Той не иска да ме заведе...

• 36 213
  • 365
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА
Познавам един такъв.Хвалеше се,че за годишнината от сватбата жена му го поканила и почерпила на пицария.Много щастлив беше,че не се е охарчил.Той и заради това не излиза семейно де.

# 106
Амур,
Скрит текст:
нали не смяташ, че една почивка в момента е равна на апартамент? Ясно съм написала, че в момента се ограничава, а не че занапред аз ще плащам почивките, а той само в апартамента ще влага. С него си делим разходите, та е повече от ясно, че ако аз дам пари за почивка, той пък ще плаща на заведение като излезем, както и сметките в магазина за неща, които така или иначе консумираме заедно.
Ами, била съм в подобна ситуация...затова.
И той така плащаше в заведение, магазин, пък аз платих една почивка, щото нали той събира за еди какво си...та, после тази почивка ми излезе през носа.
С нито едно гадже не повторих тази си грешка.Ако му се ходи на море, ще отложи апартамента с 1-2 месеца, но ще си плати своята част, не са се свършили новите сгради с жилища.
Пак уточнявам, че това е за фаза гаджета, т.е. двойка без обвързващи ангажименти един към друг, неживеещи заедно.
При двойка, която живее съвместно или семейство, нещата вече са на друга плоскост.

# 107
Още самото заглавие ми се вижда доста лигаво #Cussing out  А пък той не иска ще кажа на мама  Crossing Arms
Той не е длъжен да ти задоволява капризите  ooooh! Звучи като поредното мрънкане на кифла  Mr. Green
Като ти се ходи се напъни и ти да намерите положение в което ще склони

Може да го мотивираш по всякакъв начин стига да искаш , а не да мрънкаш  Tired

# 108
Ш'тъ набия. От спестяванията си щяла да харчи. Напротив, те са ти бели пари за черни дни, тях не закачай. Ама верно като ти дойде до главата е различно, сега няма смисъл да го мислиш.
/търкалящо се човече/ Най-вероятно ще ми оставя пари и най-вероятно ще се пречупя и ще ги взимам. Все пак, ще гледам нашето дете с тези пари

# 109
  • София
А ако излезеш в майчинство втората година с 300-400 лева ли ще живееш или той ще ти дава заем, а ти ще му го връщаш после?

Не съм го мислила, честно казано. За момента имам спестен някой лев. Може би от тях да харча. Знам ли... Ще пиша пак като опрем до там Simple Smile Но като съм свикнала толкова години всеки да си знае неговите пари, ще ми е много криво да искам от него.
Много си права, не ти трябва после някой да ти натяква или да си зависима от него.
Не е въпросът той да те издържа, а да си делите разходите, ако е възможно. Зависи как си осигурена и какви пари ще взимаш като майчинство. Но наистина има възможност да се поспести.
Аз си спестих достатъчно, за да се самоиздържам и втората година, но не всеки е в състояние.

# 110
  • София
Може, ако другият едва те диша и с кеф гледа да остане сам. Mr. Green
Всъщност, ходенето с приятели е до време- като се оформят сериозни двойки, мъкнещият се соло с тях изпада в ролята на петото колело.
Или " навлек" за по- елементарните.
Другият вариант е ходенето по женски, поради липса на мъжко обкръжение.

Просто не знам откъде е този талант да напишеш сума ти простотии в толкова кратък пост.

Това е истината, наблюдавана години наред.
А, теб къде те стяга чепика, че скачаш като ужилена, не ме интересува. Mr. Green

# 111
Само на теб ти се привиждат подскачания, не си достатъчно качествена провокация, че да ти се мята някой баш на теб  Mr. Green

# 112
Амур, както писах - до човек си е.
Аз с всичките ми предишни връзки съм била на принципа 'поделяме си разходите' и проблеми не съм имала.
В сегашната ми връзка сме си гаджета и пак няма как да ме прецака по някакъв начин, защото той самия не иска. Ама го има момента, че ако му кажа 'Хайде да отидем еди-къде-си' ще отидем, а ще спести после от нещо дръго за себе си.
Няма причина да бави закупуването на имот, най-вече в малък град като нашия за да ми направи кефа на мен, а и аз не го искам, защото за мен е важно той да предприеме тази крачка.
А и това е просто пример все пак. Аз за себе си знам, че ако кажа 'Ходи ми се на море уикенда' той ще каже само 'Къде точно'. Но темата не е за мен. Примера беше за да се види, че не е толкова страшно жена да организира и плати една, едничка почивка някъде като толкова й се ходи с гаджето. 

# 113
Не считам, че е много нормално АЗ да го водя по почивки, заведения и т.н., че и да му плащам сметките, при положение, че си печели доста добре от работата!
 Когато днес му заврънках за море или басейн, ми отговори така: "Има си реки, язовири, там ще се къпеш безплатно! Не ти трябва море!"

Два пъти (дотук) споменаваш, че той печели доста, ама ти колко печелиш? Защо си мисля, че живееш с родителите си и си с минимални или никакви собствени доходи (за да се виждате все в неговата квартира)? Вероятно показваш някакво константно отношение, че той ти е длъжен, понеже печели добре, и упорстваш да си с него, защото си мислиш, че си уловила големия улов и се надяваш с течение на времето той да отпусне кесията и да ти угажда на желанията, защото има възможности. В неговия дом как се държи, какво му е отношението към разходите? Той може да е стипца, но ми се струва, че и в твоето отношение има нещо нездраво и използваческо.

# 114
  • София
Само на теб ти се привиждат подскачания, не си достатъчно качествена провокация, че да ти се мята някой баш на теб  Mr. Green

Ми, като не съм ти провокация, що не се спреш, а ми се моташ из постовете непрекъснато?
Хайде, намери си друг да дъвчеш, че ставаш досадна с квалификациите си.
Коментирай темите, не мене. Mr. Green

# 115
  • София
Аз също съм на мнение, че приятелите е съвсем възможно да не са двойки, а точно обратно - свободни електрони, които в момента нямат гаджета и затова отиват заедно.
Виждала съм сами жени, и то омъжени, да идват в компания с двойки и никой не ги приема негативно.

За мен разковничето е - ...а преди известно време му споменах да ме заведе някъде на почивка ( писна ми да слушам мои познати и приятели на коя приятеля й къде я е завел и т.н.),

Момата иска да е като другите, дето ги водят. Но не е попаднала на подходящия форум  Mr. Green

# 116
Да не отидеш нито веднъж с мъжа си или жена си на почивка е странно, да. Точно толкова, колкото да киснеш само и единствено с него и нито веднъж да не се забавляваш отделно с твои приятелки.
Не харесвам, и никога не съм харесвала женски излизания.
Когато съм била сама, без половинка, пак съм предпочитала смесени компании.
Когато излизаш в такава не значи, че киснеш с мъжа си.

absurT Hands Plus1

# 117

Ми, като не съм ти провокация, що не се спреш, а ми се моташ из постовете непрекъснато?
Хайде, намери си друг да дъвчеш, че ставаш досадна с квалификациите си.
Коментирай темите, не мене. Mr. Green

Laughing Никой не ти се мота, слънце, ти ходиш подир някого да проповядваш морал за какъвто очевидно дори не си чувала ако не ти отърва. Просто си лесна за захапване, ей така между другото, иначе си доста ниска топка.

Човече, никъде не се обсъждаше смесена компания.

# 118
Ами аз не познавам хора, които излизат само и единствено с половинката си, сами, без никой друг.
Може да излизат заедно, но с приятели. Чак такива единаци според мен са изключения.
Затова го споменах.

# 119
Не бих се съгласила, че са изключения, само във форума засичам голям брой потребителки, които винаги на почивка са само със съпрузите и децата си, отделно познавам не малко двойки и в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт