Той не иска да ме заведе...

• 36 273
  • 365
  •   1
Отговори
# 165
Пак е 60 лв някъде дори и през делник. Simple Smile
В селата май е безплатно.
Иначе за стиснатите мъже казват, че и на друго място били стиснати...
Не е вярно. С втория ми мъж се оженихме в понеделник. Не беше на село, а посред София, но не сме платили нито лев.

# 166
Казвам ви аз, че има ли желание- има и чалъм. Naughty

# 167
  • Стара Загора
Пак е 60 лв някъде дори и през делник. Simple Smile
В селата май е безплатно.
Иначе за стиснатите мъже казват, че и на друго място били стиснати...
Не е вярно. С втория ми мъж се оженихме в понеделник. Не беше на село, а посред София, но не сме платили нито лев.
На нас ни взеха към 60 лв сега Януари в тази зала, която е до Софийски.
ЕДИТ: http://sofia-svatbi.info/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/
Явно защото снимането е към платените услуги вече. Извинявам се  Peace

# 168
Днес ми сервира и, че не искал да се жени, щото сватбите били скъпи! WTF!
 Това ми затвърди окончателно някои убеждения! Чупкааа!

Е ти нещо друго ли си очаквала? Той на едно море не иска да те заведе, където амнайсе пъти по-евтино от сватба, ама ти май си си мислела, че това е човека с когото да съзададеш семейство?! Все пак не каза с какво те привлича и задържа 2 години (!!!?!) и как си прекарвате времето, когато сте заедно, освен между чаршафите?

Ами как - първо ходехме около почти година само на някакви си разходки, без никаква близост ( заради това мислех в един момент и че може да е обратен ... )
Какво ме привлече - ами това, че уж изглеждаше свестно момче, да, ама на пръв поглед. После почнаха и странностите в характера му, които все повече ме изненадваха.

# 169
1 година без нищооооо!?!?!? Извинявай, ма си за бой!  Crossing Arms Whistling Twisted Evil

# 170
Това означава , че връзката не е от две години. Една подготвителна  Laughing
Ужас.

# 171
Днес ми сервира и, че не искал да се жени, щото сватбите били скъпи! WTF!
 Това ми затвърди окончателно някои убеждения! Чупкааа!

Е ти нещо друго ли си очаквала? Той на едно море не иска да те заведе, където амнайсе пъти по-евтино от сватба, ама ти май си си мислела, че това е човека с когото да съзададеш семейство?! Все пак не каза с какво те привлича и задържа 2 години (!!!?!) и как си прекарвате времето, когато сте заедно, освен между чаршафите?

Ами как - първо ходехме около почти година само на някакви си разходки, без никаква близост ( заради това мислех в един момент и че може да е обратен ... )
Какво ме привлече - ами това, че уж изглеждаше свестно момче, да, ама на пръв поглед. После почнаха и странностите в характера му, които все повече ме изненадваха.

И какво те привличаше в него, толкова че да го чакаш една година?!

# 172
  • София
Ти ли си изпаднала, той ли те бъзика, нас ли пускаш по пьрзалката....Не може да сте реални хора.

# 173
Ужас.
Мъхъм. Идиотът я е назначил на изпитателен срок в полза на работодателя.

# 174
  • Тра-ла-ла
Щом е стискал една година - после поне струвал ли е секса или човекът е тотал щета?!

Коя зодия е?! Mr. Green
Скрит текст:
Козирог?!

# 175
Ужас.
Мъхъм. Идиотът я е назначил на изпитателен срок в полза на работодателя.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Готин лаф!

# 176
Като млада имах един "ухажор", който също не искаше да стигаме на повече от целувки. Минаха два месеца, той не иска, а аз пък все едно си прося, много тъпо беше. Накрая еле стигнахме до леглото - средна работа! Беше много изненадан, че го зарязах.

# 177
  • София
И отидохте с петицата? newsm78
Бек, за една китка не се изръсихте? Joy
Ша излезе той от нашия край, да видиш.......... Hug

# 178
Ти ли си изпаднала, той ли те бъзика, нас ли пускаш по пьрзалката....Не може да сте реални хора.

И аз вече си мисля, че темата е пързалка.

# 179
Васке верно ли?Имам чувството че пусках по две изречения на ден да ни гледаш сеира! Нещо не вярвам аз......

Общи условия

Активация на акаунт