Той не иска да ме заведе...

• 36 255
  • 365
  •   1
Отговори
# 180
Коя петица, АбсурТ? Иначе, си начесах крастата за сватба сами, по дънки в делничен ден, след като на първата ми сватба родителите ми си начесаха крастата да правят панаир за 100 човека.

# 181
  • Сф
И аз имах такъв приятел в студентските години.Не сме били гаджета, но ни мислеха за такива.Заедно учихме, изпити, туй онуй, отличник, много свестно и хубаво момче.Чакахме се по гари( аз имах роднини по неговия град, говорихме за живота и за какви ли не екзестенциални проблеми.Беше евангелист и може би затова не се е възползвал от мен, а и аз не съм гледала на него като сексуален обект.Също беше стиснат, ходихме на един излет и беше странно.Всъщност, вероятно е "убивал" време с мен , а иначе е имал съвсем други планове за живота.По едно време доста ми досаждаше..Сега не се чуваме.Разменихме по една снимка на децата и това беше.
Просто авторката е имала сигнали, че това не е точно връзка, не знам защо се е подвела така , че чак и за сватба пита! Не се унижавай така момиче, ами бягай с 200!

# 182
  • Варна
Просто не иска другите хора да виждат, че ти си момичето до него. Срам го е или не те смята за нищо специално. Губиш си времето.

# 183
Искам да кажа 2 неща:
На Васка - момиче, ако искаш нещо (море), направи го за себе си, пък другите да си гледат работата. Мрънкал бил! Ти разбираш ли,  че той се опитва да те превъзпитава? Тегли му една, и със следващия пак прави каквото си решила, и така ще ти стане ясно бива ли го или не.
На Мишелин - момиче, ти имаш сбъркана ценностна система. Защото цениш парите, а не оценяваш други неща - време, грижа, любов. Не оценяваш и себе си като личност. Втората година майчинство? А после, когато децата боледуват и се наложи да избереш работата, в която имаш време за тях? (Аз бях учителка). И когато той изкарва повече от теб? Какво правиш тогава? Говоря ти от собствен опит, защото разсъждавах като теб, действах като теб и мога да ти разказвам мноооого за вредите от този мой избор ( ако искаш, пиши ми на лични)

# 184
Ей, тва включилите се директно на последна страница много ме радват 😂

# 185
Нещо не разбрах, по-престижно е да се вредим под линия на първа страница ли?

# 186
  • София
Коя петица, АбсурТ? Иначе, си начесах крастата за сватба сами, по дънки в делничен ден, след като на първата ми сватба родителите ми си начесаха крастата да правят панаир за 100 човека.

Трамвая- и нагоре към Красно село има граждански и надолу- към центъра също, та затова. Simple Smile
Важното е, че всички сте останали доволни, макар и по различно време.

# 187
Да, знам го в Красно село, ама ние бяхме в бившия младежки дом "Лиляна Димитрова", зад Английската.

# 188
Нещо не разбрах, по-престижно е да се вредим под линия на първа страница ли?

Коментирам поста преди твоят. Прилича ли ти на потребител изчел цялата тема? 😁

# 189
Ами как - първо ходехме около почти година само на някакви си разходки, без никаква близост ( заради това мислех в един момент и че може да е обратен ... )
Какво ме привлече - ами това, че уж изглеждаше свестно момче, да, ама на пръв поглед. После почнаха и странностите в характера му, които все повече ме изненадваха.
Щом е стискал една година - после поне струвал ли е секса или човекът е тотал щета?!

Коя зодия е?! Mr. Green
Скрит текст:
Козирог?!

Рак Simple Smile

# 190
Ти остави зодиите, ами кажи къде спа 2 години. Или му е златен 22 санта, или що ли?

# 191
Ти остави зодиите, ами кажи къде спа 2 години. Или му е златен 22 санта, или що ли?

Еми спах, ама рано или късно си отварям очите!

# 192
Рака е много стиснат, но са добри партньори.
Но с такъв мъж няма да си щастлива. Не четох темата, но той какво работи? Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари. Ако поради някакви причини искаш да си с него, мисли да увеличиш твоите доходи.

# 193
Но с такъв мъж няма да си щастлива. Не четох темата, но той какво работи? Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари. Ако поради някакви причини искаш да си с него, мисли да увеличиш твоите доходи.

Да, направо!
Човекът си печели доста добре, ама с тези негови пестеливости и странности взе яко да ми писва.
 Искал тишината на гората и планината, на море не му харесвало.   Верно, той си е човек от село, ок, ама...

Ще се къса най-скоро...

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 23:39 от Не се сърди, човече

# 194
Васке, а ти печелиш ли добре? Защо не отговаряш, а повтаряш за ен-ти път, че той печели добре?

Общи условия

Активация на акаунт