Той не иска да ме заведе...

• 36 222
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
  • Тра-ла-ла
Tired Shit, много често ги бъркам с Козли, а уж са противоположни. Явно не чак толкова Mr. Green

Ще ти е трудно да свикнеш с домошарството и желанието му за тишина, изолация, спокоен живот. За пинтилъка..не всички са такива. Търси някой по-разтропан индивид, с който да излизате нормално като всички двойки Peace

# 196
Искал тишината на гората и планината, на море не му харесвало.   Верно, той си е човек от село, ок, ама...
...
Ще се къса най-скоро...

Това пък откъде го реши?! Че щом харесва тихото на гори и планини, е щото е от село.Satisfied Падам и умирам. И аз не харесвам нито морето, нито плажове и гмежта там, даже и без гмеж не харесвам море. Ама съм си намерила такъв като мене, да ми уйдисва на акъла.
Като искаш "да те заведе някой на море", хващай левент с голф и чалга до дупка и ще те води. И у кръчми ще те води, и в голфо ще те вози, и колбасо ще ти дава. Че с този маниер на "очакване" и някой винкел ще ти огъва в главата.
Сега сериозно – за 2 години да не разбереш що за човек искаш и имаш до себе си. Евала и дзен на духа.
Че е циция, може да е такъв, хора всякакви и за всеки влак, ама ти като си падаш по иху-аху що чакаш някой да те заведе. Яхвай кобилата и може пък и него да увлечеш, па да се отпусне и той. Другия път да поиска и него да вземеш.
А това с 1 година само платоничност ми е извънземно. People Angel
Че ако си влюбен и харесваш някого как се издържа само с разходки.Mountain Bicyclist

# 197
Рака е много стиснат, но са добри партньори.
Но с такъв мъж няма да си щастлива. Не четох темата, но той какво работи? Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари. Ако поради някакви причини искаш да си с него, мисли да увеличиш твоите доходи.

Що пък тя да го води на море?  Shocked
Хем не четеш темата, хем съвети даваш. Авторката пише, че има добри доходи. Също така пише, че за тези две години никъде не са излизали. Виждат се за по единия секс при него. Силна връзка, няма що  Joy
А той хем не ще на море с нея, но се цупи ако тя ходи някъде си.
Като иска на море - да се събира с някой и да отива.
Иначе авторката хич не отговаря на доста въпроси, което ме навежда на мисълта, че ни пързаля. Ако не е пързалка, тогава жената е много зле, ама много.

# 198
Искал тишината на гората и планината, на море не му харесвало.   Верно, той си е човек от село, ок, ама...
...
Ще се къса най-скоро...

Това пък откъде го реши?! Че щом харесва тихото на гори и планини, е щото е от село.Satisfied Падам и умирам. И аз не харесвам нито морето, нито плажове и гмежта там, даже и без гмеж не харесвам море. Ама съм си намерила такъв като мене, да ми уйдисва на акъла.
Като искаш "да те заведе някой на море", хващай левент с голф и чалга до дупка и ще те води. И у кръчми ще те води, и в голфо ще те вози, и колбасо ще ти дава. Че с този маниер на "очакване" и някой винкел ще ти огъва в главата.
Сега сериозно – за 2 години да не разбереш що за човек искаш и имаш до себе си. Евала и дзен на духа.
Че е циция, може да е такъв, хора всякакви и за всеки влак, ама ти като си падаш по иху-аху що чакаш някой да те заведе. Яхвай кобилата и може пък и него да увлечеш, па да се отпусне и той. Другия път да поиска и него да вземеш.
А това с 1 година само платоничност ми е извънземно. People Angel
Че ако си влюбен и харесваш някого как се издържа само с разходки.Mountain Bicyclist
Такъв хубав пост отдавна не бях чела. Амин. bouquet

. Също така пише, че за тези две години никъде не са излизали. Виждат се за по единия секс при него.
И той секса го е чакала една година, забележете. Naughty
Евала на Васка, аз не бих чакала една година, ако ще Чанинг Татум да беше...

Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари.
Ти пък сега нищо не каза.
Тя реве, че не я води на море, а не че не желае да бъде заведен.

# 199
И аз съм от стиснатите и го разбирам младежа. Simple Smile половината изхвърляния на хората ми се струват пълни глупости, а аз не съм съгласна да давам пари за глупости, като нямам за важните неща. Ето сега съм взела на първородното си чаденце количка втора ръка, макар и хубава, просто не ми се дават големи пари, струва ми се неразумно. очаквам да ми снобареят разни други майки. За сватбата ме болеше сърцето, хем не ги давах аз парите, но бих предпочела да ни дадат парите, вместо да ни организират сватба нашите родители. Но мен кой ме пита. Признавам пари само за здравословна храна, хубава бяла козметика, спортове всякакъв вид , жилище, образование, професионално развитие и недай боже болести на родители, деца и тн. Разни там глезотии ме боли сърцето Simple Smile)) Харесвам единствено спортни ваканции с много колоездене, трекинг, или тичане. планинските преходи също, за тях по- бих дала пари. за фризьор ми се свиди безумно, но откакто имам бели косми точно отпред, ги давам, няма как. но винаги минималното възможно, веднъж в живота си дадох за хайлайтс и още ме е яд, а не се и харесвах.  обувки дрехи и прочее глезотии--абсурд, ако нещо ми подарят, тогава го нося Simple Smile)) за бремеността ми майка ми ми даде една нейна много красива рокля от нейната бременност и ходя с нея най-вече или с дрехите, които си имам отпреди. една дреха за бременност не съм си купила. за бебенцето взех от много познати какви ли не щуротии. само бебешки дрешки купувам ежедневно, но се опитвам да се озаптя.
изобщо разбирам го човекът Simple Smile)) стига глупости, воденета, ваканции маканции и глезотии. жилище да ти купи е по-важно, да се изучите, да имате пари за квалификации също. А то половината хора няма къде да живеят, учили недоучили, но имат по 5 ай фоуна и по 30 много грозни, но безумно скъпи дънки.  

единственото, което искам като ваканции е или да ходя по интересни конференции  или да ходя по диви места по целия свят да си треквам, но за това нямам време сега. другото, което много ми харесва е по концерти. друго всичко ме нерви и ми се свиди. Да чучна на някакви плажове, ако ще да са най-скъпите или райските --няма начин. Разните гурме лиготии " Im a foodie" и те ме нервят.  

За секса обаче не съм съгласна. Все пак той е без пари и е много приятен, за секс ако се чака година, шансовете са, че няма страст между хората.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 01:18 от bodybeautiful

# 200
Скрит текст:
И аз съм от стиснатите и го разбирам младежа. Simple Smile половината изхвърляния на хората ми се струват пълни глупости, а аз не съм съгласна да давам пари за глупости, като нямам за важните неща. Ето сега съм взела на първородното си чаденце количка втора ръка, макар и хубава, просто не ми се дават големи пари, струва ми се неразумно. очаквам да ми снобареят разни други майки. За сватбата ме болеше сърцето, хем не ги давах аз парите, но бих предпочела да ни дадат парите, вместо да ни организират сватба нашите родители. Но мен кой ме пита. Признавам пари само за здравословна храна, хубава бяла козметика, спортове всякакъв вид , жилище, образование, професионално развитие и недай боже болести на родители, деца и тн. Разни там глезотии ме боли сърцето Simple Smile)) Харесвам единствено спортни ваканции с много колоездене, трекинг, или тичане. планинските преходи също, за тях по- бих дала пари. за фризьор ми се свиди безумно, но откакто имам бели косми точно отпред, ги давам, няма как. но винаги минималното възможно, веднъж в живота си дадох за хайлайтс и още ме е яд, а не се и харесвах.  обувки дрехи и прочее глезотии--абсурд, ако нещо ми подарят, тогава го нося Simple Smile)) за бремеността ми майка ми ми даде една нейна много красива рокля от нейната бременност и ходя с нея най-вече или с дрехите, които си имам отпреди. една дреха за бременност не съм си купила. за бебенцето взех от много познати какви ли не щуротии. само бебешки дрешки купувам ежедневно, но се опитвам да се озаптя.
изобщо разбирам го човекът Simple Smile)) стига глупости, воденета, ваканции маканции и глезотии. жилище да ти купи е по-важно, да се изучите, да имате пари за квалификации също. А то половината хора няма къде да живеят, учили недоучили, но имат по 5 ай фоуна и по 30 много грозни, но безумно скъпи дънки.  

единственото, което искам като ваканции е или да ходя по интересни конференции  или да ходя по диви места по целия свят да си треквам, но за това нямам време сега. другото, което много ми харесва е по концерти. друго всичко ме нерви и ми се свиди. Да чучна на някакви плажове, ако ще да са най-скъпите или райските --няма начин. Разните гурме лиготии " Im a foodie" и те ме нервят. 
Пари за фризьор?! Ти луда ли си? Купуваш си арома колор и се мажеш сама.
Като няма да се дават пари, то наистина да не се дават.

Ей верно, за всеки влак си имало пътници.

# 201
не мога, много съм чепата в ръцете. и вежди не мога сама да оформям, ходя да ме правят. иначе с удоволствие бих се мазала вкъщи. наскоро почнах това с боядисването, преди като нямах бели косми и беше подстригване веднъж на пол. година. сега всеки месец, ужас. и с гримирането гледам супер минималистично пак точно 4 продукта и си имам два начина за гримиране--за всеки ден(спирала) и за по-така (спирала сенки червило и очна). за дрехите идол ми е един джаз музикант, който винаги ходи с една дреха --черно кимоно. ако можех да мина номера с едно кимоно всеки ден, бих била щастлива. изобщо, колкото по-опростено, толкова ми е по-хубаво.

# 202
  • Тра-ла-ла
обувки дрехи и прочее глезотии--абсурд
Поне долни гащи?! Praynig

# 203
е сега е топло още, кви гащи.

# 204
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Васке, а ти печелиш ли добре? Защо не отговаряш, а повтаряш за ен-ти път, че той печели добре?
То и аз от цялата тема разбрах че тя искала да я води на почивки, барове и заведения, а той не защото било скъпо. Печелил много добре и живеел на квартира, а не и ли е идвало на ум че човека се ограничава в разходите си за да си спестява пари за жилище и/или кола? И откога на спестяването му викат скъперничество? Авторката казва какво иска, но не и какво предлага.

# 205
То и аз от цялата тема разбрах че тя искала да я води на почивки, барове и заведения, а той не защото било скъпо. Печелил много добре и живеел на квартира, а не и ли е идвало на ум че човека се ограничава в разходите си за да си спестява пари за жилище и/или кола? И откога на спестяването му викат скъперничество? Авторката казва какво иска, но не и какво предлага.

Той сигурно не пести само от почивки, а от всичко. Оставам с впечатление, че живее като скот.
Интересно какво работи, защото е възможно и да не печели чак толкова много. Авторката почти нищо не знае за него.

# 206
Рака е много стиснат, но са добри партньори.
Но с такъв мъж няма да си щастлива. Не четох темата, но той какво работи? Притиснат ли е финансово. Ти не можеш ли да го заведеш на море с твои пари. Ако поради някакви причини искаш да си с него, мисли да увеличиш твоите доходи.

Що пък тя да го води на море?  Shocked
Хем не четеш темата, хем съвети даваш. Авторката пише, че има добри доходи. Също така пише, че за тези две години никъде не са излизали. Виждат се за по единия секс при него. Силна връзка, няма що  Joy
А той хем не ще на море с нея, но се цупи ако тя ходи някъде си.
Като иска на море - да се събира с някой и да отива.
Иначе авторката хич не отговаря на доста въпроси, което ме навежда на мисълта, че ни пързаля. Ако не е пързалка, тогава жената е много зле, ама много.

Жената не е никак зле, просто споделя какъв индивид има до себе си. Simple Smile
 Сега съм на почивка с приятели и ми е супер!

А той е такъв: иска само вкъщи да стои и по горичките, живее на квартира от 15 г. , а доходи те му са над 2 Бона месечно... Кое от всичкото е нормално?!

# 207
Че кое е ненормалното на горичките?
Не е нормално да смяташ, че е длъжен да ти плаща морето. Нито е нормално да си с 'такъв индивид' две години с надеждата, че ще се промени и ще започне да харчи пари за теб.
Много удобно избягваш важни въпроси. Защо ли?

# 208
Всеки ден ли се виждате, той излиза ли някъде самостоятелно с приятели?

Почти всеки ден се виждаме, много рядко излиза с приятели, почти не.

# 209
  • Насред хаоса
Каква ти спестовност, скръндзавост от най-чист вид си е това. За това не давал, за онова не давал, на това отгоре и тя да му ходи на крака за секс. За бой си, авторке.
То да беше само морето, на въпросния и едно кафе му се свиди, като я чета. Сакън да не се прекара. Авторката да си премисли добре и да реши дали с такъв иска да си прекара живота. Двама подобни познавам, единият е припадал от глад насред офиса, защото му се свиди да даде 1 лв. за някаква закуска и налага подобни рестрикции на жена си и децата си. Другият орева света, че едно дете излизало много скъпо и след като не успя да накара жена си да абортира (щото децата са излишни големи харчове), сега позволява на детето да се купуват само дрехи с няколко номера по-големи, за да ги носело повече време. Друг е въпросът как изглежда 5-годишно дете с дрехи като за 8-9 годишно. Ама той е открил работещо според него решение и е изключително горд и доволен от себе си, чак му идва да се самопотупа по рамото за гениалната идея. Какво мислят и как се чувстват жената и детето му, няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт