Моя позната не знам как успя да изкара с един подобен година ли, две ли бяха, даже кафето не й плащаше, а с добра заплата като айти, ама тя, понеже все още е в съвсем млада възраст, та явно затова го изтрая толкова дълго!

Преди няколко месеца реших да дам шанс на едно напористо айти специалистче.
Познавам го покрай брат ми, пък и наблизо живее,почти съседи сме. Общували сме, но не ми е направил хубаво впечатление. Много високопарни приказки колко е велик и колко изкарва. Не понасям надувки и хора, които се фръцкат. И много обича да прекъсва хората като говорят.Пък и обича да лъже. Много си противоречи и сам не се усеща
Все ме канеше, все отказвах, викам заета съм. И така веднъж пак ме покани , предложи да ме заведе на кино . Ама не знам, принципно който кани плаща. Ако искаше да ме впечатли, можеше да предложи да плати киното. Но не, още преди да отидем много притеснено ме попита дали имам 3д очила, че иначе трябвало да купуваме. Като се видяхме казах му че имам и съм взела. Все едно от тотото е спечелил, така се зарадва горкия. А билетите си платихме поотделно. Беше пръв на касата и му подадох моите пари за билети. Отново си личеше успокоение, че няма да се налага да ми плаща билета. След киното предложи да отидем да хапнем някъде. Отговорих, че съм взела пари колкото за киното почти, пък и не съм гладна. Нищо не каза.На връщане имаше наглостта да ме покани в тях да сме пийнали нещо
На всичкото отгоре беше излял върху себе си солидно количество парфюм от който ме заболя главата в киното.
След време разбрах защо слага толкова парфюм. Човека просто пести вода и се къпе веднъж в седмицата - предимно в неделя
и няма лято, няма зима. Това ми го каза общ познат. А аз се чудех защо веднъж като го видях смърдеше. Но реших, че нещо се запотило момчето. След срещата продължаваше да ме кани, но отказвах. Първо тактично отклонявах, но тъй като явно не стопля, на последната покана просто казах, че нямам желание да излизам с него.
Мога да разбера по приказки и поведение един мъж що годе какво представлява. Не че съм специалист, но човек трябва малко да слуша и наблюдава. Трябваха ми няколко разговора и една среща за да разбера, че е пълен боклук. А на авторката 2 години са и били необходими. Е как да не е зле жената.
. Като събереш две и две - бягай с двестта.