Той не иска да ме заведе...

• 36 221
  • 365
  •   1
Отговори
# 225
Този субект е непоправима циция, а с възрастта такива стават още по-зле.  #Crazy Grinning Моя позната не знам как успя да изкара с един подобен година ли, две ли бяха, даже кафето не й плащаше, а с добра заплата като айти, ама тя, понеже все още е в съвсем млада възраст, та явно затова го изтрая толкова дълго!  #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy

Преди няколко месеца реших да дам шанс на едно напористо айти специалистче.
Познавам го покрай брат ми, пък и наблизо живее,почти съседи сме. Общували сме, но не ми е направил хубаво впечатление. Много високопарни приказки колко е велик и колко изкарва. Не понасям надувки и хора, които се фръцкат. И много обича да прекъсва хората като говорят.Пък и обича да лъже. Много си противоречи и сам не се усеща  Joy Все ме канеше, все отказвах, викам заета съм. И така веднъж пак ме покани , предложи да ме заведе на кино . Ама не знам, принципно който кани плаща. Ако искаше да ме впечатли, можеше да предложи да плати киното. Но не, още преди да отидем много притеснено ме попита дали имам 3д очила, че иначе трябвало да купуваме. Като се видяхме казах му че имам и съм взела. Все едно от тотото е спечелил, така се зарадва горкия. А билетите си платихме поотделно. Беше пръв на касата и му подадох моите пари за билети. Отново си личеше успокоение, че няма да се налага да ми плаща билета. След киното предложи да отидем да хапнем някъде. Отговорих, че съм взела пари колкото за киното почти, пък и не съм гладна. Нищо не каза.
На връщане имаше наглостта да ме покани в тях да сме пийнали нещо  Laughing  Ами отказах много ясно.
На всичкото отгоре беше излял върху себе си солидно количество парфюм от който ме заболя главата в киното.
След време разбрах защо слага толкова парфюм. Човека просто пести вода и се къпе веднъж в седмицата - предимно в неделя  Joy и няма лято, няма зима. Това ми го каза общ  познат. А аз се чудех защо веднъж като го видях смърдеше. Но реших, че нещо се запотило момчето.
След срещата продължаваше да ме кани, но отказвах. Първо тактично отклонявах, но тъй като явно не стопля, на последната покана просто казах, че нямам желание да излизам с него.
Мога да разбера по приказки и поведение един мъж що годе какво представлява. Не че съм специалист, но човек трябва малко да слуша и наблюдава. Трябваха ми няколко разговора и една среща за да разбера, че е пълен боклук. А на авторката 2 години са и били необходими. Е как да не е зле жената.

# 226
Васето все пак отговори ли тя дали изкарва достатъчно пари?

# 227
Момичета,  по най места с най коли, най ресторанти, нищо не значи това. Просто други неща са важните, а не кой ти платил кафето. Ами нали всеки по-богат плейбой може да те заведе където си поиска, да е в скъп костюм, скъп парфюм. Това не значи, че не е боклук, просто не е селянин, но има граждани боклуци, женкари и всякакви. Мъжете, които имат опит, никога не биха се занимавали с момиче една година, освен ако не го харесват, но от това по-приятно няма да ти стане. Мъжът ако е влюбен си личи не по думи и водения, а по невербална комуникация, поведение. Ухажването/увлечението е просто една фаза и не значи нищо сама по себе си, ако ще диаманти да ви купува.

# 228
Явно за някои важи в пълна степен "от кал да е, мъж да е". Ще търпя аз една година да се държим за ръчичка, а после да съм на повикване...

# 229
  • София
Излизала съм с хора, които не искат и да чуят аз да плащам и все пак не са били съвсем читави.

# 230
Тая е трол. Peace
 Един ден реве, че не я водел на почивка, на другия ден е вече на море.Голяма отворка, ама стояла година на сухо...хайде не на мен тия, ако обичате! Stop Stop Stop

# 231
Елора,    Joy ама си се натресла....!

И най-интересното на тези мъже е, че после се чудят ама защо не искаш да се виждаш отново с тях... Joy hahaha

# 232
  • София
Те няма как да се сетят, защото не виждат нищо нередно в държанието си.
А честно казано, на мен ще ми е трудно да кажа някому "защото не ми плати билета за кино"

# 233
Момичета,  по най места с най коли, най ресторанти, нищо не значи това. Просто други неща са важните, а не кой ти платил кафето. Ами нали всеки по-богат плейбой може да те заведе където си поиска, да е в скъп костюм, скъп парфюм. Това не значи, че не е боклук, просто не е селянин, но има граждани боклуци, женкари и всякакви. Мъжете, които имат опит, никога не биха се занимавали с момиче една година, освен ако не го харесват, но от това по-приятно няма да ти стане. Мъжът ако е влюбен си личи не по думи и водения, а по невербална комуникация, поведение. Ухажването/увлечението е просто една фаза и не значи нищо сама по себе си, ако ще диаманти да ви купува.

Ако един мъж още отначало се скръндзи не ми се мисли нататък какъв ще е. За какво и на една жена такава скръндза. И кои са тия други неща дето са важни според теб? Че той ако за едно кафе, кино, вечеря се скръндзи, смятай ако случайно роди от такъв човек, как ще дава? Защото тогава разходите са повече.
Какво семейство ще създаде една жена с мъж, който и една стотинка не иска да дава за нея още отначало. Недай се Боже тая жена да сглупи и да роди от този - жална и майка.
Живота е сурав и курав. Звучи грубо, но е истина. И е нужно да знаеш, че до теб имаш човек, който ще те подкрепя във всяко едно отношение и няма да се скръндзи за елементарни неща.
И впрочем не съм човек, който излиза и държи на скъпарските неща. Пестелива съм като цяло и домошарка.

Мне, върти-суче, пак до неговите пари опира.
Че е трол стана ясно.

Natali, за малко се натресох  Laughing Поне бързо стоплям, не ми трябва една година  Joy
Иначе нека продължават да се чудят. Тъжно е, че не могат да стоплят.
Някои неща не са до образование.

Cuckoo, аз не съм му казвала такова нещо. Но това прави впечатление. И не само скръндзавостта му, но и надутото поведение, дребните лъжи, миризмата Sick. Като събереш две и две - бягай с двестта.

# 234
А честно казано, на мен ще ми е трудно да кажа някому "защото не ми плати билета за кино"

То, разбира се, няма да му го кажеш.
Той, ако на първа среща не се натегне да плати, кога? Да ме извинява, нито е, че не мога да си платя билета или кафето, въпросът е в желанието и уважението. Не е за 10 лв.  Peace Плюс това той я е поканил, не е да са излезли като приятели.
Че и после вкъщи ще я кани, да не се охарчи в заведение.... Mr. Green hahaha

Той отсега като се скръндзи за няколко лева, представи си после - ще има да ходят по реки и язовири, че е безплатно.... Mr. Green

# 235
Ми аз съм със стиснат мъж, не ми трябва да ми дава, дал ми е сметката си. И двамата харчим с оглед на това кое е най-разумното за нас, нашето развитие и бъдещото ни дете, защото човек никога не знае какво го чака. А кафе ,аз пия безплатно, на работа/фитнеса. Какво му е лошото на реки и язовири или планини?

# 236
Брррр. Не ти ли е уморително постоянно да цепиш стотинката на две? Ей, така както си ходиш по улицата да влезеш в някой магазин и да си купиш хубава рокля.

# 237
  • София

С този акъл сега, след киното бих го поканила да хапнем или пийнем нещо и бих платила сметката демонстративно- пред сервитьора, след което бих му казала с мила усмивчица- " Аз, когато каня някъде, плащам сметката".
Пък ако иска да се сеща.

# 238

То, разбира се, няма да му го кажеш.
Той, ако на първа среща не се натегне да плати, кога? Да ме извинява, нито е, че не мога да си платя билета или кафето, въпросът е в желанието и уважението. Не е за 10 лв.  Peace Плюс това той я е поканил, не е да са излезли като приятели.
Че и после вкъщи ще я кани, да не се охарчи в заведение.... Mr. Green hahaha

Той отсега като се скръндзи за няколко лева, представи си после - ще има да ходят по реки и язовири, че е безплатно.... Mr. Green

Много забавна случка с Елора Laughing
Всичко като по каталог. За мъж , който "не става " за гадже.
Обаче се чудех поканата  у тях дали е била планирана- със или без хапването  Laughing
Той , човекът , си е карал по планьорката- кино , кръчма , легло. Е , с някои пропуски , но те не обръщат генералния замисъл Joy
Елора , що не отиде , бре. Сега щяхме да се хилим повече- сигурно е прикъткал някоя глътка алкохолец в малкото хладилниче и с чешмяна водица за разредител. Какво ли мезе щеше да ти предложи  hahaha
Ейййй, лоша работа с тези нови правила за общуване между мъж и жена. Не можеш да разбереш сваля ли те , или нещо друго прави./ изпитателен срок  Rolling Eyes/
Сетих се за една ромка , чистеше ни в старата ми работа. Тя ми разказа следното :
Та един мераклия и се завъртял -оттук , оттам, гледал я хищно. И накрая изплюл камъчето- Да ти дам пет лева да те "врътна". И тя се обърнала учудена и го питала - ама ти имаш ли пет лева  Shocked. Той-Дааа.
И тя : Ами тогава ела да отидем в кръчмата , да хапнем , да пийнем , да си видим душите , пък аз после и без пари ще ти дам.

# 239
  • София
Cuckoo, аз не съм му казвала такова нещо. Но това прави впечатление. И не само скръндзавостта му, но и надутото поведение, дребните лъжи, миризмата Sick. Като събереш две и две - бягай с двестта.
Да де, ясно, че никакво привличане не се е получило.
Аз по-скоро отговарях, че едва ли мъжът ще се сети точно защо, а жената едва ли ще му изсипе направо какво не й е харесало. Впрочем, аз също не обичам особено надути, дори повече от скръндзави, защото за второто може да има причина.
Но в твоя случай май вече си имала предубеждение.

АбсурТ, после няма да има откачане от такъв, като е намерил сгодна женица да го черпи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт