Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Значи, следващата тема на първи ред с големи цикламени букви трябва да напишем НЕ ХОДЕТЕ В ЩЕРЕВЬ !!! Това е клиника пълна с псевдо доценти, които са по-неуки и от нас събрани във форума! С големи букви, от най-големите...
Пухче, успех с ембриончето и дано скоро си имаме бременна кифла в групата Heart Eyes

# 556
Puh4e05, 1 ембрионче е достатъчно за 1 бебче. Дано това е твоето. От сърце ти го пожелавам.
Момичета, моят уж работещ яйчник се е съвсем побъркал. На втори ден ФСХ ми беше почти 23, а Е2 -нисък. Започнах Клостилбегит. На 6-ти ден- само един фоликул 8 мм, на 9-ти ден фоликула е станал 18 мм. Не знам дали е добре изведнъж да нарасне толкова. Но ЛХ е 24; Е2- 169. Биха ми Цитротид в 16:30 и в 23ч. ще слагам Прегнил. Май и този път няма да го хванем . ЛХ отново е високо, но в петък не посмях да искам Цитротид при фоликул 8 мм и без стимулация с инжекции.
Ина LH е много високо; дано хванете фоликула, късмет   Praynig

# 557
Благодаря за отговорите ! 😘
Да ви се случват само хубави неща 🌹💐💝

# 558
Ина, дано успеете този път! Аз на 6-ти ден имах фоликул 18 мм, на 8 - ми ден беше вече 22мм. Пункцията ми беше на 11-ия ден и той още си беше там-видях го на монитора. Не знам колко ми е било лх, защото не сме пускали хормони

# 559
Мерси момичета. Аз опита почти съм го отписала. Току-що сложих Прегнила, но се подготвям психически, че нищо няма да излезе. Ако има в този фоликул читава яйцеклетка ще е като шестица от тотото.

# 560
Ина, успех! Стискам ти силно палци. Кога ти е пункцията? Може ли дс се мине на план Б ако е притеснително да не се пукне: инсеминация или пък опити у дома? Извинявам се ако въпросът е много тъп.
Пухче, късмет! Нали знаеш, че трябва само един читав ембрион!!

# 561
Пункцията е в сряда. Защо въпросът ти да е тъп? Много правилно си мислиш. Миналия месец фоликулите се бяха спукали и правихме инсе, но  май няма смисъл вече да се залъгвам с инсета и мисля да пробвам по естествен начин.

# 562
бързо са ви дали час, доскоро даваха за след година за стаменов  Rolling Eyes
Бамбарадамба, мисля,че се шегуваш Rolling Eyes...
Аз попълних електронната форма в края на юли 2017 г. и ми дават час за 05.06.2018. Това си е почти година...

Когато се обадих в м.10.2010 за час при д-р Стаменов ми предложиха час за м 01.2012 ... след 15 месеца, отказах го. След лутане по клиники пак се озовах в Надежда, но при друг доктор. След  няколко неуспешни опита стигнах и до Стаменов. Борим се сега, пък ще видим.
Ако ви е писано ще стигнете до него. Той не връща. Прави всичко възможно да се стигне до бременост.
Ако ще чакате, чакайте със спорт, диета и витамини. Не си правете експерименти с опити, всеки от тях разбутва хормоните и лигавицата.

# 563
Пункцията е в сряда. Защо въпросът ти да е тъп? Много правилно си мислиш. Миналия месец фоликулите се бяха спукали и правихме инсе, но  май няма смисъл вече да се залъгвам с инсета и мисля да пробвам по естествен начин.
Ясно, за въпроса не бях сигурна, защото досега не съм правила никога стимулация, но ми се стори логично. То значи няма да е зле да опитате от сега, но само по-внимателно Simple Smile

# 564
При мен се случват странни неща. На 06.10. фоликул 8мм. На 09.10.-вече е 18мм. ЛХ -24. Бихме Цитротид и вечерта Прегнил. На 11.10- пункция. Е да, ама вчера ми се обадиха че не са оплождали понеже яйцеклетката е била негодна. Оказа се че е незряла. Най-вероятно фол. се е спукал и са пунктирали друг, който не е бил зрял. Но на прегледите доки не спомена за втори фоликул. Не знам как да си го обясня. Мисля че няма как да е незряла при високо ЛХ, по-скоро трябва да е презряла, както често става при мен.  Вие какво мислите момичета?

# 565
Ина, аз си имам една теория в такива ситуации и тя е замазване на очите с цел финансова облага за докторите и клиниката. Доверие абсолютно на никого нямам в такива случаи. В подобна бяхме попаднали в Щерев. При положение, че сме с мъжки фактор, уж супер извънземна яйцеклетка с топ качество извадиха на ЕЦ по време на лапароскопия и я пунктираха през корема ми, та ОСТАВИХА ГИ С “САПУНЕРКАТА” да се търсят сами с класическо ин-витро. Там ембриолозите пръскат от акъл и способности. Една яйцеклетка и покрай нея клетите бавни бойци. По всички параграфи сме за ИМСИ. Обаче бързат да ни пратят на касата. Вдигнах страшен скандал и НЕ ПЛАТИХМЕ!!! Опростиха ни уж сметката. Ебати докторите алчни. Направо настръхнах докато пиша. Толкова съм отвратена вече. Много вероятно е с теб да са запълнили някоя финансова дупка. Не се обвинявай. Просто бъди на щрек и изисквай обяснения за всеки цент, който плащате. Не си мълчи и не търпи, това ни е всеобща черта.
Не помня дали си казвала, но защо не пробвате в Турция?

# 566
Вики, аз имам един опит в Мемориал. Сега записах час за преглед и в Бахчеджи. С този резерв нямам време за експерименти.  Вече и ФСХ ми е високо. Надеждата ми е в Турция ако може да ми дадат нещо да го посваля малко, за да може да направим стимулация. Залагах на ЕЦ заради резерва, защото знам че няма да отговоря добре на стимулация, но май няма да стане. Голяма игра на нерви е. Миналия месец пукнах фоликулите, сега пак високо ЛХ, а накрая незряла яйцеклетка, която нарасна с 10 мм за 3 дни и която не знам дали е от този фоликул или този се е спукал а съм имала друг. Явно без контрол на хормоните няма да стане. Много ми е трудно да избера правилния път, защото наистина нямам никакво време.

# 567
Аз не оспорвам дали е ЕЦ, просто се опитвам да ти дам сили в чуденката ти защо така се е получило. Дано съвсем скоро постигнете успех в Бахчеджи Heart Eyes
Ние чакаме всеки момент да ми дойде и да се срещнем с доктора за да видим дали може да стартираме. Чувствам се странно и много изплашена относно финансовите разходи по процеса и неговият успех. Много ми е притеснено.

# 568
Вики, стискам палци всичко да е ок, да стартирате и финала да е успешен.

# 569
Желая ви успех, Ина, Вики! Hug Стискам ви силно палци! Hug И аз съм доста притеснена дали изобщо някой ще се наеме да ми помогне, финансово също. Каквото ни е писано, това ще стане, и да се притесняваме, няма да го променим, така се успокоявам.

Общи условия

Активация на акаунт