Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 264
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Аз лично сега разбирам за това, не ми е правило впечатление досега. Не бих участвала в група във ФБ, защото държа на анонимността. Точно затова си има форуми. Жалко, ако се потъпква свободата на словото.

И аз съм на същото мнение

# 661
Пухче, излезнаха ли резултатите от ПИД?
Не са. Утре стават 2 седмици, а ми казаха след 3-4. Чакането е страшно! При нас залогът е голям, тъй като имаме само едно ембрионче.Ако бяха няколко, щях да съм по-спокойна.

# 662
Не са. Утре стават 2 седмици, а ми казаха след 3-4. Чакането е страшно! При нас залогът е голям, тъй като имаме само едно ембрионче.Ако бяха няколко, щях да съм по-спокойна.

Дано то да ти е късметлийското! Стискам ти палци! Hands PrayМоже да са 3 и пак да няма читав, нищо не се знае до самия край.

# 663
Пухче, стискам ти палци! Дано, дано е боец и всичко е ок! Желая ти успех от цялото си сърце! Дай Боже да се случат нещата!

# 664
Аз нямам проблем с анонимността. Бих се включила във ФБ.

# 665
Аз пък нямам ФБ Simple Smile

# 666

Лесно ще си направиш. Simple Smile

# 667
Лесно ще си направиш. Simple Smile
Хахаха, не е техническа причината; деактивирах си акаунта и не смятам да се връщам скоро там, мисля да си пиша във форума.

# 668
Момичета, как сте? Чудя се , понеже ще правя опит  с лека стимулация по предложение на док , кое е по-добре , костилбегит или фемара?
И ако ноември правя такава лека стимулация, ако ми излезе фонда декември дали ще мога да си направя пълна стимулация декември още?

# 669
  • София
фемара бих избрала аз, клостила скапва лигавицата,а при мен и полипи се появяват заради това.
на втория въпрос да.

# 670
Пухче,стискам палци от все сърце!

# 671
фемара бих избрала аз, клостила скапва лигавицата,а при мен и полипи се появяват заради това.
на втория въпрос да.

Бамба, благодаря ти! Аз за да не изпускам месец, затова питам Simple Smile

# 672
По темата за фейс-група, аз също не съм много съгласна. Тук идеята да си помагаме и съветваме и е много по-голяма аудиторията. Там ще се сберем 5-10-20 човека, а тук има много повече, в пъти повече... както и да. Да не се разбутваме и да си седим тук, момичета Hug Щом трият ние ще си повтаряме. Повторението е майка на знанието Hug

Сивил, аз съм правила лека стимулация с Фемара и имах добър отговор по 2-3 фуликула, но винаги ги изпускахме. Незнам бързо ли зрееха. Не остана време да анализираме ситуацията. Иначе няма пречка да стартираш веднага след това стандартна стимулация.

Пухче, СТИСКАМ ПАЛЦИ за резултатите и за Коледа да си имате супер подарък Heart Eyes

# 673
Пухче и Сивил, успех и на двете.
При мен сякаш мина овулацията, поне по симптоми. Чакам да видя дали ще ми дойде след 10 дни. Дано не Wink. Но се подготвям все пак за хистероскопия на 10 ноември.

# 674
  • Стара Загора
Днес ми мина пункцията и ми извадиха 9 яйцеклетки. Сега само се моля да има поне 1 качествена. LaughingПо къс протокол съм.

Общи условия

Активация на акаунт