Инвитро / Икси на 40(и) години + Инвитро / Икси с ИЯР

• 84 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
bisko, късмет ти желая, мила! Simple Smile Да ни зарадваш  и  с пухкавия финал накрая! Simple Smile
сиси, добре дошла при нас! Не се отчайвай, всичко ще си дойде на мястото! Simple Smile
Благодаря много, meg_4e7! Simple Smile

# 271
People BabyPeople Baby
Здравейте момичета,искам да ви кажа как се случиха при нас нещата.Успяхме от осми опит инвитро,7трансфер.По специалното беше ,че при ММ пуснахме със спермограмата и SIDтест и от там изкочи зайчето.Оказа се,че са му завишени HDS стойностите при норма от 25 при него излезна 46,9%.Това означава,че при оплождане с такива сперматозоиди яйцеклетката не се развива правилно.При оплождането са приложили МАКС и ИМСИ .Сега на два пъти стигнахме до бластоцисти.Иначе от разширената спермограма са добри реултатите за годините на ММ.При мен Януари месец правих операция за премахване на много голяма миома,почти 6см.,операцията беше в Плевен в Света Марина.Доктора,който ме оперира успя да я премахне с лапароскопия..И думите му бяха,ввче няма пречка да не стане.Преди две години,правих пак опит с миомата и за съжаление бременноста не се разви-беше кухо яйце и захванато точно за миомата.Та така сега съм бременна от 7трансфер ,върнати 2бластоциста и замразени 2бройки на 5ден.Исках да ви споделя на кратко моята история.Имам момичета,с които се познаваме от давна и знаят през какво съм минала.Успех и не се отказвайте за мечтата си.Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ЧЕСТИТО!!!
Много се радвам за теб  Innocent  успешна бременност People Baby

# 272
Момичета имам въпрос, който трябва да се зададе на лекар, но в момента не ми предстои преглед.
Лятото имах неуспешен опит бета ЧХГ 0,94. Цикълът ми дойде и пуснах хормони на 4-ти ден. ЛХ-15, но стойностите на естрадиола никакви ги нямаше, под 5, просто никаква стойност.
Някой ако е запознат може ли да даде предположение.
Това на изчерпващия се резерв ли се дължи, или на разбъркани хормони.
При опита имаше лека стимулация от 11-ти ден Мерионал 150 - 2 пъти и оргалутран, после хориомон 1000 единици, и пункция на 14-ти ден. От 2 фоликула - 1 яйцеклетка. После от деня на трансфера пиех Дуфастон , Медрол, нош па.

# 273
  • София
много голямо лх, преглед нямаше ли?
а фсх?

# 274
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам при какви стойности е изчерпан ЯР и може ли нещо да се направи, за да влезе в някакви норми. Благодаря!

# 275
а фсх?
Нямах преглед, от провинцията съм.
ФСХ - 30 високо е, миналата година след мерионал беше 20.
Тази година пролетта ФСХ 8-10. При мен е високо, резерва е зле също.

# 276
и аз имам въпрос ... ако някой може да сподели свой опит или мнение,  лятото имах неуспешен опит ....според докторката стимулацията е много  сериозна, както тя каза *тежка артилерия* от втори ден 150 мериоферт + 150 гонал ,на  четвърти ден включихме цитротид 0,25 . Стимулацията беше общо 6 дни . На 7- я бихме прегнил 10 000 .Както казах,   опитът беше неуспешен  - ЧХГ < 0.10,  спрях лекарствата и след 3-4 дни ми дойде.  Следващият цикъл обаче ми дойде на 20- я ден и то без да съм имала овулация /  правя си тестове/ , сега отново нямам овулация, а вече ми е 14 ден / обикновето ову ми е на 12- я ден/ .  Не зная това реакция от стимуляцията ли е - по -късият цикъл и липсата на овулация или ...
Да кажа на 41 съм и тези признаци много ме притесняват ...

# 277
Моите инсета бяха във Вита при  д-р Велкова и  ИКСИ д-р Димитрова пак  Вита.
Здравей,
Прочетох, че си била при Димитрова.
При мен тя приложи много силна стимулация, миналата година във Вита, и относно питането ти за закъсненията в цикъла и липса на овулация, всеки организъм е различен и следв. цикъл пусни хормони.
При мен Димитрова ме прати с торбата инжекции и не ме проследи, като отидох след 5 - дни резултата беше 1 фоликул, колко пари дадох за Мерионал по 375 на ден, и после половин година хормоните ми бяха в небесата  ooooh!
Тъй като съм с лош АМХ също, и хормони с влошени показатели по начало, за мен вредата беше голяма

# 278
  • София
а фсх?
миналата година, тази година, нищо не разбрах  Simple Smile
сега с лх и естрадиол пусна ли и фсх?
иначе е странно лх да е високо, пък естрадиола нисък.
някой по-голям фоликул, ама пък нямаше естрадиола да е нисък.
затова питах за преглед.
според мен хормони без преглед са малко безсмислени.

# 279
Момичета днес е 2 ден на ембрионите и деветте са се разделили някои на 2 на3 на4 и един на 5 клетки вие какво мислите

# 280
а фсх?
миналата година, тази година, нищо не разбрах  Simple Smile
сега с лх и естрадиол пусна ли и фсх?
иначе е странно лх да е високо, пък естрадиола нисък.
някой по-голям фоликул, ама пък нямаше естрадиола да е нисък.
затова питах за преглед.
според мен хормони без преглед са малко безсмислени.
Сега ФСХ беше 30, но наистина без преглед , безсмислено

# 281
Аз съм с 1,49 АМХ .., лошото е,  че на тези години лети стремглаво надолу .. миналата година беше 2,69 и сега след тази стимулация ме е страх да си пусна хормони ... иначе и на мен така  - 1 торба инжекции и  сама си ги правих вкъщи ...  последствията обаче много ме притесняват -  цикъл на 20- я ден и липса на овулация

# 282
Аз съм с 1,49 АМХ .., лошото е,  че на тези години лети стремглаво надолу .. миналата година беше 2,69 и сега след тази стимулация ме е страх да си пусна хормони ... иначе и на мен така  - 1 торба инжекции и  сама си ги правих вкъщи ...  последствията обаче много ме притесняват -  цикъл на 20- я ден и липса на овулация
Ами пусни и АМХ, според мен не би трябвало да варира толкова много за година или няколко месеца.
Пусни ако искаш да го знаеш за сведение, иначе няма нужда, нали се гледат антрални.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 12:10 от kiki_7

# 283
Момичета, днес се отчаях. Ще правя пункция на ЕЦ. Днес на 10-ти ден имам 2 фоликула- 14мм и 16 мм; Е2- 257: ЛХ-14,3. Утре вечер ще слагам прегнил и в събота- пункция. Мисля,че нищо няма да стане. При това ЛХ дори да не се спукат защото са малки сигурно ще са презрели. Много съм разстроена. А така се радвах че са 2 фоликулите.

# 284
Момичета, днес се отчаях. Ще правя пункция на ЕЦ. Днес на 10-ти ден имам 2 фоликула- 14мм и 16 мм; Е2- 257: ЛХ-14,3. Утре вечер ще слагам прегнил и в събота- пункция. Мисля,че нищо няма да стане. При това ЛХ дори да не се спукат защото са малки сигурно ще са презрели. Много съм разстроена. А така се радвах че са 2 фоликулите.

Не се отчайвай и тревожи предварително, нищо не се знае, може пък да не се случи така, както си мислиш! Успех ти желая от сърце! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт