Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 194
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 300
Тоя Митко като го видя без нито един косъм как ми се смее от дюшек в басейн и ми призлява.

# 301
Е, темата е отворена, така че за всичко има място.
Аз предпочитам да се застраховам, защото наистина са страшни последиците от менингита, за папилома вируса не ги виждаме и не четем за тях, но и те са сериозни.

Има хора, които избират да не ваксинират и срещу детски паралич, но е по-скоро, защото не са свидетели на последствията.

# 302
  • Euskal Herria
ЕлиТ, честит рожден ден! Здраве, щастие и много пътешествия!

# 303
Янче, кога ще почнеш да показваш пак десерти?

# 304
Янче, кога ще почнеш да показваш пак десерти?

Тази пък пак иззлобя Simple Smile. Маро, не те ли е срам бе. Не всички са държеливи като теб. Аз, дето не обичма сладко, днес нагънах една шоколадова прелест.

# 305
ООО, я да ме оставиш на мира! Поне да ям с очите си, като не мога с устата! Днес а-ха да си купя един сладолед, ама се въздържах. Тая година не съм опитала диня, пъпеш, сладолед. Питаш ли ме? Отивам над фризера и гледам, гледам, преглъщам и не купих.

Жаки каква ти беше гривната? Май и на Флорчето е на същата марка. Ако някой знае да ми свирне.

# 306
Желязна си ти, а аз се освиних Sad. ФитБит е на Жаки гривната.

# 307
# 308
  • някъде ... тук ...
Току що навиках моите, че не искам да ми купуват торта. Не мога да ям с очите си.
Ако някой друг имаше рожден ден, щях лично да ида да купя торта.
Скрит текст:
Сигурно са се разсърдили, ама ... хич не ми е рожденденско. По-скоро ми е тъпо и отвратително.

# 309
ЕлиТ, дано да няма нищо сериозно. Ама мъжете ти искат да те уважат. Направи им кефа. Или си купи сама и кажи, че е била поръчана предварително и не си искала да знаят.

# 310
При нас пак е голямото ядене. Как да е на диета човек, сладфолед, пайове- няколко вида....и т.к. повечето неща са непознати за мен, та си взех по малко, от всичко, и достигнах лимита си от захар за няколко месеца напред.

Елит, здраве и късмет...и отиди си купи любимата торта.

# 311
  • Бургас
ЕлиТ,честит ден ден! Здраве и щастие!

# 312
  • някъде ... тук ...
Ще уважат себе си. Още повече, че не сме много по тортите и останалото след тази вечер няма кой да го изяде. Аз дояждам обикновено, а сега не мога.
Няма значение. Крива съм днес.

...................................................................
Благодаря ви за пожеланията Hug

# 313
Ели Hug Това да ти е кривината за цяла година напред!

# 314
  • Варна
Честит празник, Елит!
Зарадвах се, че писа Джулка и че Ени и Кати са добре!
Моето момиче има фейсбук от преди да стане на позволената възраст. Но аз си знам момичето. Никакъв проблем засега.  Все така продължаваме да сме и приятелки, споделя ми важното. Дъщеря ми е по-разумна и зряла, отколкото бях аз на 16.

Общи условия

Активация на акаунт