Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 959
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 660
Хър, запознай ни де Simple Smile.

# 661
Само не ми е ясно, защо са с високи обувки, на този пилон  newsm78

# 662
Момичета, кажете магазин за трапезни столове в Пловдив? Бях в Мартинели и в един с турски столове, нямат каквото търся. Сега не знам накъде да хващам.

# 663
# 664

Само не ми е ясно, защо са с високи обувки, на този пилон  newsm78
То е ясно защо. За мъжката част от аудиторията явно.
 Иначе те тренировките си ги правят и с тях и без тях Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 15:56 от Анонимен

# 665
Жаки, къде се обаждаш ни в клин, ни в ръкав?
Кажи нещо за оргазмите! Виц?
Ето в наше село какво има за теб.
http://teoharovi.com/?cat=17
Захир, на фона на нас, ти си младичко и зеленичко! Това да прозвучи като комплимент.
Контесо, много хубава приятелка имаш! Много! Обаче и косата на наша ДжеНка поооочти го докарва. Та може да се амбицира момата ни и да отиде и на такава акробатика.

# 666
  • Euskal Herria
Жаки, зависи какви столове търсиш. Наскоро обикаляхме магазините на Дизма и Явор, има най-различни. Можеш да видиш онлайн или на място. Правят и поръчки - според твоите размери и изисквания.

# 667
Контеса, към теб, но понеже с Хър говорихме, че има позната тук и не знам защо  се обърках.

# 668
Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 15:55 от Анонимен

# 669
  • София
Момичета, кажете магазин за трапезни столове в Пловдив? Бях в Мартинели и в един с турски столове, нямат каквото търся. Сега не знам накъде да хващам.

Разгледай каталога на Тедива. Български са. На сайта си имат каталог и опция да търсиш дистрибутори.
От тях имаме само диван, но сме доста доволни. За столовете нямам мнение. Прецени сама.

# 670
  • Варна
Оо!
Ако довечера има земетресение, значи от много проекти е. Joy
Припя ми се мръснишки-тип Черно фередже.

# 671
Кво ви трясна бе, нищо ви нямаше сутринта. Аз съм на спортна вълна тази вечер- волейбол, футбол...от дивана де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 672
много ми харесва темата днес, така ми трябваше да се посмея малко.
Много сте готЕни значи.
Вица го знам и аз, имам приятелка с афинитет към мръснишките вицове. Та редовно ме осведомява на тая тема.  Joy

# 673
  • постоянно
Рая, мани спорта - борим се за Кола с норма 20оргазма/час .  Blush
Спорт   Naughty Stop Crossing Arms

Темата днес е Иуууууууу както казвали децата ви  Sick

# 674
  • Sofia
Обаче и косата на наша ДжеНка поооочти го докарва. Та може да се амбицира момата ни и да отиде и на такава акробатика.
Joy ха,дано,ама нАдали.Срамежлива съм аз, не мЪ гледайте,че се отварям  Blush.Да 'зема се сецна там,пред 'ората...или че се барам много фит,да не мога да повдигна  яката дупара на пилона  hahaha.
Ей какви сте шавливи цял ден,значи  Laughing Hug
Жаки,къде се обади и ти,верно с тез столове  hahaha Hug.Мартинелски са нашите.
Тонич, казвам за Емождитата. Много сладко филмче и смислено. Peace  Напомни ми на "Отвътре навън".Споменават там едно ако, ама мимоходом, не е голяма грижа  Laughing. Така се назобахме с КФС и пуканки с младежа, опнахме се в креслата на Сине Гранд в Ринг Мол,та можехме да ги изгледаме втори път  hahaha. Замъкнах го и през Лидл, да си взема пак лимонов кърд и портокалов мармалад и завлачихме 3 торби ooooh!.Голяма лакомия, голяма...е и малко тетрадки купихме,ама...малко.

Общи условия

Активация на акаунт