Искам да кажа ... (136)_21.08-27.08

• 60 889
  • 1 090
  •   1
Отговори
# 765
За паркирането - упражнявайте се на някой паркинг и ще започне да ви се получава.

Ако много се притеснявате къде, как ще паркирате - винаги може да помолите някого около вас. В повечето случаи на драго сърце откликват. Simple Smile Така че не спирайте да шофирате заради едното паркиране.

Аз мразя да паркирам назад и винаги го правя с муцуната напред. После естествено трябва да изляза на задна, което повечето хора не обичат. А аз точно обратното. Simple Smile

# 766
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А, има и сега - Баба Меца. Ама го пускат рядко, по празници и съответно е гъчканица голяма.

Не съм го виждала през последните 2 години,помислих, че са се отказали от него.

# 767
Не, тази година имаше 2 пътувания, но май и двете не бяха към Банкя. Може би затова не си го виждала.

# 768
  • София
Жълто цвете, има от новите мотриси по маршрута София-Банкя, но съм ги виждала само от колата, не знам вътре чисти ли са.
Ако не ти е спешно, остави го за другата седмица, таман ще имате цел с младежа - ще ми дойдете на гости. Щото няма да съм там преди 3-ти-4-ти септември.
Преди 2-3 години имаше много готин стар влак с парен локомотив  през лятото, точно за такива излети с деца, да се порадват на влакче, като че излязло от детските книжки. Обаче се развали и така и не го поправиха. А като надуеше свирката, всички се спираха да го гледат и дечицата махат от прозорците, пък ние им махаме в отговор. Много мило едно такова, връща те в забравени времена...

Светалчо, много мило bouquet Не ни е спешно. Сега само обмислям идеята.

Веси, и аз от това малко се притеснявам. Да не би в едната посока да е добре, а после зле. Но сме решили твърдо да го водим. Затова и избирам кратък маршрут, за да не е много зле преживяването.

# 769
Благодаря ви! Много сте мили всички. Не е лесно, поне за мен е направо ад и кошмар, но и аз мисля, че всичко минава. Такъв е живота, за съжаление.

Препоръчвам среща със Светалчо, тя е вълшебна!  Heart Eyes От хората, които имат една вътрешна светлина, топлина и лъха на обич!!  Hug

Али, и аз не мога да паркирам. Точно както го написа: откакто имам колата карам всеки ден. Само от нас  до работа и обратно са ми едни 20-на км. Отделно бях до Халкидики сама с нея, два пъти до Плевен, един път до Казанлък, до Пловдив и  сега ще ходя в Созопол. Обаче.. стигна ли, край. Не мога да паркирам и това е. Иска ми се да помоля някой да дойде с мен на някой паркинг, да потренирам малко ама съм в леко темерутски период  и не знам кой.

# 770
  • някъде ... тук ...
Големият се е возил на нормален влак до Пловдив и обратно, но тогава беше на 2 години Simple Smile
Дребният - не е. Последното ни возене на цялото семейство е на туристическото влакче в Пелион, Гърция, но там е различно - супер бавно, дървени вагони, високо в планината - емоция.
Бях се засилила за Баба Меца до Черепишкия манастир и обратно, но се размина. Ходихме другаде по това време.
И за теснолинейката сме гледали, ама...

Трябва ви тренировки и практика за паркирането. Обаче все си мисля, че е по-добре сами, без "помощник". Попрегледайте схемите с правилата и на принципа "проба-грешка" ще стане. Какво като сте се паркирали с хиляда маневри (скръстени ръце)

# 771
  • София
Захир, отиваш в един МОЛ, например Сити Центъра (сега името му е София Парк Център, до Хемус). Слизаш на минус второ ниво. Там почти винаги е празно. Избираш едно място между 3-4 празни и започваш да паркираш заден гараж в очертанията. После намираш място за страничен гараж и така ще се научиш. Само с упражнение става. После минаваш на вариант между коли, пак в МОЛ, пак за да може да се ръководиш от очертанията.

# 772
  • sofia
Захирче, работя в района на Плиска. Даже има и паркинг за тренировка, който в момента е направо празен. Ако имаш възможност и желание - пиши ми.

ЕлиТ, сестра ми трудно паркираше, но на място (при самото паркиране) ѝ обясних какво да си следи и гледа. Сама не се беше усетила какво точно да прави.

# 773
  • постоянно
Ние пък сме фенове на старите влакове. В близост до Бургас има ЖП линия за сол и веднъж на седмица сигурно минава една композиция отпреди 200 години сигурно  Mr. Green

Спирали сме колата  в  отбивка и сме слизали да снимаме влака - то голямо охкане и ахкане беше. А те като ни видат хората какви ентусиасти сме и нарочно намалят  та да им се порадваме за по-дълго. Съответно може да си представите какво си мислят хората , които ни подминават с колите си .
 В селото ( квартала ) преди имаше от по-старите "чавдари" с хармониката посредата . Къде е виждало моето дете такъв автобус. Искаше да ходим до града с автобуса , а не с колата . ooooh! ooooh! ooooh!

И досега му е кеф , но аз изрично казах , че не мога да се лънгъркам с торби по автобусите и затова -карам !

Яна , в момента съм с тъмно кестенява коса, но имам доста побеляване вече  Sick Била съм червена и мисля , че ми отива, но ме спира това , че ако после искам да сменя червеното трудно пада.
Незнам , мисля още.  Hug

# 774
Хър, аз съм с кичури. Имам няколко бели косъма, които се замаскират, а не ми се налага да ги правя всеки месец. Идеално решение е за мен, докато не се прошаря съвсем.

# 775
  • някъде ... тук ...
Съгласна съм, Веси, ама обикновено "помощниците"  (умишлено е в кавички) са от мъжки пол и освен да изнервят обстановката, друго не се постига Crazy
Затова писах за схемите из нета и от курсовете.
Идеята за паркингите в МОЛ-овете е екстра заради очертанията Simple Smile

# 776
  • Euskal Herria
Хер, и аз още не смея изцяло червена да се боядисам. Засега правя повече червени и руси кичури, харесвам се. Околните казват, че ми отива Simple Smile. Щом и мъжът ми, върл противник на червеното, вече няма против...

# 777
За паркирането и лесното свикване, има значение и каква е колата.
Седан примерно се паркира трудно назад, защото трябва да прецениш колко ти се "надхвърля" задницата...а то не е малко.
Иначе си гледаш страничните огледала и спрямо габаритите, трябва да знаеш колко напред да се изнесеш и от коя позиция да започнеш да въртиш пълен ляв, или десен.

# 778
  • постоянно
Хър, аз съм с кичури. Имам няколко бели косъма, които се замаскират, а не ми се налага да ги правя всеки месец. Идеално решение е за мен, докато не се прошаря съвсем.

Да, и аз затова бях на кичури преди - по-добре се прикриват белите коси с тях. Проблема стана , че от това наслагане стигнах до един момент в който бях повече руса , вместо на кичури и тогава вземах , че се подстригах късо и сега си израства моята тъмна коса.
Мисля може би 2-3 цвята , но да не са много светли - по светло -кестеняви може би . Ще видим какво ми е настроението утре.  Peace

# 779
  • София
За паркирането и лесното свикване, има значение и каква е колата.
Седан примерно се паркира трудно назад, защото трябва да прецениш колко ти се "надхвърля" задницата...а то не е малко.
Иначе си гледаш страничните огледала и спрямо габаритите, трябва да знаеш колко напред да се изнесеш и от коя позиция да започнеш да въртиш пълен ляв, или десен.

Така е!
Много се радвам, че мъжът ми не харесва седани и комбита. До сега съм карала само хечбек, SUV и малка градска кола (която си е хечбек на практика) На всички много бързо свиквам.

Общи условия

Активация на акаунт