Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 111 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Почва да му се вижда края Simple Smile не са ми готови всички мебели, не съм пакетирала за пренасяне... а имам две седмици за нанасяне, но... слагам пердета с желание. Не че и при тях не е поне с втори опит всичко, но свикнах вече...
Скрит текст:
Момчешка стая за двама тийнове, още не са им пренесени столовете
 и камарите с "неща" за бюрата и рафтовете...

И стаята на "кифличката"

# 121
О, Пенева...страхотно! Трябва да имаш най-щастливите деца! 😊 И мнооого трябва да са слушали...😉
Може ли да споделиш откъде са пердетата за "кифленската" стая?  Точно такъв стил търся за моя кифленски хол...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Още веднъж поздравления за чудесните стаи!

# 122
...Може ли да споделиш откъде са пердетата за "кифленската" стая?  Точно такъв стил търся за моя кифленски хол...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря Simple Smile Като станат цели стаите (с вратички на гардероби и шкафове... килими и т.н.) ще покажа пак... а и спалнята и хола Wink
Скрит текст:
Конкретно тези за кифличката са от "Къщата" на Галичица. В същата гама, пак така сатенирани имаше и в "Мари и Стефи" пак на Галичица.
(това ни беше първия избор)
Малко по-"груба" тъкан (не толкова сатенено) в момента има навсякъде, но аз исках гладичкото...
В "дом Хармония" (какво ли не съм снимала там, ама вече бяхме избрали за детската и съм снимала за хол и спалня...), в Curtains, в "Парадайс"... (следващите снимки са от последния)

# 123
Благодаря! Чудни!

# 124
Предложете къде мога да намеря покривка за трапезна маса от естествена материя, на нормална цена (до към 30-40 лв). Проблемът е, че масата е с размери 80х120 см, значи ми трябва нещо от сорта на 140х180 см. Икейските са ужасно грозни, а и нямат този размер. Платовете за ушиване също са грозни. В H&M home има разни по-добре изглеждащи, но също нямат този размер. В магазините за платове не съм гледала, но като цяло там продават все полиестер...

# 125
  • По света и у нас
   Здравейте! Най-после си имаме входна врата. Laughing

http://vodoley3007.snimka.bg/other/proekt-za-vrata.951241.38195616

# 126
  • Canada
Предложете къде мога да намеря покривка за трапезна маса от естествена материя, на нормална цена (до към 30-40 лв). Проблемът е, че масата е с размери 80х120 см, значи ми трябва нещо от сорта на 140х180 см. Икейските са ужасно грозни, а и нямат този размер. Платовете за ушиване също са грозни. В H&M home има разни по-добре изглеждащи, но също нямат този размер. В магазините за платове не съм гледала, но като цяло там продават все полиестер...

Преди години си купувах плътни покривки с тефлоново покритие от Метро, ако не се лъжа. Полиестера се поддържа най-лесно между другото.

# 127
  • Street of Dreams
Здравейте, ето ме и мен, стигнала до някъде.

Скрит текст:

Абстрахирайте се от безпорядъка с кашони и книги и ужасния оранжев ламинат, на който също ще му дойде времето, но не и сега. Тапетът е сложен, като огромна картина. Ще има семпла рамка, но още нищо не е решено за останалата част от стената. Според мен няма начин да се остави бяла - просто не стои добре. ММ иска тъмносини тапети... Thinking
Камината също не е решено на коя стена ще е и дали да остане там, а тя също не изглежда добре на бяла стена. Не намирам никъде снимки с идеи по двата ми казуса - помагайте... bouquet

# 128
  • Canada
 Трябва ти професионална помощ.

# 129
  • Street of Dreams
Трябва ти професионална помощ.

Чак пък толкова, не се вманиачвам. Тук много от момичетата имат гениални идеи, много са видяли и чели и знаят къде да търсят снимки.

Ето например снимки от сайта

https://www.aliexpress.com/item/Custom-Photo-Wallpaper-For-Europ … 042311.0.0.H2LWxe

# 130
  • Canada
Именно. Много от момичетата бяха против този тапет доколкото помня. Когато реши да го слагаш на стената нямаше ли някаква концепция, някаква визия заформена, как ще изглежда стаята? На мен например цветът на пода и на стените ми допадат каквито са в момента. Икейските мебели и тапетът обаче никак не ми се връзват. Голямо разностилие в една стая.

# 131
  • Street of Dreams
Не виждам причина на някой да не му харесва тапета и въпреки това да има някаква идея.

# 132
Аз някак си не мога да го поставя в контекст. Ти към какво излъчване, усещане се стремиш?

# 133
  • Sofia
Според мен ще е добре стената да е в цвета на тапета-екрю ,крем ,ванилия...да стане по-хомогенна цялата композиция Има хрумка в цялата работа,но трудното е да се съчетае с мебелировката и да се получи цялостна картина Simple Smile Успех !

# 134
За гоблените смятам, че е важно да се съобрази темата на гоблена с предназначението на стаята.
Мис Бингли, винаги можеш да прегрупираш малките рамки на други
 места и да разположиш гоблените.
Принципно мога.Обаче малкине снимки ги лепихме с двойно залепващо тиксо,съответно котката скачаше и ги сваляше на земята.За да са по- стабилни надупчихме ги на пирони,а те са един до друг като мозайка и сега цялата стена е надупчена и налепена и ако се махнат как ще се подреди така,че да не се виждат грозно дупките от пирони.?Ще пробвам междудругото,не ми пречи.
Общото между гоблените е,че са все женски образи-Принцеса Сиси,Арабско момиче,Снежна кралица,Мона Лиза,още едно момиче с шапка и една благородна дама на кон.Аз исках само такива.И всички са ми подарени за различни поводи.Малко извън темата-Тези 2 нощни сънувам бабчето,трябва да ги подредя,да им намеря мястото😊

Общи условия

Активация на акаунт