Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 111 367
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
 Водолей, прекрасна е вратата и цялата къща както е тръгнало ще стане разкош!

Скарлет, аз имам от лампите за външна употреба на Филипс този модел

Но има доста в различен стил в зависимост от ефекта, който търиш и визията
https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_6?rh=i%3Aaps%2Ck%3Aphilips+ … LF4CNB,B071LFN8YY

# 151
  • Варна
Какви лампи се слагат на открити тераси? Плафони ли?
Не е задължително, важното е да са подходящи за външни условия.

Водолей, вратата е идеална, изглежда автентично. Чакаме и прозорците Hands Plus1

# 152
  • София
Водолей, прекрасна е вратата и цялата къща както е тръгнало ще стане разкош!

Скарлет, аз имам от лампите за външна употреба на Филипс този модел

Но има доста в различен стил в зависимост от ефекта, който търиш и визията
https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_6?rh=i%3Aaps%2Ck%3Aphilips+ … LF4CNB,B071LFN8YY

Благодаря, много ми харесват твоите! От къде са, знаеш ли къде има в София?

# 153
Имаше част от моделите в Практикер преди около година, мисля че и този също. На първо четене без да се ровя я намерих тук. Още може да се разгледа за по-ниска цена
https://www.atg.bg/188-philips-gradisnka-lampa-cedar-172079316.html

# 154
  • София
Супер, ще потърся.

# 155
Може ли малко помощ ?Обзавеждам дневната и уж всичко избирам сама ,но някакво съмнение ме гризе отвътре.Показвам една част, ще се радвам на безпристрастни мнения.

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 12:31 от eмali

# 156
Може ли малко помощ ?Обзавеждам дневната и уж всичко избирам сама ,но някакво съмнение ме гризе отвътре.Показвам една част, ще се радвам на безпристрастни мнения.
Дотук интериора ми харесва, особено цветово (бяло, тъмносиньо и крем, любимо), но...
Точно тази снимка/картина над трапезарната маса ми е... силно депресираща!
И огледалата: някак не ми пасват в дневната, а и килима е каре, огледалата са на 3 части и отразяват парчета от карето и ми става твърде шахматно.

# 157
Мебелите много ми харесват, но аз не обичам десени като този на килима. На мен килима с правоъгълните огледала и кръглата масичка, не ми допадат особено. Щях да сложа светъл килим с цветове от завесите/ дивана. Огледалата бих сменила с нещо друго.

П.п. С Пенева заедно смена писали и много точно е описла и моето усещане в холната част. Картината не съм я видяла.

# 158
Благодаря за мнението.Да си призная , картината купих преди всичко друго , харесвам си я много. За килима ,и мен малко ме дразни вече , но не знам с какъв да го сменя.Харесвам геометрични фигури и основно такива заглеждам
, което ще е със същото звучене ,като шахматния.

# 159
eмali, може би трябваше да снимате на дневна светлина, защото първата снимка аз не я виждам с нормалните й цветове. Етажерката до пердето от къде сте я купили?

# 160
Етажерката е от JYSK . Да ,светлината липсва ,но само тези снимки имах в телефона и импулсивно реших да търся мнения. За килима ,може би едноцветен би бил добре.Завесите са светло сиво и тъмен тюркоаз .

# 161
Етажерката е от JYSK . Да ,светлината липсва ,но само тези снимки имах в телефона и импулсивно реших да търся мнения.
Благодаря!

# 162
  • Варна
eмali Много ми харесва! Цветовете са супер, дивана ми е любимия, пердетата и стълбичката-етажерка и столовете...

Действително цветовете не е ясно кои са в действителност,  SÖDERHAMN на едната снимка ми изглежда

този цвят

на другата този

Картината ми харесва на мен, но килима, да бих го заменила, а огледалата изобщо бих махнала. Щом харесваш геометрии може да се сложи черно бял на раета, съвсем си е в скандинавската тема, или ромбове, икеа ги имат в черно и бяло. Ива един килим и в Юск, който е много приятен, но е доста светъл, ако това не те притеснява

# 163
  • Някъде Там
Етажерката е от JYSK . Да ,светлината липсва ,но само тези снимки имах в телефона и импулсивно реших да търся мнения.
Благодаря!
Много е хубава етажерката и на мен много ми хареса. Аз се чудех за малка стълба да я направя на етажерка Simple Smile
иначе при дивана е много тъмно и не ми допада Sad

# 164
Много благодаря ! Диванът е тюркоазения . Много искам светъл килим , но имам един тригодишен , който не е особено внимателен . Но със сигурност вече знам , че ще го сменя този .

Общи условия

Активация на акаунт