Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 244
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
... За килима ,може би едноцветен би бил добре.Завесите са светло сиво и тъмен тюркоаз .
Всичко друго е едноцветно, килима си е добре геометричен, щом такъв харесваш... не ми пасна огледалото, отразява част или парчета от тези квадрати и става малко лудо... Да и някой друг беше писал, но малката кръгла масичка не ми е за там, до дивана може би за помощна, но е мъничка някак и кръгла... за пред дивана - квадратна или правоъгълна би ми стояла по-добре и не толкова "джобна" Simple Smile

# 166
Мдаа, огледалата почти никой не одобри ,не само тук. Аз съм си малко луда, та няма как да не се отрази и в интериорните  ми страсти. Ще постоят малко, пък друга лудост ще ме обземе .

# 167
  • Варна
Много благодаря ! Диванът е тюркоазения . Много искам светъл килим , но имам един тригодишен , който не е особено внимателен . Но със сигурност вече знам , че ще го сменя този .

И мен ме притесняват светлите килими, въпреки че нямам тригодишен, но имам един голям не особено внимателен Grinning Аз обичам да ми е лежерно и свободно и да не се притеснявам за килим предпочитам евтин с интересен десен и след време го мятам и нов. Поразгледай памучните килимчета и в H&M, аз имам една пътечка от юск, светло сива, харесвам си я много, оказа се много практична, а за някакви безумни левчета я купих на живо е по светла .

# 168
Благодаря, ще разгледам със сигурност.Радвам се на твоите отговори, осбено,Doris.

# 169
  • Варна
Благодаря, ще разгледам със сигурност.Радвам се на твоите отговори, осбено,Doris.

Не съм против огледалата изобщо, цяла магия си е. Аз самата харесвам нестандартните решения и ги адмирирам, обичам ефекта на увеличаване на пространството. Фън шуй има също правила и го ползват, без да съм някаква последователка съм съгласна с някои положения, например огледало в спалнята ме притеснява, имам чувството че има някой друг невидим Simple Smile Затова съм му метна едно небрежно платче.

Но тези специално, нещо ме притесняват, някак са излишни. Може би защото не са с рамка или защото не харесвам вертикални раета? А може би харесвам под огледалото да има шкаф или рафт, аплик или стояща лампа, някаква композиция. Не мога да се аргументирам точно, а и важното е на теб да ти е ок все пак.

Скрит текст:

# 170
За рисуването

За огледалата, разполагането на стол (бюро) с гръб към врата и под., не е нужно да четеш някакви течения, за да се усетиш, че може да се породи дискомфорт.

# 171
Тази стена седеше някак празна ,срещу дивана е стената с тв и шкаф,и картини .....та повече шкафове и картини не исках.Огледало беше единственото , което ми хрумна, но с рамка много ми "тежеше",държа на повече въздух . Може и да не са правилните огледала, но са ми новички , ще им се порадвам и когато ми омръзнат (със сигурност )ще търся друго решение.

# 172
Може ли да видя каква е етажерката от юск, че всичко друго го пропуснах?

# 173
  • София
Дали ще се получи добре един апартамент да се боядиса в един цвят, три различни нюанса? Примерно коридора лимонено жълто, хола малко по-тъмно и двете спални в еднакво трето жълто...

# 174
  • Beyond the stars
Може ли да видя каква е етажерката от юск, че всичко друго го пропуснах?

Мисля, че беше тази https://jysk.bg/shranenie/etazherki/basic/etazherka-uggerby-tyasna-byala
или по-широкия й вариант  Wink

# 175
Ikea имаха същата, но с плътни рафтчета, не рештки, но я спряха тази година.

# 176
  • Beyond the stars
Моята дилема е сиво или бежово за стените в кухньохола - за сега единствените наличности са червени столове за трапезната маса и бяла ламперия към кухненската част (още не е бяла де, ама ще стане Mr. Green). Стаята е южна и светла и се чудя дали няма да "прегрее" с бежово (дори по-студен нюанс) и червено. И за двата цвята нямам предвид нещо наситено и тъмно, по-скоро нюанс, колкото да се различава от белия таван, ама пак не мога да го измисля.  Blush

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 17:00 от Вълшебство

# 177
  • Русе, България
Вълшебство, аз съм за сиво. Червеното е много силен акцент, дай му добър фон, за да се разгърне.

# 178
  • Beyond the stars
Вълшебство, аз съм за сиво. Червеното е много силен акцент, дай му добър фон, за да се разгърне.

И аз на там клоня, ама не спирам да чувам - защо такъв студен цвят  Mr. Green
Пък като цяло май идеята за червените столове (не че и тях не мога да ги пребоядисам ама мъж ми вече тотално ще вдигне ръце) тръгна от https://momistudio.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%B … BB%D0%B5%D0%B2-45  и тук е бежово .. та за това още се чудя. Въпреки, че пак казвам говоря за нюанси, които се водят white нещо си  Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 16:59 от Вълшебство

# 179
  • Варна
Ikea имаха същата, но с плътни рафтчета, не рештки, но я спряха тази година.

Икеа напоследък спряха толкова неща и то добри, ще сменят концепцията ли, що ли? Новият каталог излезе, но не съм се наканила да го разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт