Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 230
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Скай, идвам да живея у вас! СТРАХОТНО Е!!! От къде са осветителните тела?
Drago_008, хаха, нали?! 😁 Нямам друг избор за съжаление Sad Затова се подготвям психически от рано, но пък знае ли се, може да съм приятно изненадана!

# 226
За да съм честна ще кажа, че не ми харесаха паната в спалнята на Скай, а също и малката бяла поличка на стената.

# 227
  • Beyond the stars
Скай, тези нощни лампи и връзката им с картината са ..уау. И преди си ги показвала, та заедно с гледката са ми се запечатали трайно Heart

# 228
  • USA
Благодаря момичета bouquet
Лампите са от Wayfair.
mariat, така е, всеки си има различен вкус.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 19:50 от SkyBlue

# 229
Наистина е въпрос на вкус. ММ се занимава с направата на такива декоративни пана, но в нашия етаж няма нито едно, точно защото аз не ги харесвам.

# 230
  • Варна
В спалнята сме саво вечер или ако някой си дремва. Вечер си чета киндъла на тъмно, гредаме филми на тъмно като в кино. И други работи де Simple Smile През останалата част сме заедно във всекидневната, вечеряме приказваме си, всеки си прави по нещо, но сме си заедно, иначе ми е самотно да се изолирам в спалнята. Въпрос на навици.

Скай помня прекрасната спалня и прекрасната веранда. Направо си представям сутрин, дръпваш завесите и излизаш с чаша кафе! размечтах се, невероятно местенце. Прекрасно място и за йога и медитация.

# 231
Скай, красиво е, много е стилно, но... не е моето... става ми много "мишо" Rolling Eyes
Грабва ме само огромния френски прозорец (очевидно с прекрасна гледка зад него) и белите пердета, които малко освежават.
И аз много харесвам бели первази и бели корнизи/фриз, завършват ми стените... помещението.
Дорис, и аз така бях "все заедно", но остарях и имам нужда от време на време от тишина и спокойствие... (понякога бягам от постоянното "мамо, мамооооооо....!") А често, като се усамотя дневно време, идва някой да се сгуши... или поне да си полегне до мен да си говорим за нещата от живота. Оказа се че това е мястото, където дори тоийновете идват да си говорят с мама Wink
А "домашно кино" правим вечер в хола, дърпат се завесите и има място за всички Simple Smile

# 232
Скай, страхотна спалня!
Много ви се края на всички какви красиви и интериори създавате. Аз гледам, струвам и накрая пак някаква манджа с грозде надробя Bowtie
Хич ме няма в интериорите и това си е

# 233
  • В полите на Витоша :)
Скай, изпуснах снимките ти, но по коментарите се сещам за една спалня с тъмно сиви стени и висящи от тавана лампи, които все едно са във въздуха. Това ли е твоята спалня? Скоро се мъчих да се сетя кой беше постнал тези снмки, за да питам за лампите Simple Smile

# 234
  • USA
Green_Eyed, да същата е.

mariat, с удоволствие бих разгледала какви картини си избрала да закачиш на вашия етаж, още повече щом ТМ е художник.

# 235
mariat, с удоволствие бих разгледала какви картини си избрала да закачиш на вашия етаж, още повече щом ТМ е художник.
Аууу,пепел ти на устата! Бившото гадже беше художник. ММ се занимава с реклама, но и много други проекти, все около рекламата. Та прави и декоративни пана. За мен, обаче те на са .....как да кажа лъхащи на класа и стил. За офис, за някое кафене, за интериор в магазин- са ок, но у дома си не ги ща.
Все още стените ми са бели и празни. Замислила съм, но уви нищо не е завършено на пълно, за да се впусна в тези води.

# 236
Аз влизам само да се похваля, че масата ми е готова и трябва само да си я вземем тези дни.
Иванита, и аз така, все едно за себе си чета  Crossing Arms Joy
Аз май изпуснах красотите на Скай, така или иначе тази гама не ми на сърце, но съм сигурна, че е хубаво. Simple Smile
Тези дни щях уж да оправям гоблените...цццц, не стана, пусти мързел. Майка ми сега ми пусна и тя мухата да боядисваме лампериите бели....но "зимата иде" Wink Blush та не знам кога ще е.За кухнята обаче поне да намажем ще тормозя ММ.

# 237
имам нужда от помощта ви
правя частичет ремонт на кухнята. стаята е 20кв, като в нея ще има маса+столове+1 диван на който ще спи 1 човек всяка вечер -поради тази причина като избирам диван гледам да не е много твърд, да е поне 78 см дълбок/защото не искам да се разтяга всяка вечер/, да  е разтегателен  и да има ракла
общо взето само два дивана отговарят на тези условия, но се опасявам че не си подхождат с кухнята
моля да ме посъветвате да избера по-малкото зло
това са диваните
1.
Скрит текст:
с уточнението, че цветовете са сиво и не толкова ярко жълто
2.
Скрит текст:
цветовете са кафеникаво и бежаво
кухнята е такава, само че ъглова
Скрит текст:
стените са бели
маса и столовете мисля да са класически в цвета на кухнята
ако избера диван 1-ще сложа светло сив килим , някакви жълти перденца да се върже
ако избера 2 -става доста безлично и ще трява да вкарам цвят
надявам се да ми дадете идеи

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 14:27 от The Invisible

# 238
Какво да ти кажа, и двата дивана не си подхождат с кухнята ти,както и ти сама казваш.Но, аз съм за първия, ако добавиш перденца и килимче в жълт цвят ще се върже и ще има поне нещо общо като цветова гама.Ще се разчупи.А с втория съвсем ще се обезличи.Само това ли са наистина вариантите? Щом ще се спи на първо място трябва да се гледа удобството. Simple Smile

# 239
ами овършах всички мебелни магазини в пловдив  ooooh!
ако ми хареса цветово и като дизайн, е супер твърд  или не много дълбок, не се разтяга или няма ракла
гледам и цената да не е повече от 700-800лв
ще се радвам и на други мнения

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 14:44 от The Invisible

Общи условия

Активация на акаунт