Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 50 981
  • 905
  •   1
Отговори
# 615
Честито бебенце, Melissa!
Много се радвам на такива истории за леки раждания. Дано и ние сме така.

# 616
  • Варна
Ехееее,да ни е жив и здрав бебо Павел!!!Мелиса,Браво момиче....за киното пожелавам ти скед 2-3 год. да гледаш повторението на същия.филм:smirk:

# 617
Много съм щастлива!😊
Много добре се чувствам,ставам ходя си,хапвам,пийвам дори вече пишках ха ха 😁 и съответно си взех душ вече. Йееей.😊😊
Много съм доволна от акушерките,които пък от своя страна бяха доволни от мен,не че се хваля де ама се хваля хаха 🤣
Дишането ми било като по учебник казват,питаха дали съм ходила на курсове,но не съм и се справих отлично значи всеки може. 😉
Просто трябва да останеш концентриран върху собственото си дишане и да  НЕизпадаш в болката /която те кара да напъваш/ а да слушаш кога какво трябва да правиш. ☺
Заклевам се не съм си и помисляла,Че ще бъда толкова спокойна и обрана още от самото тръгване от в къщи.😁😁
Свекърва ми щеше да роди заедно с мен дето се вика хаха и свекър ми и се скара да не всява паника.😁😁
ММ също беше необичайно изключително спокоен. 😊
Просто ви пожелавам и на вас такова бързо,безпроблемно и безболезнено раждане! Който е казал,че когато гушнеш бебо забравяш всичко ПРАВ Е БИЛ!!! 💖

# 618
  • Варна
Голямо си слънце!

# 619
Ние сме заедно от 6ч.и си сучем 😁😁 дано занапред е пак така ✌

# 620
Браво, Мелиса! Честито! Дай Боже всекиму такова раждане!
Ние продължаваме да чакаме. Аз вече съм на ръба на нервна криза.

# 621
*Noel* Стискам ти палци! ✌❤

# 622
Мелиса,честито за бебе Павел. Да е жив и здрав и расте спокойно и щастливо дете!!

# 623
Честито бебче,Мелиса. Да расте жив и здрав,обичан и усмихнат. Да се радва на безгрижно детство.

# 624
  • София
Честит юнак! Да е жив и здрав и много да ви радва. Тъкмо си мислех, че съм най-младата тук!
Я кажи сега кой филм сте искали да гледате, да ходим и ние днес, пък дано тръгне и моя син.

# 625
Мелиса ,честито ! Да ти е жив и здрав ❤

# 626
Станах мама на София 2880 46 см много съм щастлива пожелавам ви скоро и вие да се похвали Heart

# 627
Честито на новите мами, да са ви живи и здрави дечицата

# 628
  • Стара Загора
Melissa, Night shadow, честити бебоци, винаги да са здрави и щастливи, и много да ви радват!
Хвърлете малко родилен прашец насам. Simple Smile

Аз днес толкова много пишках сутринта, че си помислих, че са водитие. Ама все пак те не трябва ли да излезнат от само себе си, в смисъл без да се напъвам за тях? Малко глупав въпрос де, ама ... просто нетипично за мен много голямо количество изпишках на 2-3 пъти. Grinning

# 629
Night shadow,честита  беба! Да е жива и здрава за радост на мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт