Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към Facebook група?
Как мога да разбера коя е правилната Nadia Stefanova, за да я помоля да ме добави към групата във Facebook?
Може ли педиатърът да бъде моят личен лекар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към Facebook група?
-
Как мога да разбера коя е правилната Nadia Stefanova, за да я помоля да ме добави към групата във Facebook?
-
Може ли педиатърът да бъде моят личен лекар?
-
Как се извършва тестът за наличие на околоплодни води?
-
Как се измерва размерът на бебето и дрехата?
. Пожелавам си и на мен и на останалите, които все още треперим в очакване такова раждане. И аз ще раждам в МД. Там ремонта на 7-мия етаж приключил ли е вече, ти къде си? И още един въпрос кой лекар те изражда, с избор на екип ли беше? Ако имаш и други съвети приемам 

а на тези който са в очакване искам да пожелая едно уникално изживяване което имах аз....,а толкова ме беше страх даже се бях разбрала с доктора като извадят бебка да ме преспат да не ги чувам....обаче хоп изненада 25 мин секцио ставане 5 часа след това и една уникална бебка на финала....прегръщам ви момичета и ще следя тема родени септември не се страхувайте най хубавите ви моменти предстоят много скоро❤❤❤