Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 50 945
  • 905
  •   1
Отговори
# 750
Теди и аз съм 1 бременност и определено не съм веща в областта ,но за да те успокоя ,ще кажа какво съм чела 😛 За воднисто течение е нормално защото бебето е голямо и за да има повече място за него изтичат околоплодни води . Съвсем нормално и няма нищо опасно в това . За кафеникавото нещо бях чела ,че 9 месец вече бебчето е толкова развито ,че изпуска ако в утеобата и това ако изтича ,като зацапва леко Simple Smile беше описано ,като залено-кафяво течение .
Успех ! Чакаме ти бебчето всеки момент . Раждалите казват ,че няма как да се сбъркам момента в който бебето тръгва да излиза
Да просто до сега не ми се е случвало нито едно от изброените, дано е решило скоро да излиза, не ми се преносва Simple Smile
Благодаря ❤

# 751
Това с преносването - не се връзвайте.
Мен ме водят по документи преносима и трите деца с по 10 дена. Но аз знам, че са си родени точно на термина. Баси, знам кога сме си ги направили, лекарите не знаят кога ми е била овулацията, че не ми е идвал редовно и прочие. Не се притеснявай, то си знае работата малкото:-)

# 752
  • София
Тонил, честит да е Калоян! Да е жив и здрав малкият юнак! Ние бяхме с еднакъв термин май?

Аз си чакам още.. Днес пак бях на дълга разходка, обаче много студ. Нямам такова голямо яке да се закопчая и минах само 2-3км. Контракциите почти ми спряха, обаче го усещам адски ниско. Пипам си срамната кост и чак там го усещам като мърда. Чак се уплаших.

# 753
  Тонил,честит бебок. Да е жив ,здрав ши много да ви радва.
  Трябваше да отида на маникюр,ама много ме присви корема,пък тя е на другия крайна града.
  Още си чакам. Остават 6 дни до термин. Баткото го родих на термин и сега може да е така. Не бързам.

# 754
Честити Калоян и Йордан! Да са живи и здрави! На мамите - бързо възстановяване. С всеки следващ ден ще се чувствате по - добре Wink
Скабиела, да са ти живи и здрави близнаците Simple Smile

# 755
  • София
Трябва да се пусне нова тема!
Можете да изчакате и октомври месец да пуснете новата си тема в "Родени".

# 756
  • Стара Загора
Виктори и tonil_83, честити бебета, да са Ви живи и здрави, и много радост да Ви донесат! И бързо възстановяване.

И аз предлагам да се изчакаме да се народим, и тогава направо нова тема в родени. Simple Smile

При мен положението е тъжно, няма контракции, няма разкрития... Ако до Неделя не родя (едва ли), АГ ми каза да влизам в болницата и да се мъчим да раждаме някак. Системи, пукания на мехур и т.н. Дано не се стигне до секцио, но дори и това да стане, важното е с бебо всичко да е наред.Просто ми е много нервно.

# 757
И аз преносвам трети ден. Днес въпреки студа се разхождах. Утре сутрин ще мина на тонове и мисля да си направя няколко серии качване на стълби. Първото си дете преносих 6 дни, та ми е позната процедурата. Просто се надявах този път да стане по-бързо.

# 758
Симона пускам ти линк към пералнята,която аз поръчах 😏

http://www.lbt.bg/peralnya-mini-lamarque-lwm-25040

# 759
Аз не знам дали съм с контракции, но са на  5, 7 8 10 мин ниско долу, със стягане на корема и силна болка, не ме боли кръста, леко прецапване - мисля че идва момента Simple Smile ноща ще е дълга, а може би деня ! Simple Smile стискайте палци ❤

# 760
Аз преди 2 г.на днешния ден катерих стълбите у дома - 11 пъти до 2-ри етаж и обратно, танци на МТВ - 60 минути, ама с почивка, де. Обърнах прозореца на голямата стая, разходка-30 мин.
През нощта ми се пукнатини мехури, а утре имам рожденник
Ама помня, че след тези упражнения едвам дишах, стълбите бяха най-зор
Simple Smile

# 761
  • Стара Загора
Аз преди 2 г.на днешния ден катерих стълбите у дома - 11 пъти до 2-ри етаж и обратно, танци на МТВ - 60 минути, ама с почивка, де. Обърнах прозореца на голямата стая, разходка-30 мин.
През нощта ми се пукнатини мехури, а утре имам рожденник
Ама помня, че след тези упражнения едвам дишах, стълбите бяха най-зор
Simple Smile
И аз започнах това със стълбите, общо взето май друсането има най- голям ефект.
Иначе при мен от вчера ми пада само тапата (най- секси гледката просто тоз висящ сопол).
Днес страшни менструални болки. На тонове съм днес, моля се на чудо да започне раждането до 24 часа да не се налага предизвикване.
Но най- вече се моля всичко да е наред с малкия.

# 762
  • София
Стискам палци да тръгне нормално. Кой ден пренасяш?

# 763
  • Стара Загора
4-ти ден

# 764
Здравейте момичета, днес в 06:00  гр.Бургас се роди нашият син Костадин, 3800кг., 52см. точно на термин излезе, водите ми бяха зелени и бебо му се лющеше кожата, което значи преносване!! Подробности няма да ви давам, тежко беше :/ важното е че сме добре и сме много щастливи !! 🤗🤗🤗❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт