Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Значи 1 разтворител ти е достатъчен

# 302
Момичета, на финала май оплесках нещата. Точно преди да дозирам Овитрела, без да искам натиснах капачето и малко изтече. Ужасно се притесних да не съм намалила фатално дозата. Писах на лекаря ми, но не знам дали ще ми отговори по това време. Какво се прави в такъв случай? Пункцията е много рано в понеделник сутрин.

# 303
blessitka, и аз първия път бях решила, че съм поставила цялото количество и извадих иглата, след което видях, че не е на позиция 0 и въпреки че пишеше, че не се прави повторно убождане, го извърших. Трябваше да взема решение веднага. Предполагам, че има процент "фира", така да се каже. Не мисля, че д-р ще ти каже да сложиш нова доза, така че се успокой.

# 304
и аз не мисля, че е фатално. при мен като изкарах иглата и изтече една част навън през кожата

# 305
Цистит задължително ли се лекува с антибиотик?

# 306
Цистит задължително ли се лекува с антибиотик?
Аз цистит винаги лекувам с Монурал.Много ми помага.

# 307
При цистит бързо се оправям с Нолицин - по препоръка на личния лекар.

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 22:23 от Малага

# 308
Аз приемам Оспексин 1000 на 12ч дано помогне. Мислех да стартираме на този цикъл, но май няма да е редно. Пречка ли е цистита принципно?

# 309
Здравейте,
Има ли някой от вас при който не са аспирирали всички фуликули, поради  примерно труден достъп до тях? И какво се случва с тях? Пукат ли се сами след пункцията?

# 310
  • София
Здравейте,
Има ли някой от вас при който не са аспирирали всички фуликули, поради  примерно труден достъп до тях? И какво се случва с тях? Пукат ли се сами след пункцията?
Могат да се спукат, могат за претърпят и обратно развитие, а могат и да останат като задържани

# 311
  • София
Момичета, здравейте пак. Започвам от утре с 200 Гонал, като се чудехме дали да не изчакаме и този месец (предния имах киста), че в единия яйчник имах малко фоликули, но все пак 1 ни трябва качествен, та решихме да действаме Simple Smile
ЛХ от днес е 5 (реф. ст-сти 1,9 - 12,5) и естрадиол - 68 (ст-сти - 40-510) - малко ниски ми се виждат, но ще видим какво ще стане.
Исках да ви попитам има ли значение ъгълът, под който се поставя Гонал-а - в клиниката ми казаха 30 градуса, а в нета гледам 90? И цялата игличка ли се забива? Благодаря ви! Малко ми беше шашнато още повече като трябваше да реша сега или др месец и не запомних мн мн инструкциите...

# 312
Usmivka87, под 90° в корема, ако си с пен, забива се цялата. ако ще биеш и Оргалутран на инжекции, тогава под 45° в корема, защото иглага е малко по дълга и по-дебела.

# 313
Здравейте 🤗

Записвам се да следя и събирам инфо за всичко което ни предстои .✌

Прочетох цялата тема и не видях някоя да е с ендометриоза 🤔 Ще ми бъде полезно да знам с какво е стимулирана и какъв е крайния резултат.

Виждам доста познати никове ☺
Успехххх момичета 🤗
Късмет на всички 🍀

# 314
И аз се записвам в темата!  Взех си заповедта миналия месец и сега чакам МЦ, за да започнем. Ще съм на къс протокол и най - вероятно ЗЕТ. Ще ви следя, защото ще ми е първи опит и много се вълнувам. На 28 съм. С никого не споделям, за да си спестя чужди реакции и очаквания, а определено имам нужда .. Та ... Стискам палци на всички ни! Знам, че рано или късно всяка една от нас ще гушне пухкавото си бебче!!!

Общи условия

Активация на акаунт