Какво повече НЯМА да купя - тема 11

  • 133 601
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София
  • Мнения: 717
Изтрила съм снимките ,иначе щях да ги прикача.

# 571
  • Мнения: 2 279
Когато си купувате луканка или суджук, на коя фирма избирате? Те май всичките са под ножа..Сега искам да купя, но и аз не знам на коя да се спра.

Ако не са ти проблем парите избери Старият месар!

Най-доброто на пазара.

# 572
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
Къде се продават?

# 573
  • Мнения: 5 169
Ето къде има Старият месар: http://stariatmesar.bg/where_to_find_us

Лош отзив за спирала Panoramа, собствена марка Trend it up на DM - слепва миглите, остава на топченца и пада бързо.

# 574
  • Мнения: 288
Леща на Крина. Час и половина я варих.

# 575
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 557
Ето къде има Старият месар: http://stariatmesar.bg/where_to_find_us

Лош отзив за спирала Panoramа, собствена марка Trend it up на DM - слепва миглите, остава на топченца и пада бързо.
Мерси, ориентирах се.

# 576
  • Мнения: X
Леща на Крина. Час и половина я варих.
За техен фасул няма да са ти достатъчни три часа. Отписала към ги като марка.

# 577
  • Мнения: 2 815
Оооо, аз една леща на Крина я варих 5 часа.....накрая я изхвърлих. Беше преди 3-4 г.  и с боб на същата марка имах същото фиаско....та тотално игнорирах марката.  Насипния боб в Лидл купувахме до миналата година. Хубав беше.

# 578
  • София
  • Мнения: 31 397
Днес точно "Старият месар" загледах в магазина и не взех, защото не ми е позната марка. Значи ще ги опитаме задължително.

# 579
  • София
  • Мнения: 5 005
Лещата на Лидъл е страхотна-купувайте от нея. Сварява се за 15 минути и зрънцата не са люспести. Много е вкусна.

# 580
  • Сф
  • Мнения: 11 858
Аз минах отдавна на оранжева леща.Повече я харесваме.

# 581
  • Плевен
  • Мнения: 584
Не си купувайте бутер тесто от Лидъл. Става въпрос за това, което е близо до саламите, на едни малки рула, незамразено. Аз го отворих днес, на пакета пише годно до 13.12.2017, а самото тесто е с мирис на оцетна киселина и ацетон.... Преди съм купувала и беше добро, но явно хубавите неща бързо ги развалят.

# 582
  • Мнения: 12 183
Мисля, че при разточването се добавя оцет за ... нещо си там, нз дали за еластичност или нещо подобно. Аз имам рецепта за баница, в която се добавя оцет в тестото. Отделно, че почти никога не купувам бутер тесто, защото не знам с какви мазнини е правено и после почти винаги имам стомашни проблеми

# 583
  • оттам, откъдето започва България
  • Мнения: 12 441
Оцет в баниците се добавя вместо кисело мляко.

# 584
  • Мнения: X
В рецептата за домашна баница има лъжица оцет и две олио. Но абсолютно никога не се е усещало като вкус или аромат. Тестото е било развалено.

Общи условия

Активация на акаунт