Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 719
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Днес си купих twix Туикс от кауфланд и останах доста разочарована от вкусът му..
Няма нищо общо със стария Туикс които обичах да хапвам.. Този има много захар но без никакъв вкус... Не мисля скоро да повторя за жалост

# 451
Аз избягвам да мия тенджери, тави и титани в съдомиалната. Преди години си развалих един тефлонов тиган и до там.

# 452
Никога повече няма да купя боб на Крина - градински. Хем го бях накиснала от предната вечер и за 4 часа варене не мръдна  #2gunfire

# 453
Никога повече няма да купя боб на Крина - градински. Хем го бях накиснала от предната вечер и за 4 часа варене не мръдна  #2gunfire
Мъжа ми е специалиста по боба в нашето семейство. Сложи сигурно 3 килограма в тенджера под налягане и я затвори в буркани. От тогава като решим, че ще ядем боб вадим бурканите и за един час е готов. Занимава се цяла вечер, но после си е чиста работа. Аз не усещам разлика.

# 454
  • София
Никога повече няма да купя боб на Крина - градински. Хем го бях накиснала от предната вечер и за 4 часа варене не мръдна  #2gunfire
Аз този мач го играх преди няколко години с "Крина". Голямо варене му ударих и на финала всичко отиде в кофата.

# 455
  • Countryside
Аз избягвам да мия тенджери, тави и титани в съдомиалната. Преди години си развалих един тефлонов тиган и до там.
Проблема е в тефлоновото покритие, не в тавите/тенджерите/тиганите. Аз си мия всичко в миялната, но вече нямам никакви съдинки с тефлон, който дори и леко надраскан става вреден и трябва да се изхвърли.

# 456
То като се замисля, и аз нямам вече нищо с тефлоново покритие. Но навика си е навик, търкам ли търкам в мивката. Особено тавите /алпака/ са ми някаква мъка. Трябва да пробвам и аз в съдомиялната.

# 457
Всичко мия в миялната. Досега нямам проблем с тефлона.
Единствено не слагам кафеварката и пресата за чесън, които са чугунени и потъмняват /пускат черно/ от препаратите явно.

# 458
Дезодорант против изпотяване на Гарниер - 2 пъти съм ползвала,направи ми жестоки рани подмишниците..

# 459
  • Плевен
Аз няма да купя никога повече от ето този прехвален шампоан:

Получих ужасен сърбеж от него и косата ми се наелектризира....

Преди много години изживях същия ад с този шампоан, който вече не съм засичала по магазините:

# 460
  • София
При шампоаните е до коса. Аз преди много години изживях подобно нещо с Garnier Fructis.

# 461
  • до най-прекрасния мъж
При мен се получава същият ефект от Шаума. Раздразнен и силно сърбящ скалп, който още не мога да излекувам напълно.

# 462
Наистина си е до коса. Нещо не мога и аз да си уцеля правилния шампоан. Взех си един на Елсев за смесена коса, но не ми е добре.... Sad

# 463
На мен Гарние също не ми понасят шампоаните - получавам пърхот. И като цяло избягвам шампоани от супермаркет, взимам професионални и карам доста време с тях, доволна съм.

Дезодоранти-спрей не ползвам, струват ми се агресивни към кожата, но ползвам рол-он и то точно на Гарние, тях пък ги харесвам.

# 464
Скрит текст:
Да не прозвучи като реклама,но основната клиентела са майки с малки дечица,да им купуват истински млечни продукти ,а не изкуственяците по веригите ..Магазинчето се намира на ъгъла на ул"Поп Манол" и "Брезовска" ,в близост до НУ "Христо Ботев"

Да не прозвучи като реклама, но това ми е любимият магазин Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт