НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 417
  • 799
  •   1
Отговори
# 720
Е как да не гледаме производителя. Две са обявените фирми...моите яйца завършват на 013...не са от заразените партиди.

# 721
Моите са от Лидл и са заразени, изхвърлих, но и сме изяли....но като чета коментарите, то това си го ръсят навсякъде...реве ми се.

# 722
Моите са различни бели и жълти. На белите имам номер 3BG20113,  но на жълтите - не.
Дайте съвет какво да правя.

# 723
Моите са различни бели и жълти. На белите имам номер 3BG20113,  но на жълтите - не.
Дайте съвет какво да правя.
Моите са като твоите. Сега ги гледах...на някои жълти няма изобщо печат, но на други си има същия като на белите.
Огледай пак.
Може да ги върнеш с касова бележка.

# 724
Моите са от Лидл и са заразени, изхвърлих, но и сме изяли....но като чета коментарите, то това си го ръсят навсякъде...реве ми се.
Би ли погледнала кой е производителя при твоите?

# 725
Няма как. Хвърлям веднага опаковките, добре че самите яйца си имат печат.

# 726
Кората е от днес на промоция в Лидл.
Аз проверих и предната кутия...не е заразена. Ще живея значи...

Само 4 яйца от цялата кора са без печат.

# 727
  • на Мелмак
Лелееее, как се променят вкусовете за кратко време, нямам сметана за кафето, днес съм с мляко и кокос и ми е ужасно на вкус 😝.
Иначе ММ ми каза, че вече съм ок, да спра да слабея, въпреки, че кг. Са на над това, което искам. Обиколки ще меря след 2 седмици. Иска ми се още да намалее талията ми.

# 728
Добро утро.
Направих си закуската - 2 яйца на омлет пълнен с кашкавал и шунка и един домат като гарнитура. Нямам маслини или авокадо в момента.
Божкееее във ФБ като се започне да се показват сладкишите и само преглъщам ли преглъщам. Повечето рецепти са с продукти който все още нямам.
Бадемово брашно има ли по големите вериги супермаркети?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 12:58 от Реа

# 729
Реа, остави тортите за по- натам, храни се с месо, риба, яйца и зеленчуци и не добавяй мазнина, ако не ти допада
Ще има време и за десерти, свикни сега с изчистено хранене

# 730
  • София-Младост
За яйцата ... нищо фатално не е станало, трябва да изядете поне по 30 000 заразени, за да има негативно отражение...не че оправдавам безхаберието на някои институции Sad И аз съм започнала режима мин. седмица с дузина от тях...
Реа
Бадемово брашно има в по-големите вериги, био магазините или си правиш от смлени белени бадеми...скъпо е обаче, аз си купих 1/2 кг бадеми, но си ги хапвам така по няколко, ако ми пригладнее.
Кокосово брашно също в био магазините има, но може да си смелиш кокосови стърготини.

За около 10-тина дни съм свалила само на грамаж, не и от обиколката...но не бързам за никъде, важно ми е че не гладувам! 
Адмирации за всички показали себе си, бални и сватбени рокли...давате голям стимул Simple Smile

# 731
10 см. от ципа на булчинската рокля си остана незакопчан при мен.

# 732
страхотни сте, момичета!
чета ви, но не поздравявам всяка по отделно

тази е сметаната от Берьозка, нали?
ходих до близкия магазин и имаше май само някаква друга, произведена в Германия, но с надписи на руски /не помня опаковката/

Скрит текст:

тази не ми допадна хич - купувах я 5-6 пъти последните месеци - всеки път е с различна консистенция, винаги е ужасно кисела, капачката при първо отваряне никога не щраква, а като капак не ме засища добре /признавам, че първият буркан ми хареса най-много, с всеки следващ все повече не я харесвам/

Скрит текст:

питах за лидлската сметана - уж са една и съща, но намирам разлика между тази в литровата опаковка и тази в бурканчето 450 мл. - малката е дори по-изгодна с някакви стотинки /заради кофата на голямата предполагам/, но ми харесва много повече

правих вчера нережимна торта със сметана, яйцата по панагюрски и пържените тиквички ги ям със сметана, научих и децата /почти не се яде кисело мляко у дома вече/, т. е. по една голяма кофичка всеки ден влиза и изчезва у дома Smiley

яйцата - толкова лидлски съм изяла, че сигурно е токсично дори да се седи на два метра около мен Smiley

# 733
Почти всичко в берьозка е произведено в Германия Simple Smile
Няколко са сметаните, аз синя 400 гр купувам
Гръцкото мляко 10% и сръбският каймак са по вкусни от много български сметани, търся си дилъри Laughing

# 734
  • Варна
Ама аз даже и снимки не видяяях. Проспала съм ги.
Днес закуската ми беше 2 яйца на очи с масло и добавка пушена свинка флейка.Вярно,че не е най--здравословното неьо да ядеш пушено от магазина ,ама....карай

Общи условия

Активация на акаунт