НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 117

• 67 428
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Айнщайн, поздравления и от мен! И един съвет- разкарай бялата ризка, че е за по- улегнали дами. Казвам го най- откровено и без лоши чувства.
Амур, оня ден оправях гардероба ни и си намерих булчинската рокля от преди 15 години. За съжаление е допълнително стеснена, за да може щерката да я носи като роклята на Снежанка, но днес ще махна трапоската и ще видя дали ще се намърдам в нея. Pазлика е само 5 кг, но да видим.

# 706
Amour много си права за режима! Аз изглеждах по начина по който изглеждам сега, когато тежах 58/59кг.
А в момента съм 64кг., т.е. разликата е цели 5/6кг отгоре.
Сега се сетих за един младеж, който беше направил експеримент с високо мазнинно хранене и се хранеше с много голямо количество калории. Та той беше качил съвсем малко кг, но в същото време беше загубил сантиметри.

# 707
  • София
Айнщайн, поздравления и от мен.
Бялата риза вероятно е част от униформата на даскалото.

# 708
Давам отчет- влязох в роклята, но не мога да си вдигна сама ципа на гърба. Всъщност го вдигам, но не до край. Ще чакам щерката да ми асистира.

# 709
снимки?  Sunglasses

# 710
EEe, чакай де! Мен нито има кой да ме закопчее, нито кой да ме снима!

# 711
  • Варна
ainshtain02 , много ти се кефя, момиче!    Hug   Страхотно изглеждаш, усмихната, щастлива, сияйна, озарена......продължавай все така!    Peace
И успех в училище!    bouquet

Скрит текст:
От мен още едно потвърждение защо не трябва да се вторачваме в кантара...той невинаги показва вярно реалността.    Laughing
Преди 2-3 дни на вечеря:мъжа ми ме пита колко още кг съм свалила след морето. (върнахме се на 13.08.) Питам "Защо?". "Защото продължаваш да се топиш....не знам дали е вече здравословно....".
Отговарям, че съм свалила само около 1 кг, т.е., сега се въртя между 67-69 кг. "Не е вярно, не може да бъде!"-той. Аз-"Бе как да не е вярно, нали се качвам на кантара, знам какво показва.....!".
"Така изглеждаше на нашата сватба.....!"-той.
 Аз-     Shocked Shocked   "Не е възможно, тогава бях около 57-58 кг, сега съм с 10 отгоре, просто няма начин!"
Снощи пристига с букет цветя и една кутия.....     Joy    в която е сватбената ми рокля.Свекърва ми я е запазила.....Та, след почти 30 години и с 10-на кг по-тежка, влязох спокойно в сватбената си рокля.В която бях преди 29 години (бях на 22     Laughing    ) и на 57-58 кг.
Обещавам и снимки, преди и сега.....най-вероятно другата седмица.

Та, режимът оформя тялото, топи мазнините, уплътнява мускули и кости.
Започвайки миналата година, никога не съм вярвала, че ще мога да изглеждам отново като на 20.....бих била доволна ако просто сваля кг.Но сега....сега мисля, че мога всичко.    Simple Smile
Цитат от книгата на Аткинс:
"Крайно време е да погледнете сериозно на тялото си и да решите какво искате да правите с него и как искате да изглежда то.Бъдете реалисти.Замислете се сериозно как искате да изглеждате физически.Едва ли искате да приличате на спортист-олимпиец, или на фотомодел.От друга страна обаче не е изключено да гледате към втората крайност, към цели, които наистина са твърде скромни , например, просто да не сте толкова дебели и да сте относително здрави.Знам, мнозина мои пациенти идват при мен с мисълта, че това за тях е предостатъчно и надали могат да се надяват на повече.  (преди се разпознавах в тези му думи)

Да ви призная, според мен трябва да се целите по-високо.Какво ще кажете за идеално тегло, отлично здраве, сили и бодрост, изненадващи за възрастта ви, все неща, които не сте се надявали да притежавате отново?Повярвайте, това е напълно постижимо.И реалистично!И когато го постигнете, удовлетворението е неописуемо! абсолютно вярно!
Кога през живота си сте изглеждали и сте се чувствали най-добре?Колко сте тежали тогава?Можете ли да си възвърнете това тегло и този вид, без да се измъчвате?Каквото и да е било идеалното ви тегло, почти сигурно е, че можете да го постигнете отново.54,5 кг? 63,5 кг? 70 кг?Защо не опитате?"

Както съм писала и преди, до гроб ще съм благодарна и на Камелот, и на Шоколата, и на Аткинс, че ме "върнаха" 30 години назад и като визия, и като здраве, и като самочувствие, и като себеусещане.
    Hug Hug

[/spoiler]
Благодаря! Е как пуснах една усмивка като първокласниците,които не знаят какво ги чака Joy

Айнщайн- страхотна си Simple Smile

Благодаря!

Бялата риза е униформата ми пък и исках да покажа,разликата в това как ми стои.Още се чудя как цяла година онова копче не изхвръкна Stuck Out Tongue Winking Eye

Mariat, и аз чакам снимки ама и Aмур да не се скатава

# 712
Много е надъхващу като има такива постове показващи желаните резултати.
Аз още "прохождам" в този режим може би мина около една седмица като имам и прегрешения. Не мога да ям мазни храни без хляб, но се опитвам. Омесих си от пълнозърнесто брашно (прясно смляно от една малка мелница) едни питки и понякога посягам за хапка-две. Зная, че не трябва, но съм решила да го намалявам постепенно.
Търсих днес в ЛИДЛ кокосово брашно, но не намерих. Видях само стърготините кокосови. В Била има ли?
Искам да си направя някой сладкиш режимен.

# 713
В Лидл няма кокосово брашно
За сметка на това има от отровните яйца, аз вчера и оня ден съм си хапнала по 4- 5 от тях. Хем не обичам яйца,ама са най лесни за офиса... както и да е...

# 714
Моите яйца не са от заразените. Проверих. Днес взех една кора...също не са от споменатите две фирми...
От лидл са ми яйцата...
Има ли ново инфо ..други фирми освен тези двете оповестените,з.аз не намирам..

# 715
А, и моето меню вчера оня ден и не знам кой друг ден е било с "онези" яйца.

# 716
Аууу ужасТ и моите яйца са от ЛИДЛ, имаха промоция и взех на кора. Вътре са бели и жълти. Дали са от заразените? Как  да проверя?

# 717
Лидълските не са заразени. Еко фарм 2005 е техен производител, а нази фирма не е сред онези.

# 718
После ще кажат, че яйцата не са полезни и разболяват човека, както и много други храни, а то ква била работата......не храната е виновна, а качеството й. Ако не ни кажат трудна работа някой да разбере, че едни яйца са болни....

В ЛИДЛ само Еко фарм 2000 ги зареждат?

# 719
  • София
Не се вглеждайте в производителя, а в партидите на яйцата.

https://www.vesti.bg/bulgaria/mozhe-da-ima-oshte-iajca-s-fiproni … zi-nomera-6073817

И в Лидл имаше, за съжаление и аз имам от заразените. Сега хем ме е яд да метна 10 яйца, хем неясно колко сме изяли вече. Sad

Общи условия

Активация на акаунт