Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 48 368
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Жана, честит син! Бъдете живи и здрави и благословени. Бързо възстановяване bouquet

# 241
Жанчеее, леле колко ме зарадва Simple Smile Simple Smile Simple Smile Heart Eyes Heart Честито бебче, нека малко слънчице донесе много, много радост и щастливи мигове Gift Heart Много целувки и бързо възстановявне Kissing Heart

# 242
Жанче, честито юначе! Да ви е жив и здрав, много да ви радва, и да има едно прекрасно детство! Много, много се радвам на хубавата новина и се връщам една година назад, на тази дата изписаха малкото ми момченце и се прибрахме най-щастливи вкъщи.Kissing Heart

# 243
Здравейте момичета. Един малко странен въпрос....Как гледат на смяната на доктора в клиниката. Имам един неуспешен опит при д-р Матев. Тази седмица щяхме да започваме стимулация за втория опит, но по една добра случайност минах преглед при д-р Минев и той отложи за сега започването, тъй като нещата не му харесвали след прегледа. В неделя отново съм на преглед при него и мисля да му кажа, че искам да си остана при него. Някой от вас да е предприемала подобно нещо?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 23:01 от marsi_pz

# 244
Благодаря, момичета Heart
Да се връща на всички чакащи в най-скоро време Hug
Краси Heart , много хубава дата наистина Simple Smile
Мисти, горе вдясно има едно човече, цъкаш там и се отваря твоя профил. Там има едно пликче, цъкаш на него, вкарва те в старата версия и можеш да пишеш и да си видиш входящите Simple Smile

Марси, сменяш лекаря и хич да не ти дреме кой какво ще си помисли или каже. Важен е резултатът. Hug

# 245
Жана, Често Бебче,много да ви радва,аз за сега само ви чета,но другия месец чакам обаждане от фонда така че ще си почакам още малко и ще се включвам ноември надявам се да почна,успех на всички който са в процедура и само положителни тестове

# 246
  • София
Жана честита дълго чакана радост! Жив и здрав, палав и прекрасен малък юнак. Щастие и късмет на цялото семейство!  Прекрасна и вълнуваща новина. Да се връща на всички ни!

# 247
Жанче, толкова се развълнувах от прекрасната новина! Честита радост!!! Heart Heart Eyes Ти и бебо сте герои! Kissing Heart Радвам се, че си успяла нормално да родиш и дори вече си закърмила!
Желая на цялото ви семейство здраве и безценни щастливи мигове, а малкият сладур да расте радостен и засмян и късметът винаги да е с него!
Бързо възстановяване на теб и една голяяма силна прегръдка! Hug Flowers Tulip Flowers Bouquet

# 248
Текст на Вашето мнение
Жана честита радост.Да е жив и здрав малкия бебок, мнооооооого да ви радва🤗❤

# 249
Благодаря, момичета Hug
Още веднъж да пожелая успех на всички в очакване/процедура и леко раждане на бремелинките Heart

# 250
  • pLOVEdiv
Жанче, честито, прекрасна! Бъдете здрави, радвай се на най-голямото си щастие-това е най-взаимана любов на света! Heart

# 251
  • UK
Здравейте момичета. Един малко странен въпрос....Как гледат на смяната на доктора в клиниката. Имам един неуспешен опит при д-р Матев. Тази седмица щяхме да започваме стимулация за втория опит, но по една добра случайност минах преглед при д-р Минев и той отложи за сега започването, тъй като нещата не му харесвали след прегледа. В неделя отново съм на преглед при него и мисля да му кажа, че искам да си остана при него. Някой от вас да е предприемала подобно нещо?

Да, аз Mr. Green

Смених д-р Минев с д-р Ставрев и благодарение на това, имам две ,прекрасни дъщери вече на 3.9 годинки.
3то, то пак при него, ще го правим  Laughing
Така , че смело в решенията Hug

Жанче,  честита сбъдната мечта!  Няма по-голямо щастие от това  bouquet

# 252
Момичетааа, вчера видях за пет минутки Жанчето и малкия, изглеждат и се чувстват прекрасно Heart Eyes
Жанчеее, вълшебни спомени да си създадете днес при изписването и посрещането вкъщи Hug
Момичета, някой да имал проблеми с бъбреците по време на бременността?

# 253
  Мисти,издаваш тайни от кухнята за Жанчето и малкия  Wink.
Скоро време да се връща на всичкини тази радост. Heart Eyes

# 254
Дааа, Тедито, много сладки тайни Hug
Аз поех щафетата за февруари, ако има някой преди мен, да казва Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт