Съчувстват ли българските мъже на жените жертви

• 26 457
  • 348
  •   1
Отговори
# 165
  • град-държава
На мен една жена се помъчи да ми извади зъб - 3 упойки се мъчи, накрая тича да извика мъж.
А на мен 40 килограма младо момиче ми извади мъдрец за точно 6 секунди. И какво?
От жени съм видяла толкова сила и мъжество, колкото от мъже простотия, мързел и бездарие. Но пък вторите силно вият, няма спор.

# 166
Според мен това си е чист трол. Той не го е копирал от Фейсбук. Нарочно го пусна да дразни жените. То толкова и неграмотно написано без никакви правдоподобни доводи, нахвърляни едни глупости от човек с толкова ниски критерии за живота. Той дори не си заслужава децата, още по- малко жената която му е обирала плюските цял живот. Бих казала само пътувай и толкова. Тук в този форум болшинството от жените са с по два или три пъти по -високо ниво на интелект от въпросния селяндур.
Пуснал съм го,щото лично съм се разправял с този урод и беше заплашвал че ще пребие и мене че съм бил на страната на жените и съм се подигравал с него.Скивал съм из нета че е писал на много места и все това,ника му е herkules навсякъде.Ето линк към една тема където ще разберете за къв откачалник става въпрос.И аз не схващам как може да има чак такива психари,затова и съм го е.авал.
https://story.rozali.com/komentari/63117_8.html

# 167
А ти като здравомислещ човек, защо се занимаваш с подобен психично болен? Може да е пиян, наркоман, да страда от някакво маниакално разстройство или просто всичко взето заедно. Такива хора е имало и винаги ще има, щом те заплашва, значи той най-вероятно бие цялото си семейство. Аграсивен човек, побойник, какво повече да кажа?

# 168
Занимавал съм се колкото да го кова и да му кажа че е психично болен щом иска всички жени да бъдат избити ,или постояно пребивани щото били тъпи ,грозни,дебели и нисши,тва са негови думи.Така че съм го бъзикал повече тъй като бях чел че Херкулес (неговия ник) е бил роб на жена и ме кефеше да го вбесявам.Просто го давам за пример като типичния ръб който иска навсякъде да е като в мюсулманските държави и жените да са по долу от животните.

# 169
Кой написа, че в Америка са много по-добре от нас? https://www.vesti.bg/sviat/amerika/zastreliaha-zhena-zaplashila- … o-v-sasht-6073104
А у нас има по-голяма вероятност да не й обърнат внимание, отколкото да й пратят някой да я застреля...

# 170
Кой написа, че в Америка са много по-добре от нас? https://www.vesti.bg/sviat/amerika/zastreliaha-zhena-zaplashila- … o-v-sasht-6073104
А у нас има по-голяма вероятност да не й обърнат внимание, отколкото да й пратят някой да я застреля...

Статията е написана като отчет а не пресъздава ситуацията, ти нали не мислиш, че са влезли и са я застреляли защото била с пистолет?

Винаги когато някой ми напомни за такъв вид отношение се сещам за Ваня от Клисура, плаках със сълзи на предаването на Мартин Карбовски.. мисля след него беше се срещнал и с бившия й съпруг и той как обясняваше, че била к*рва, продавала наркотици и не се знаело в какво се е замесила за да я залеят с киселина. А реално той е отправял такива заплахи, че пак ще я залее с киселина и ще я води с бастунче за слепи и то е отправял заплахите си чрез тяхната дъщеря. По извратено нещо не бях чувала а това с киселината е по жестоко и от убийството....

# 171
Кой написа, че в Америка са много по-добре от нас?

Някой много неинформиран трябва да е, защото всеки знае, че навсякъде е не по-зле от нас по отношение на сигурността и зачитане на човешкото достойнство, в частност на жените.

# 172
  • Paris, France
Чек Плийз, останала съм с впечатлението, че в Северна Америка жените имат доста права. Или не е така?

# 173
Що не се борите жените за правата си?

# 174
Ето и един друг линк с коментари под материала.
Не съм чела всичките , но последният - № 39 , е от същия този Херкулес
В сайтовете той пропагандира , че жените сами са си виновни за насилието и убийствата над тях
https://www.vesti.bg/bulgaria/ubitata-elena-nabirala-112-predi-m … zastrelia-6072901

# 175

Статията е написана като отчет а не пресъздава ситуацията, ти нали не мислиш, че са влезли и са я застреляли защото била с пистолет?

Винаги когато някой ми напомни за такъв вид отношение се сещам за Ваня от Клисура, плаках със сълзи на предаването на Мартин Карбовски.. мисля след него беше се срещнал и с бившия й съпруг и той как обясняваше, че била к*рва, продавала наркотици и не се знаело в какво се е замесила за да я залеят с киселина. А реално той е отправял такива заплахи, че пак ще я залее с киселина и ще я води с бастунче за слепи и то е отправял заплахите си чрез тяхната дъщеря. По извратено нещо не бях чувала а това с киселината е по жестоко и от убийството....

Напротив, точно това мисля - че са разбили вратата като говеда и са я застреляли.

Няма смисъл да слагам линкове към статистики, за да ви убеждавам. Специално в САЩ положението не е цветя и рози - за там също има предавания с жени, които разказват за тормоз и на които не им е било помогнато в продължение на много дълго време. Сигурна съм, че след този случай, много жени ще имат едно наум, преди да се обадят за помощ.

След като толкова ви харесва, вървете там, но не ме убеждавайте в неверни неща. Просто няма смисъл.

# 176
"Какви глупости само, не е истина! Разбира се, че момичетата струват по-малко от момчетата! Това всеки го знае, даже и в страните от третия свят. И на черния пазар мъжко бебе струва два-три, че и повече по някога от женско. Мъжете могат да свършат всяка женска .....!"
Тва е един тип,който има две дъщери ,кво ще кажете жените съгласни ли сте с него?Копнал съм го от фейса му.
Това като го прочетох направо се агресирах!
Тоя да вземе да иде в някоя арабска държава и да ни отърве от лишеното си от ум съществуване.
Все съм виждала мъже да се борят за патриархат ,ама това направо ме удари в земята!
Що за болен мозък би сътворил подобно изказване?Съчувствам на жените около него,искрено им съчувствам.
По-скоро мъжете стават единствено за едното семе да хвърлят,ама айде,няма да говоря,защото съм много афектирана...

# 177
  • Насред хаоса
Таман щях да питам дали авторът на горецитираната словесна диария е херкитУ, и се оказа, че баш той бил. Още преди време се разбра, че човечецът има сериозни проблеми относно жените и не ще да се лекува, така че не е нужно пак да му се обръща внимание и да се прави разбор на небивалиците, които съчинява.

# 178
  • Paris, France
Скрит текст:
"Какви глупости само, не е истина! Разбира се, че момичетата струват по-малко от момчетата! Това всеки го знае, даже и в страните от третия свят. И на черния пазар мъжко бебе струва два-три, че и повече по някога от женско. Мъжете могат да свършат всяка женска .....!"
Тва е един тип,който има две дъщери ,кво ще кажете жените съгласни ли сте с него?Копнал съм го от фейса му.
Тоя да вземе да иде в някоя арабска държава и да ни отърве от лишеното си от ум съществуване.
Все съм виждала мъже да се борят за патриархат ,ама това направо ме удари в земята!
Що за болен мозък би сътворил подобно изказване?Съчувствам на жените около него,искрено им съчувствам.
По-скоро мъжете стават единствено за едното семе да хвърлят,ама айде,няма да говоря,защото съм много афектирана...

В арабските държави жените струват доста пари, със сигурност повече от мъжете. Как си го представяш да иде там? В Северна Африка предпочитат да осиновяват момичета, защото те не предават семейно име. Всъщност там осиновяване, каквото имаме в Европа, пълно, има само в Тунис  Peace. Диспропорционално повече от нормата момчета се раждат в Армения, Индия и най-вече Китай. Там им се раждат по 117 момчета на 100 момичета  вместо нормалните за света 99-105. На Балканите също се раждат доста момчета, по 106 май беше. Не съм съгласна, че мъжете ставали само за хвърляне на семе, защото много от тях и затова не стават а и защото мъжете са силни и ....... си ми харесват  Grinning. Не бих живяла без мъже.

Не мисля, че авторът на писаниците е женомразец и насилник. Просто философствува по въпроса из нета както ние тук.

# 179
Скрит текст:

В арабските държави жените струват доста пари, със сигурност повече от мъжете. Как си го представяш да иде там? В Северна Африка предпочитат да осиновяват момичета, защото те не предават семейно име. Всъщност там осиновяване, каквото имаме в Европа, пълно, има само в Тунис  Peace. Диспропорционално повече от нормата момчета се раждат в Армения, Индия и най-вече Китай. Там им се раждат по 117 момчета на 100 момичета  вместо нормалните за света 99-105. На Балканите също се раждат доста момчета, по 106 май беше. Не съм съгласна, че мъжете ставали само за хвърляне на семе, защото много от тях и затова не стават а и защото мъжете са силни и ....... си ми харесват  Grinning. Не бих живяла без мъже.

Не мисля, че авторът на писаниците е женомразец и насилник. Просто философствува по въпроса из нета както ние тук.

Да бе,те и на мен си ми харесват,ама ако срещна такъв мъж бих го пребила...Е така,да си промени мнението дали жените не са физически силни Grinning Ще му се отрази добре едно 40 килограмово момиче да го ступа хаххаахаха

Общи условия

Активация на акаунт