Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 18 тема

• 92 100
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
El, 1000 лв. е цената за двете ампули. Аз платих 490 за 1 ml при попълване на хлътване под очите. При д-р Ванеска.
Ми да де, аз скули не искам.

# 601
За гърдите ползвам козметика за тях - на Кларанс, Пупа ...гледам да е добра  Peace
Alena,тези кремчета подходящи ли са по време на кърмене?

# 602
  • в 1001-та нощ
По време на кърмене аз не съм ползвала нищо  Peace  Поне така си мисля  Peace

# 603
Здравейте момичета. На 41 год съм и до преди 2 год не правих нищо като ботокс и т.н . Сега два пъти в годината ботокса е задължителен, а после и хелаурон в устните се престраших. За гърдите 5 год събирах смелост и най-после сложих и силикон. В момента съжалявам и го мразя с цялото си сърце, но връщане назад няма. От личен опит, ще кажа, че една процедура води до друга и следваща. Аз лично нищо повече няма да направя по- себе си и единственото което харесвам е ботокса, защото предава много свеж вид за над 40 например. Успех на всички, които са решили да опитат Simple Smile

Защо съжаляваш за силикона?
Защото не очаквах, че ще ми е толкова трудно да приема това нещо. Толкова жени ми казваха, колко били щастливи и колко им се променил живота, а при мен съвсем не стана така. Болките и неудобството сега ми идват в повече.

# 604
Колко кубика сте сложили, че така неудобно се чувствате? Всичко е индивидуално, знам, но събирам мнения къде , колко сложихте, как мускулно/ под , над ? 🌹

# 605
  • в 1001-та нощ
При кой лекар са слагани и какво количество?

# 606
По време на кърмене аз не съм ползвала нищо  Peace  Поне така си мисля  Peace
  Да,може би не трябва,все пак кожата е най-големият орган,трябва да се внимава:)

# 607
Хайде и аз да се похваля с новите си придобивки. Соооочни силиконови придобивки (.)(.) Доста се забавих, а вие сте писали ли писали.... не мога да смогна да прочета всичко. El_83 много се радвам, че не те е боляло, при мен не беше така, главно защото ми беше много зле след анестезията, първите два дни ми бяха много тежки. Болка има, но и на мен ми поставиха по- големички и предполагам има разлика, но и аз пътувах след това от Турция и не беше голяма драма. Големината е 440сс анатомични, е на моята височина в момента изглеждат чудесно, даже малко ми стана кофти, като прочетох, че след време ще изгубят част от обема 😂 Като чух големината ми се сториха повечко, но изцяло се доверих на док и изобщо не съжалявам. В началото бяха раздалечени, казах, че не искам толкова, стегнахме ги със сутиена и сега са по-прибрани. Като се и поприбраха съвсем станаха каквото исках. Само остана да омекнат, че сега мога да чупя орехи с тях 😂 На сестра ми нослето утре го откриваме, на първоначалната снимка изглежда много добре, а и тя няма никакви болки, от анестезията излезе като бебе... късмет! Пак стана аз и моите дълги постове 🤔😂

# 608
Честито, търся из темата, но ще питам директно какви са имплантите ви ,марка, видях че сте 170см, колко см ви е гръдната? 🌹

# 609
  • в 1001-та нощ
~Akasha~  Hug честито и на теб и на сестричката  Hug Бързо възстановяване  Blush

# 610
Съжалявам нямам възможност да измеря гръдната сега, но като марка са Ментор, анатомични.

# 611
~Akasha~, честито! Бързо възстановяване! А аз съм над 1.70 и мислех за 350. Радвам се, че всичко е минало добре!

# 612
Akasha, честито и от мен! Със здраве да си ги носиш!

# 613
  • София
Момичета , записах си час за консултация в Скинн лайн.
Спрях се на венус легаси за очи, но ако предложат нещо друго бих се съгласила.
Само да питам , някой беше споменал , че с венус легаси му се е "стопило" цялото лице.
Аз имам доста слабо лице , да не се получи обратен ефект?
Другото за пачи крак (и гневна евентуално) предполагам е ботокс .
И си мислех за неоперативно повдигане на клепач , дали 1 процедура ще има траен ефект ?

Иска ми се това , което направя по лицето си да има почти моментален ефект и издръжливост

Последна редакция: нд, 15 окт 2017, 10:32 от Wind_

# 614
  • в 1001-та нощ
Интересно ми е д-р Михайлов какво ще ти предложи - може би PRP  Blush

Венус легаси под очите не може да ти стопи лицето. Там се прилага без радио честотата - само магнитните полета - подобрява се кръвоносната система в областта, има ангиогенеза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт