Фермата 3 - 2017

• 66 192
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Ох, нещо ми е много скучна Фермата. А съм такъв фен?! Дано се оправи.

# 481
Хора не забравяйте, че първия напуснал винаги се връща по един или друг начин Grinning

# 482
при социализЪма най - голяма заплата вземаха тия дето стоят на буквата "Ф".
И 28 г. по-късно - нищо не се е променило. Wink
Ела в частна фирма и пробвай стойката, особено ако не си член на фамилията. Ако в министерства, агенции и полиция стоенето води до разтеж, в частния бизнес не е така. вЕрвай ми.

# 483
Извинете ме, но само аз ли още не мога да разбера защо е тази болка на Дарина, че всеи ден се обсъжда? Не е първото дете на Света, което да с еусеща от противоположния пол. Прсто обществото ни не е готово за тези хора.

# 484
Има хора, които никога не са били на заплата, затова онази привидна сигурност им е чужда.

Е , преди 100 години не е имало и винтовети и такери ама.....Сценаристите малко бъркат времената , дадоха им да палят огън с прахан, но ги снабдиха с техника за бързо строителство.
И аз това забелязах - винтоверт и такер им дали, безобразие. 😂

# 485
То с винтоверт и баба знае Simple Smile

# 486
Да не бъдем дребнави Laughing  ама при дуелите що не сменят 10 сантиметровите пирони с винтове или както се казват там крепежните елементи? Бързо и чисто, като преди 100 години !

# 487
  • София
Извинете ме, но само аз ли още не мога да разбера защо е тази болка на Дарина, че всеи ден се обсъжда? Не е първото дете на Света, което да с еусеща от противоположния пол. Прсто обществото ни не е готово за тези хора.
Ами защото й е в къщата, не го гледа по телевизията. Сума ти години е било момиче и е гледано като такова и в един момент се налага да го приема и да се държи с нея/него като с момче. Не е като да е просто гей, много по-сложно е /и операции се налагат/, а тя сега се учи да приема и да свиква с това, докато в същото време оказва пълна подкрепа на детето.
Отделно не тя, а Каролев повдигна темата.

# 488
Няма нужда да се регистрираш. Заповядай:

http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/6323
http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/6328

Че е болка, болка е. Трудно се преглъща. Така че я разбирам. Но не мога да разбера защо е използвала ставащото с детето й, за да бъде интересна на кастинга и да я изберат.
За спора комунисти срещу антикомунисти нищо няма да кажа. Всеки си има глава на раменете, за да прецени. Но пък силно се издразних на поредния вегански напън. И най-вече на драмата, която разиграха двете момичета /още не мога да ги запомня/. Ами като искате да пасете трева, пасете трева, кой ви спира? Но да държиш на боб и маруля толкова хора, които блъскат здраво от сутрин до вечер, това не го разбирам. Ден, два, три-става, но повече?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2017, 15:34 от sad_woman

# 489
  • Тра-ла-ла
при социализЪма най - голяма заплата вземаха тия дето стоят на буквата "Ф".
И 28 г. по-късно - нищо не се е променило. Wink
Ела в частна фирма и пробвай стойката, особено ако не си член на фамилията. Ако в министерства, агенции и полиция стоенето води до разтеж, в частния бизнес не е така. вЕрвай ми.
Именно, де. В частната фирма най-много пари взимат всякакви измислени собственици/шефчета, които стоят на Ф. Такива, които хабер си нямат от дейността, да не говорим за оптимизация на работния процес, заплати може и да не платят. И всичко се изнася на гърба на работните пчелички. За това написах, че нищо не се е променило  Sunglasses

# 490
  • София
Направо страх ме хваща от погледа на Божидара, змийски е.

# 491
  • София
Нищо не разбираш, това е страст.  Laughing

# 492
  • София
Като в онази реклама, страст на кристали нейната работа Simple Smile

# 493
  • София
Според мен им дадоха винтоверт, защото се е очаквала бурята и да могат все пак за това време да успеят да сглобят покрив, под който да спят. Според мен от бТВ си га предупредили да внимават да няма нови инциденти като в Сървайвър или с Ивайла Бакалова, или пък те самите са решили да не рискуват здравето на хората.

# 494
  • Тра-ла-ла
Божидара не я ли спрягат отдавна за лесбийка?!

Общи условия

Активация на акаунт