Фермата 3 - 2017

• 66 133
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
”Когато мъжете говорят жените трябва да мълчат”. Това го каза една от жените преди малко, но не чух коя. Нямам думи!

# 571
  • Вестерос
Предните не се бръснаха сякаш...

Каролев е супер дразнител!!!! Да го разкарват!!!

# 572

Опази боже! Нали само седмица щеше да бъде вътре.

# 573
  • Вестерос
Оффф ще му слушаме тъпотии още 2 седмици...

# 574
От изявите на Каролев в политиката и висенето му по всички ТВ -та и ръсене на акъл по всички теми , съм си направила извода, че не го бива в коминикациите .Прекалено голямо самочуствие и его и ако някой му опонира почват обиди и викане. Е, сега се убедих, че не го бива и като ръководител. Когато си мениджър, където и да идеш хващаш проблемите и движиш нещата. Беше пълен провал, несериозник, муха без глава, дори участниците негодуваха . Сега убедихте ли се, че калпавия ни капитализъм се дължи и на калпавите назначени капиталисти като ВК.Laughing Кой знае колко работни пчелички му оправят бакиите в личните фирми .
Това, че дъските на вратичките и оградата на обора бяха неугледни и на каквото се случи разстояние .... факт. Още като коваха стълби в първото състезание ми направи впечатление, че на едни стълбите бяха стълби, а на други заковани дъски на гьотере. Даже се учудих, че не ги дисквалифицираха за разстояние от метър между стъпалата, ама карай.
И аз се потресох като чух : "Когато мъжете говорят, жените трябва да мълчат", казано от жена . Коя беше тая патка , дето предава женското съсловие? Ще я разберем. Можеше да каже "Не се намесвай в спора" , а тя изръси пълна ориенталщина. После що ги биели мъжете им. Ами поставяйте ги по-горе от вас, мълчете им ..... така почва тормоза.
Още седмицата не е минала, а кавгите почнаха. То да се чудиш дали не е по добре да дават само къпещи се на душа или в джакузито  хора.

# 575
  • Вестерос
Да, съгласна съм с всичко!

# 576
Превъртях частта с мъката на Иван, не искам да гледам това. Просто е трябвало да излезе от фермата, много извратено е за мене да го снимат и излъчват как страда. Ако смятат, че е интересно, не са познали.

Иначе веселбата започна - кой за пране се дърля, кой за друго.. Не ми стана ясно как така ще чакат Дарина да приключи - с кое - с прането или с простирането, или да чакат да ѝ изсъхнат дрехите, тогава да простират?!?
Е, Валерия можеше да си опъне някое и друго въже, ама не, скандал требва да има, то е ясно.
Не знам Дарина какъв адвокат е, едва ли е добър, много ѝ е трудно да убеди когото в да е в каквото и да е, много е зле. Коя си ти, че ще определяш как да се държат всичките тези хора помежду си?!?
И като разбрах, че тя имáла 50 парцала, разбрах защо няма къде да си проснат дрехите останалите.
Най ми хареса Виолета - "не искам да те слушам, натоварваш ме." , точно така бих реагирала и аз.
В предишните сезони наблягали ли са на къпането, да показват постоянно как се къпят жените? И то само по-хубавите. Ивона веднъж не я дадоха под душа. 😁

А наставничката много гадна, верно. Аз втори сезон не съм гледала, затова нямах впечатления от нея досега.
Пармезан - щях да умра от смях - те ядат коприва и тиквички, гарнирани с по лъжица леща, таА ще ги плаши с лишаване от пармезан (който явно е бил приготвен за спагетите, ама гадина, взе го).😂 Очаквах следващото пликче, което им отнема, да е с трюфели.
 Гаднярка пълна - да ги остави без цигари, това е жестокост. Сериозно, за мене би било по-жестоко да ме лиши от цигари, отколкото от някоя храна😎 Разхвърляно било в юртата, ТаА е луда - тези хора спят на пода в спални чували, няма къде да си държат вещите, как точно да е подредено.😬
За мърляво скованите дъски съм на нейното мнение, много некадърна работа, би ме дразнило ужасно.

И накрая се изпокараха какво да готвят, горките.

# 577
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дарина е юрист,не е адвокат..а най-накрая ще излезе секретарка в Съда.
Визитките им са преекспонирани и съчинени,с цел сензации..което пък води до факта,че мъката на Сапунов си беше точно на място показана.Продуцентите искат рейтинг,трагедии,скандали и любов..но на гърба на другите.
Репликата беше казана от Виолета(ако не греша) и с идеята да каже на Дарина да си затваря устата.
На мен Виолета не ми харесва - скандалджийка,все мрънка и да нарежда.Няма скандал,в който тя да не участва.Като искаш да си диктаторка,ходи си вкъщи и си командвай децата.

Не съм съгласна с позицията на Иван от Германия.Могат да събират достатъчно сили и без да колят животни.Имат достатъчно въглехидрати и храни,които да ги насищат.Ето,започнаха да им дават кошниците.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 21:52 от Beautyholicа

# 578
Аз пак не разбрала ама не съм в къщи и гледам от тук от там/ то не може да скиториш нагоре надолу и риалити да гледаш/ - Иван не е излязъл от фермата защото не са му разрешили или  той е решил така.
Което и от двете да е е меко казано отврат.
Дарина продължава да ме дразни, но пък и и факт че нямат никайва организация и че не вършат добре работата.Повечето момичета -90% изобщо не са за там и нищо не вършат.

# 579
Бети изобщо не ми харесва.Много е надменна.

# 580
djoleva, не стана ясно. Но предполагам, че Иван сам е предпочел да остане. Не че разбирам, но да не са му позволили да излезе е още по-неразбираемо за мен. За една оса Ласкин отвъртя цяла седмица навън. Което ми напомня как всъщност монтират епизодите и колко дълги са им седмиците? Нали уж само три дни нямаше да го има, а то петък мина, Ласкин още го няма.

Спорът за прането беше безумен. Лигава ми е Валерия, ама правилно отбеляза, че във фермата всичко се прави за общото благо. Валерия всъщност постъпи по-зряло от зрялата жена - събра си прането и отстъпи. Е, малко демостративно брои до десет, ама дори и така Дарина не се усети, че прекалява.

# 581
  • in Wonderland
Какво стана с Ласкин? Защо не е във формата?

# 582
Полежа на една полянка първия епизод, после казаха, че не му било добре, а и го ужилила оса, та по лекарска препоръка, ще остане три дни в болница. Още не се е върнал във фермата.

# 583
  • София
Какво стана с Ласкин? Защо не е във формата?

Стана му лошо на втория ден, слуховете са, че е цироза. Иначе И и А казаха, че неделя ще се разбере какво става с него, но явно няма да продължи.

# 584
Дарина е юрист,не е адвокат..а най-накрая ще излезе секретарка в Съда.
Мисля, че Каролев спомена, че е адвокат, не че съм сигурна.

Репликата беше казана от Виолета(ако не греша) и с идеята да каже на Дарина да си затваря устата.
На мен Виолета не ми харесва - скандалджийка,все мрънка и да нарежда.Няма скандал,в който тя да не участва.Като искаш да си диктаторка,ходи си вкъщи и си командвай децата.
Обясняваш ми какво е означавала репликата на Виолета ли? Не съм слабоумна, благодаря.
Дарина е толкова противна, че напълно разбирам Виолета.
На мен пък много ми харесва Виолета.

Не съм съгласна с позицията на Иван Германски.Могат да събират достатъчно сили и без да колят животни.Имат достатъчно въглехидрати и храни,които да ги насищат.Ето,започнаха да им дават кошниците.

Айде, още вегански тъпизми И тук, аман.😬

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 10:40 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт