Фермата 3 - 2017

• 66 116
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • in Wonderland
Защото го гледам, че се изявява във фб, явно е на вън, няма да се изявява във формата.
Това с цирозата, даже и като предположение, е доста неуместно..

# 586
  • Буркина Фасо
Защото го гледам, че се изявява във фб, явно е на вън, няма да се изявява във формата.
Това с цирозата, даже и като предположение, е доста неуместно..
на вън е. вчера нали го даваха , че е бил "първокласник" с детето си.
той не е за този формат. ако всеки ден има алкохол - става. но веднъж седмично да му се падне по
200-300 мл ... това не е за неговата уста.

# 587
  • Великобритания
и аз го гледах с първокласничката и ми се стори рязко отслабнал
иначе и на мен не ми хареса , че показаха мъката на Иван С. , ама все пак говорим за опосумите - ще наблягат на зрелищата - както и на момичетата по бански , тъпо - ама пак гледам Simple Smile

# 588
  • София
Снощният епизод страшно ме натовари. Първо това с мъката на Иван С.  беше направо нечовешко. Някои хора никога няма да разберат, че има някои неща, които не стават за сеир. После скандалите и непрекъснатото дуднене на Каролев. А сега разбирам, че щял да стои цели 3 седмици, ужас.  Confused Толкова е досаден, нищо не върши, само нещо намила, на абсолютно всяка реплика е дуплика, изобщо него бива като организатор, а за капак накрая се извъртя и зае позицията на Бети. И на него не му харесвали много неща / то вярно, че оборът беше потресаващо зле/. Ми ти къде беше бе, льольо?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 12:01 от Reinа

# 589
Отвратена съм от това, че показаха тези интимни кадри. Сигурна съм, че високопарно могат да се обосноват как това е животът, във Фермата се показват реални неща, това е най-истинското предаване и бля-бля,...ами гнусни сте Unamused

# 590
   Някой се колебае дали Дарина е адвокат. Не е адвокат. Завършила е правно образование. Дарина вече е на първо място в моя списък за най-противните хора. Ако бях на мястото на Валерия и Виолета, също щях да реагирам като тях. Те са прави - всичко е общо. Няма мое и твое във фермата.

Иван Сапунджиев (философът) - извинявам се, ако греша имената на участниците, но все още не мога да ги запомня - стана ми жал за него.

За Каролев - убедих се, че той просто не е човек. Антипатичен ми е бил винаги и си мислих, че влизането му във "Фермата" ще ми се промени мнението за него.

# 591
От изявите на Каролев в политиката и висенето му по всички ТВ -та и ръсене на акъл по всички теми , съм си направила извода, че не го бива в коминикациите .Прекалено голямо самочуствие и его и ако някой му опонира почват обиди и викане. Е, сега се убедих, че не го бива и като ръководител. Когато си мениджър, където и да идеш хващаш проблемите и движиш нещата. Беше пълен провал, несериозник, муха без глава, дори участниците негодуваха . Сега убедихте ли се, че калпавия ни капитализъм се дължи и на калпавите назначени капиталисти като ВК.Laughing Кой знае колко работни пчелички му оправят бакиите в личните фирми .
Това, че дъските на вратичките и оградата на обора бяха неугледни и на каквото се случи разстояние .... факт. Още като коваха стълби в първото състезание ми направи впечатление, че на едни стълбите бяха стълби, а на други заковани дъски на гьотере. Даже се учудих, че не ги дисквалифицираха за разстояние от метър между стъпалата, ама карай.
И аз се потресох като чух : "Когато мъжете говорят, жените трябва да мълчат", казано от жена . Коя беше тая патка , дето предава женското съсловие? Ще я разберем. Можеше да каже "Не се намесвай в спора" , а тя изръси пълна ориенталщина. После що ги биели мъжете им. Ами поставяйте ги по-горе от вас, мълчете им ..... така почва тормоза.
Още седмицата не е минала, а кавгите почнаха. То да се чудиш дали не е по добре да дават само къпещи се на душа или в джакузито  хора.

Един коментар, който е изказан на точното място и време.

Браво за Каролев. И аз се чудя какъв мениджър е изобщо. Той не може да се оправи с 20 човека във фермата.

И мене ме смая, когато каза това изречение една от жените във фермата. Защо българските жени се оставят да бъдат мачкани, тъпчени и унижавани от мъжете? И ние, жените имаме права!

# 592
  • Вестерос
Каква  е фамилията на Дарина знаем ли? Ако беше адвокат, мисля, че във визитката щяха да я представят като адвокат, а не като юрист.

# 593
Каква  е фамилията на Дарина знаем ли? Ако беше адвокат, мисля, че във визитката щяха да я представят като адвокат, а не като юрист.

Дарина Василева.

# 594
Аз също съм отвратена и погнусена от решението на опосумите да покажат кадрите с Иван.   Confused  Тези двамата отдавна са ударили дъното и вече рият ли рият.  Sick
Любовните драми също ми идват в повече в този формат.
Каролев изобщо не се справя с ролята си на наставник и балансьор, а Дарина вЕрно много досадна.

# 595
  • Великобритания
никва адвокатка не е тая , та тя не може да се защити пред 20 и няколко годишно момиче , па кво остава в съда
ай сиктир , стана ми неприятна , ма аз си опънах тука въженцето , то си е мойто - твое е у вас , тука е на всички

# 596
Тук пише, че Дарина Е адвокат, тя казва - практикуващ юрист, без да уточнява. Каква тога надява във видеото - съдийска ли?
Все едно, каквато ще да е, мрънкало.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 14:07 от Ензим

# 597
Дарина ми е анти от първия миг като и видях физиономията. После се затвърди, като започна да избира само известни в отбора си и да се обяснява, че не било щото са известни. А сега с тия простори хептем се изложи - тя почнала първа да пере и всички да я изчакали докато и изсъхне многобройното пране и да я питали кви са и плановете. А тя кого попита кога е решил да пере и простира - може някой преди нея да си го е планувал. Егоистична нахална лелка, пак са много толерантни с нея. Италианката ме изумява колко перфектно е научила български - нея я разбирам по-добре отколкото някои от мякащите. А тя как ги разбира не знам.

# 598
  • Великобритания
Италианката и на мен ми харесва , даже засега ми се очертава фаворит от жените
но има още 3 месеца да им гледаме сеирите , тепърва започват

# 599
  • Буркина Фасо
и аз го гледах с първокласничката и ми се стори рязко отслабнал
иначе и на мен не ми хареса , че показаха мъката на Иван С. , ама все пак говорим за опосумите - ще наблягат на зрелищата - както и на момичетата по бански , тъпо - ама пак гледам Simple Smile
отслабнал е , но не е от последните дни заради осата Simple Smile
http://life.dir.bg/gallery.php?id=26372123&page=2#topnav

Общи условия

Активация на акаунт