Фермата 3 - 2017

• 66 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ензим,
1. Погледни визитката на Дарина,представят я като юрист.Ето,прочети и мненията в темата,след твоето.
2. Репликата на Виолета,не беше с цел да принижи жените като цяло,а специално да каже на Дарина да си затваря устата.Не видях някой да ти опонира по тази линия.
3. Има разлика между вегетарианци и вегани,и тя е огромна като начин на хранене.

Ако ще е да се звериш в темата и да я правиш неприятна за четене,разкарай се.Няма нужда от такива потребители като теб тук.Наистина го мисля и ти го казвам директно.

# 601
Мисли каквото искаш, изобщо не ме вълнува. Но да ми нареждаш да се разкарам, малко е нахално, мисля.😂
Дарина вероятно е съдия. Поправям се - може и адвокат да е. Нека някой по-запознат каже каква е тогата, която облича във видео визитката - адвокатска или съдийска.
Смешно ми е, че като казах, че е адвокат, ми се обяснява - "не, не е адвокат, юрист е" , че адвокатът не е ли юрист? Не всички юристи са адвокати, но пък всички адвокати са юристи.

Ето я визитката, и на предната страница съм пуснала линк, какво пише там? Пише ето това:

Цитат
Дарина е на 51 години. Тя е адвокат с минало на балерина.

Бюти, ако не ти е приятно да четеш мненията ми, не ги чети, толкова е просто.😘😍

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 20:23 от Ензим

# 602
Не мисля, че накой има право да нарежда на друг потребител да се разкара независимо от причината.
Различни хора сме, различни мнения, различни гледни точки.

# 603
  • Вестерос
Тук пише, че Дарина Е адвокат, тя казва - практикуващ юрист, без да уточнява. Каква тога надява във видеото - съдийска ли?
Все едно, каквато ще да е, мрънкало.
Aдвокатска тога развява. Излиза ми с нейните имена адвокат от Бургас. И има значение дали си юрист или адвокат. Да всички адвокати са юристи, но когато се представяш не казваш юрист съм, ако си адвокат, а се представяш като адвокат.

# 604
Благодаря, Тифани!
Да, казва "практикуващ юрист" , защо - не знам.

Несъмнено
е тя

Вижда се, че е много грамотна - ЕГзюпери...😏

Последна редакция: нд, 17 сеп 2017, 01:19 от Ензим

# 605
  • Вестерос
Аз също не съм впечатлена от нея.От това , което показват много се натяга някак. Вярно, че е най-възрастна, но не мисля, че това е причина да се изтъква и да я слушат другите чинно. Иначе целият спор ми беше смешен и преувеличен както от нея, така и от Валерия, която почна също да ме дразни.
За сега от жените са ми ок Франческа, Ивона и Диана.

# 606
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Джолева,изречението ми започна с "Ако....".
Точно тук,нека е приятно за четене.3 месеца ще сме заедно.

# 607

Леле, точно като адвокат Даринка звучиш - изискваш от другите да се държат така, както на тебе ти харесва. 😂
Явно не го осъзнаваш, щом си способна да кажеш на някого да се разкара, ако еди кво си. 😂
Харесва ти, не харесва ти какво пиша, твой проблем, коментирай мненията ми, стига да можеш (ако искаш, разбира се, не държа). Не ме гони, смешно е.😍

# 608

Разбира се , че трябва да в приятно затова не е нужно да се приканва да се " разкараш от темата Ако...."Това ми звучи като поставяне на условие, а тук място за условия няма.Така че...да приемаме чуждите мнения и да излагаме своите без ако..

Дарина и мен ме дразни.Още първия ден ме подразни.Вл.Николков ясно заяви че иска да е при аутсайдерите, тя моментално не се съобрази с желанието му.Това е показателно за характера и.Ето че сега пак иска да е както тя каже.
Мъжете повечето са ми приятни, ама жените...май Франческа и Марина са горе долу на място.За сега де то е твърде рано все още.

# 609
Ензим,

Ако ще е да се звериш в темата и да я правиш неприятна за четене,разкарай се.Няма нужда от такива потребители като теб тук.Наистина го мисля и ти го казвам директно.
Shocked

Beautyholicа, с цялото ми уважение към всички списващи, това е форум!  За това сме тук всеки да изкаже мнение. Това, че твоето не съвпада с нечие не ти дава право да определяш кой къде и какво и къде да списва. Горещо препоръчвам това четиво: http://old.bg-mamma.com/?board=450. В няколко теми те засичам и ми направи впечатление... С категоричността си.
А тук тепърва ще предстоят дебати и страсти, особено към финала.

Сега за да не само размахване на пръст, нямаше ме два дни, не можах и да гледам, не разбрах какво дели Дарина с останалите момичета и за какво е бил скандалът, но искам да изкажа дълбокото си възмущение от опусомови. Жалки са като си играят с мъката човешка.
Ще изгледам видеото с Дарина и ще се произнеса.

# 610
Бети си върши идеално работата, за която е наета. Защо не пускат съпруга ѝ на преден план - той е по-мек.
Тя е водещата в двойката.

# 611
Тя колкото и да не е мека , така им остави един камион провизии, хем не беше доволна. Ама няма как- те са 20 човека.

# 612
Сценарият си е сценарий. Въпросът е кой най-достоверно ще изиграе отредената му роля.

# 613
Тя колкото и да не е мека , така им остави един камион провизии, хем не беше доволна. Ама няма как- те са 20 човека.
Така е .И половината не са го заслужили.Почти нищо не беше свършено както трябва.Ама то е така като половината бачкат, другите се гримират, къпят и протягат и един Каролев дето само кряка нагоре надоло.

# 614
   И мене ме дразни като някой ме напада тук и казват, че пиша глупости и започват да ме обиждат. Разбрала съм, че в целия форум на bgmamma, има някои хора, които в природата им да бъдат заядливи и да обиждат хората. Това за мене е избиване на комплекси. Като видя, че някой ме напада и ме обижда, въобще не се занимавам с този човек вече. Той няма как да ме разбере. Този човек е изтъкан от комплекси и си знае само своето!

Относно Дарина - също ме подразни, че събра в нейния отбор само известните. Не знам дали е адвокат, съдия или каквато и да е, но за мене това е човек с ниско самочувствие! Иска тя да бъде в центъра на вниманието и всички да я слушат!

Общи условия

Активация на акаунт