Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Удовлетворени ли сте от рождените дни, празнувани в Missy Room 2 в Русе?
Какви са цените в детските занимални?
Къде мога да намеря добри и качествени халати за баня в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Удовлетворени ли сте от рождените дни, празнувани в Missy Room 2 в Русе?
-
Какви са цените в детските занимални?
-
Къде мога да намеря добри и качествени халати за баня в Русе?
-
Къде мога да намеря информация за курс за козметик в Русе?
-
Къде мога да направя очен преглед в Русе?
Чела-недочела.
Не излизам толкова често навън да ям, но където съм седнала - там е отврат. По-често поръчваме за вкъщи, и досега не е имало ЕДИН ПЪТ, в който да ми донесат нещо ядливо. Общо взето от почти всеки един ресторант, от който може да се поръча за вкъщи съм поръчвала. Дали ще ми донесат сурово, дали ще ми донесат пържените картофи със сирене, плуващи в някакъв сос, дали виненият сос ще представлява малко "меча кръв" налята върху месото, дали пицата ще е толкова изгоряла отдолу, че не може да се огъне, а направо се чупи, дали месото ще е вмирисано и т.н... Че отгоре на всичкото половината дори не отговарят, когато се опитваш да направиш оплакване, а тези които го правят, минават с номера - ооо, много съжаляваме, ако в следващата 1 седмица си поръчате от нас, ще имате едно парче тортичка подарък... В никой друг град не ми е било по антипатично да вляза в магазин или да седна на заведение...