Къде в Русе?! тема - 10

• 106 925
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Аз търся около центъра маникюристка за гел лак. При Галките ми се олющи на третия ден, в студио Нова хем има само 5 цвята лак, хем се олющи след няма и седмица, хем беше накриво... Иска ми се по-голям избор на цветове, но и някой по-кадърен...

# 601
Пак ти предлагам Lovenails Ruse- работи се с Опи, избор към 50-60 цвята,салона е зад бившата сладкарница Куба.

# 602
  • русе
Какви са цените за гел лака?
Чака ли се много за часовете?

# 603
Аз бях доволна от Golden image
Вече ползвам комшийката и скоро не съм ходила в салон

# 604
Пак ти предлагам Lovenails Ruse- работи се с Опи, избор към 50-60 цвята,салона е зад бившата сладкарница Куба.

Потърсих и намерих страницата им във ФБ. Доста се ентусиазирах от снимките, докато не разбрах че 80% въобще не са техни. След доста ровене да намеря кои снимки дефакто са на техни клиенти останах доста разочарована... Не видях нито един нокът, който да не е изпилен накриво или лакиран с лявата лапа в тъмна нощ... На всеки втори нокът се виждат остатъците от изпиленото, отрязаните до кръв кожички, недолакираните ъгълчета...
Продължавам с търсенето, явно и това не е моят салон...

# 605
25лв е гел лака, 5 лв ако има за сваляне от друг салон, ако е правен в този салон свалянето е безплатно. Декорациите са безплатни.  
Не, не се чака за час
Нервен_Хамстер, не е страница, а профил.
https://www.facebook.com/lovenails.ruse?__tn__=%2Cd*F*F-R&ei … ADq&tn-str=*F

# 606
На мен, честно казано не ми харесва показаният стил.
Аз обичам къси нокти със семпли декорации. Но всеки обича ноктите си по ралзичен начин

# 607
Явно имат и двете, но разлика няма - и в двете предимно са споделяния на чужди картинки с редки включвания на вълнообразни ноктопластики и криво изпилени нокти. Не коментирам стила, все пак в 90% от случаите това си е избор на клиента...

# 608
Може да разгледаш работата на Мая Илиева, може тя да покрие изискванията ти. По-скъпо е, но пък може да ти допадне. Салонът й е зад Халите Simple Smile

# 609
А, ето това вече ми харесва, благодаря!

# 610
# 611
  • русе
Чак за декември има свободни часове  за гел лак при Елисавета🙁

# 612
  • Русе
къде в Русе може да се спортува йога

# 613
Къде мога да се оплача от лекар в Русе? НЗОК дали има служители за тази работа?

# 614
Ооо в зк има един , дето най- обича да се оплакват от лекари Wink

Общи условия

Активация на акаунт