Педиатър в София-Център, широк Център, Пирогов

• 1 094
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, предстои ми да родя скоро и трябва да намеря педиатър по ЗК, при който да запиша детето. Моля за мнения или препоръки за падиатър за в София в районите Център, бул. Македония, Руски паметник, Пирогов.

Аз имам ЛЛ в този район, но не съм доволна от нея и затова търся друг, при който да запиша бебето. Всички предложения и мнения са добре дошли!

# 1
  • София
Здравейте! Нашата ЛЛ е др. Панайотова. Изключително доволни сме. Отговорна и мила докторка. Много добър професионалист. Кабинетът й се намира в 14 ДКЦ, кв. Иван Вазов. Не е сред изброените от вас, но пък е широк център. Препоръчвам!

# 2
  • София
И аз се интересувам за тези райони - ще следя с интерес и ще споделя , ако попадна на добри отзиви за някой доктор.

# 3
Gerretooo - Благодаря! кв. Иван Вазов ми идва вече малко далеч. Търся в Център или евентуално до към Пирогов, защото ще ми е по-лесно и близо да притичам така с детето, а очаквам, че ще има много тичане... Ако не намеря нищо по-близо, определено ще се обърна към препоръчаната от теб!

Някой има ли впечатления от лекарите в болница Сердика, Медика 16?

# 4
  • София
Ние живеем в района и синът ми е записан при д-р Катя Стоянова. Кабинетът й се намира в Медицинския център към Майчин дом.

# 5
Jessika123 - Благодаря за препоръката!!

Общи условия

Активация на акаунт