GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
абсолютно нищо не се очаква  (поне аз не очаквам от Дани). Просот казвам, че имаше късмет. Тя бе поставена в ситуацията на Санса, но получи дракони. Санса нямаше дракони, ето там е разликата. И е абсурдно да се говори, колко лоша е Санса, защото е пасивна. Пасивна е, но реално нямаше избор  - това го казвам аз който не харесва Санса. Но напоследък съм доведен до п озицията да я защитавам, защото не мога да понеса глупави атаки срещу нея, колко била лоша, че видите ли представяла се като "лейди Старк", че ползвала спалнята на родителите си (над което тя има право и което си е нещо нормално), че нищо не правела (абсолютни вицове),  и т.н.

# 181
  • Вестерос
Е сега по същата логика няма дракони- няма неопетнени и освободени и дортраки.

Точно,Джони, Санса има Кутрето чрез Кат и себе си впоследствие. Но Кутрето не е 🐉

# 182
Благодаря за темата! Не мога да ви насмогна да изчета още от миналата тема.
Споделям и аз, че и в Германия феновете са пощуряли да теоретизират за Бран и КнН

# 183
На Денерис никой нищо не и е дал даром. Рискува и се бори, Санса търпи. И другите са били в смъртни ситуации но имат хъс на бойци, не на жертви.
 Е Денерис има дракони. В много ситуации без дракони се оправяше. Като да убие воджовете на дотраките и да поведе дотраките с нея. Денерис, негоримата, майка на дракони. Предполагам, че и Хал Дрого и детето и не умряха напразно, предполагам за да може да излюпи драконите. Със смърт се плаща за живот. Сега казват, че защото са убили единия дракон, ще може да има дете.

# 184
Денерис си седи само? Първо се научи как да се влюби е нея Дрого, докато я бяха продали като кобилка. Излюпи драконите. Освободи робите. Смаза войската на Ланистър и се втурна да спасява Джон и компания докато я съветваха, че е опасно и да си седи като Санса. Санса може. Накара дотраките да я последват.
През ред през два се повтаря, че спечели Санса битката с Болтън, защото Кутрето дошъл. Ми кефнало му, цели нещо има армия използва я човека. Няма го Кутрето, няма я армията, Санса каква го раздава? Е никой не го отрича.

Едни и същи филми ли гледаме? да се влюбиш в изнасилвача си. Cool. Стокхолмски синдром.
Второ - с драконите имаше голям късмет - имало е ужасно много яйца, но повечето не са се излюпили, това не е заслуга на Денерис, а щастлива Звезда. Ако на Юрон се бе излюпило неговото айце, той щеше да е Азор АЗхаи.
Освобдила робите - ами то трябваше да си много тъп, за да не се сетиш, че ти трябва армия от роби.
Имаше два начина - или  да купи, колкото може   от тях с дракона и после да тръгне да  коли наред , да превзема градове и да си прави още роби, или да ги освободи...тя избра втория начин.
Смаза войската на Ланистър - и отново - късмет, че имаше дракон.

ХАйде  да върнем ситуацията в момента в който Дрого умря.....за едната бройка да убият "децата" й, и да я поведат към Вед Дотрак като робиня на новия хал или да я убият, жесток късмет извади, че не го сториха и тогава само щеше да мечтае да е драконова кралица

Ами с Приат Прий? ако не беше Дрогон да я отърве си бие умряла?

затова казвам - Денерис има ненормалния късмет да се сдобие и да отгледа дракони.

Никой не бил дал нищо даром на Дани? УАУ! Драконите паднаха от небето?  hahahaзащо ли съм в заблуда, че Илиро й подари три драконови яйца

Целият й живот е подарен даром заради тези три дракона, още след смъртта на Дрого трябваше да я убият.

# 185
Разнищихме Аря и Санса, давайте сега Санса срещу Денерис  Laughing
Аз всички женища поотделно ги харесвам  Heart Eyes освен Церсей (в началото и нея харесвах дори)

# 186
  • Вестерос
На Дани даром са й дадени 3 яйца и това,че не може да изгори! Чрез второто си спечели дортраките.

Лино и аз ги харесвам ,фен съм на Старките, Дани и Тирион Simple Smile Бриен,Сам,Давос, Ариан.... Дори Джайм донякъде.Само Церсей не понасям и Кутрето Grinning

# 187
Разнищихме Аря и Санса, давайте сега Санса срещу Денерис  Laughing
Аз всички женища поотделно ги харесвам  Heart Eyes освен Церсей (в началото и нея харесвах дори)
няма какво да се нищи. Като начало Дани и Санса са поставени в една ситуация -  2 млади жени, едната принцеса, другата дъщеря на грандлорд, "продадени" на своите съпрузи, единият е дивак, а другият психар. Едната има сър Джора  -другата Хрътката. Изведнъж на едната са подарени три драконови яйца, излюпват се три дракона и тя си спечелва любовта на оцелелите дотраки, пристига и сър Баристан Смелия, за да й служи и нещата се подреждат, въпреки многото  грешки
Другата папада в плен и не разполага с дракони или галантни рицари за, да я защитават.

Пак казвам, нямам нищо лично против Денерис (освен че в книгите ми е ужасно скучна, но то там и Санса ми скучна), но не приемам определения от типа - "Санса е лоша, защото е пасивна". Нека Дани да отстъпи на Санас един дракон за седмица, или Аря - своя Джакен и ще видим дали Санса ще е пасивна.

# 188
Историята на Санса е по скучна, факт. Няма вълчище, няма магия, нищо. Има доста интриги около нея, но те са малко банални. Затова няма как да стане всеобща любимка.
Денерис в книгите ми е непоносима, въпреки дракони, любовници, предсказания и прочие. Толкова плиткоумна и скучна героиня рядко се среща. Церсей е в пъти по-интересна за четене, дори Санса. Но в сериала все пак бива... атрактивна е, ефектна. Никога не съм била фен на връзката Джон и Дани, не виждам защо ги събират. Тъпо е. Но... няма как. Това е положението.

# 189
  • Вестерос
Всеки с късмета си.
Санса, че прилича на майка си и от там симпатиите на Кутрето към нея.
Дани, че е тарг, неизгорима и има дракони.
Аря, че срещна Джакен и че е варг(в книгите).
Джон-варг(в книгите), тарг и прочие Grinning Съживиха го.
Бран- че е варг и триока врана(в сериала).
Тирион- че е умен.

# 190
Що , и Санса си има ангел хранител. Кутрето я спаси от гнева на Церсей след като отровиха Джофри, после от Лайза също той я избави. Че даже от Рамзи! Какво не му харесвате на човека. 😂

# 191
няма какво да се нищи. Като начало Дани и Санса са поставени в една ситуация -  2 млади жени, едната принцеса, другата дъщеря на грандлорд, "продадени" на своите съпрузи, единият е дивак, а другият психар. Едната има сър Джора  -другата Хрътката. Изведнъж на едната са подарени три драконови яйца, излюпват се три дракона и тя си спечелва любовта на оцелелите дотраки, пристига и сър Баристан Смелия, за да й служи и нещата се подреждат, въпреки многото  грешки
Другата папада в плен и не разполага с дракони или галантни рицари за, да я защитават.
Пак казвам, нямам нищо лично против Денерис (освен че в книгите ми е ужасно скучна, но то там и Санса ми скучна), но не приемам определения от типа - "Санса е лоша, защото е пасивна". Нека Дани да отстъпи на Санас един дракон за седмица, или Аря - своя Джакен и ще видим дали Санса ще е пасивна.
Едната реши да отстоява себе си, да не търпи, се бори и да види докъде ще стигне. Това и осигури лоялността на хората около нея. Драконите дойдоха после. Другата - ами стоя си в "кулата" и си трайкаше. И дракон да и подарят, пак щеше да е същата.

# 192
  • Вестерос
Късмет, че Дрого ѝ се върза, ако беше като Рамзи-все тази.

# 193
Денерис яйцата си ги излюпи и това не и е даром. Много яйца, няма излюпени. И на Санса Данкен нямаше да и свърши работа. Как гледа неодобрително Аря, че се бие. Както и да го сучете такава е Санса. Не е лоша и черна, просто пасивността и на мен не ми се нрави. Сега е готова да жертва Бриен, са се скрие. Не се знае дали не е готова да жертва сестра си. За Кутрето е удобна, защото е манипулируема.

# 194
  • Вестерос
Даром са ѝ яйцата, както и това, че е неизгорима! По-горе го писах. Хайде да я видим , ако не беше неизгорима как точно щеше да ги излюпи? Ако го нямаше истинското таргско-магията им.

Аделинда, вникваш ли в написаното- всеки с късмета си? Или разсъждаваш, че са равни и могат да се размнят един вид? Scream

Общи условия

Активация на акаунт