GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 625
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
След Денерис с коя ще я сравните Сансата ? Вески се бори както може, щом са живи и 3те значи са се справили.
И на трите им беше помогнато и т.н. Но най-много сама си помогна Денерис после Аря и накрая Санса. Даже за нея не се сещам за ситуация в която се е справила сама.

# 211
  • Варна
Да пърхаш с мигли, за да разиграваш психопати, за да оцелееш пак си е постижение Simple Smile
От момента в който хвръкна главата на Нед, Санса търсеше начин да се пръждоса от Чертога - за съжаление нямаше никакви възможности и беше попаднала в мрежите и на Кутрето и на Церсей и на Олена. Най-големия играч я измъкна в относителна безопасност.
Да припомня - през цялото лутане на Аря тя бягаше - към ЗХ, към Речен пад, към Близнаците... Накрая започна да се мотае безцелно с Хрътката - докато не го раниха смъртоносно. И накрая, когато всичките й пътища за бягство към безопасността бяха отрязани замина за Браавос - един вид отново бягство към безопасността.
Така че двете сестри не са чак толкова различни, просто начините им за оцеляване се дължат на характерите им.

# 212
И да искам, не мога да изчета всичко написано  Laughing
В спойлерите за финалния епизод, споменават ли се Юрон и Яра? Нещо ми се изгубиха от полезрението....

# 213
Снощи изгледах отново последната серия. Аря играе игра срещу Кутрето и използва Санса. Кутрето играе срещу Аря, затова подшушна на Санса да изпрати Бриен извън ЗХ. Та и Кутрето използва Санса. Може и да сте го споменали този вариант, но честно споровете ви за Аря и Санса ги подминавам.

# 214
Събудих се в 4 с мисълта, че ще гледам нова серия, то пък днес било неделя

# 215
  • Варна
Помислих, че 7 епизод е изтекъл, а то пак сте задъвкали кокалите на Сансита. Joy

Скрит текст:

И да искам, не мога да изчета всичко написано  Laughing
В спойлерите за финалния епизод, споменават ли се Юрон и Яра? Нещо ми се изгубиха от полезрението....
Споменават се. Подробно или накратко?

# 216
Тиф и Джон, благодаря за търпението да напишете отново очевидни неща за дамите в сериала. Но като съдя по някои потребители, явно няма нищо чудно що сериала толкова изтъпя...ако има маса зрители, които са видели нещата по този начин....ох....

# 217

И да искам, не мога да изчета всичко написано  Laughing
Споменават се. Подробно или накратко?

Подробно, подробно  Twisted Evil В скрит текст, че ще ям шамари  Laughing

# 218
  • Варна
Подробно, подробно  Twisted Evil В скрит текст, че ще ям шамари  Laughing
Естествено.  Mr. Green

Скрит текст:
Яра е пленница на Юрон. Не я показват, но железнородените считат, че щом е при Юрон то тя вече е мъртва. Теон обаче не се отказва, отвлича един от корабите и тръгва към ЖО да я спасява.
Скрит текст:
Имаше някъде из изтеклите спойлери, че Яра е бременна от Юрон, но не знам с каква достоверност е това и се отнася по-скоро за 8 сезон
Самият Юрон заявява, че щом зомбитата не могат да плуват то той ще се оттегли на ЖО за да чака опасността да отмине. В действителност обаче заминава за Свободните градове за да наеме войски от Свободните дружини.

# 219
  • Вестерос
. . .

Написах мнение , за да ви контрирам и двете отново, за пореден път, но не смятам да се хабя повече след като прочетох отново "кифла". Жалко, че не виждате и не вниквате , а въртите и сучете едно и също. Голям трън ви е Санса Grinning
Ако това беше контриране, аз съм трамвай.
Отново доказа, че не четеш какво ти се пише. Rolling Eyes Ако искаш и кораб бъди, но ми е ясно, че говориш леко наизуст. Мнението си го написах и ИЗТРИХ, защото реших да не се  "хабя" повече . Затова съм написала " напиСАх" в минало време... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Интересно за Юрон, някак си това очаквах.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 12:09 от Tiffany А

# 220
  • Сидни
Според мен Яра е умряла вече.
От промото на новия епизод се вижда как Теон пада отчаян на брега...може и д ане е за това, да, но мисля, че вече е заминала сестра му.

# 221
Според мен Яра е умряла вече.
От промото на новия епизод се вижда как Теон пада отчаян на брега...може и д ане е за това, да, но мисля, че вече е заминала сестра му.

Защо да я взема на железните острови за да я убие, като можеше да го направи още на кораба?

# 222
Защо да я взема на железните острови за да я убие, като можеше да го направи още на кораба?

Да демонстрира власт пред тамошните, да им покаже какво става с претендентите, които му се изправят на пътя?

# 223
Уф, аз пък се чудих кой пада на брега.  ooooh!

# 224

Да демонстрира власт пред тамошните, да им покаже какво става с претендентите, които му се изправят на пътя?
От извратеняците остана само Церсей, така че не ми се вярва. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт