GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 508
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • Сидни
Нищо бе, дайте го на мен  Blush Blush Mr. Green

# 436
  • Бургас
В момента гледам пак първи сезон и думите на Джон Арин "Семето е силно" просто не ми излизат от ума.
Скрит текст:
Ако Регар е толкова рус каква е тази черна коса, която има Джон?

# 437
  • Варна
В момента гледам пак първи сезон и думите на Джон Арин "Семето е силно" просто не ми излизат от ума.
Скрит текст:
По канон трябва да е кафява - като на Старките. Таргариените са рецесивен тип, когато се месят с други родове, обикновено външния вид не е таргариенски.
А и семето е силно се отнася само за баратеоните, понеже в книгата, която Арин четеше пише, че децата им са винаги чернокоси.
 Ди Д забравиха обаче за това.Донякъде обяснява защо Станис изгори Шайрийн. Mr. Green

# 438
Скрит текст:
По канон трябва да е кафява - като на Старките. Таргариените са рецесивен тип, когато се месят с други родове, обикновено външния вид не е таргариенски.
А и семето е силно се отнася само за баратеоните, понеже в книгата, която Арин четеше пише, че децата им са винаги чернокоси.
 Ди Д забравиха обаче за това.Донякъде обяснява защо Станис изгори Шайрийн. Mr. Green

НА Аря  и на лияна мисля че им е черна косата?
все едно на Горчивата стомана му е била черна косата, като на Барба Бракен,
а  за Белор  се кълнели, че  не могат да го различат от дорнците. (Докато демон Блекфир е приличан на истински Тарг.)

# 439
Бриен е дама по възпитание и изисквания към мъжа според мен, а не по кифладжийство, рокли и бродерии. Тормунд е симпатяга, но е пълен дивак и простак. Тъй че не знам каква пресечна точка имат... като между адвокатка и строителен работник.Joy Не мисля, че Бриен ще си намери другарче. Много я харесвам, но не е жена за мъж, парче от пъзел е, което не пасва никъде.

# 440
Скрит текст:
Странно, не очаквах, но наистина им се получи много добра химията на Джон и Денерис /оф, искам да го съкратя на ДиД, ама ще се сетите за сценаристите, а тяхната химия не знам дали тооолкова добра/
От снимачния екип на рекламата на популярна марка, в която участват Емилия и Кийт, казват, че наистина има уникална химия, която се усеща във въздуха между двамата.
С това не искам да кажа нищо повече от това, че много убедително изиграха любовта.

# 441
Скрит текст:
Искам да отбележа само, че секс-сцената между Джонгон Sweat Smile и Денерис не ми хареса. Не съм пуритан, но някак гадно чувство ми остана. Дали заради Бран и неговия войс-оувър... Много гъзове, много чудо.Flowers Peach

# 442
  • Вестерос
Що, аз се порадвах на хубаво Flowers Peach Grinning Даже и снимка ще сложа
Скрит текст:
Сигурно Емилия не е искала пак да си показва гърдите и затова даваха на Джон дупето

Maлко туитове

https://www.buzzfeed.com/crystalro/funny-twitter-reactions-to-go … mRKWl#.pezQnXp1dr

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 19:13 от Tiffany А

# 443
Отивам да чета защо Джон е Егон Таргариен, а попадам на това:

"The Hound "Now as you can see here this steel sword just is not doing the job. Sure I cut him in half and took his hand off but he is still coming"

Jon"What you need is a a genuine DragonGlass Blade, it's made from high quality DragonGlass only found underneath Dragonstone and unlike steel it can put an end to this monster right here and just for three easy payments of $25.99 you could be sending the undead back to the afterlife"

The Hound "Jon is that handle made of stag horn?"

Jon"Why yes it is and let me tell you folks you won't find stag horn at this price often. You know what we are gonna need to put a timer on these."

Laughing

"Tyrion: "What a great product, I'll order 50!"

Jon: "Very good, 50 dragonglass knives for the bearded dwarf that I've never met before in my life. How many should I put you down for, Queen Cersei?"

# 444
Скрит текст:
Тиф, защоооо? Не мисля, че имахме нужда да виждаме д.... на Джони. Аз през цялото време си представях как Бран ги наблюдава и изглеждаше още по- гадно. Но пък ще си имаме бебе Таргариенче, йеее:laughing: и Тирион ще го гледа накрая. Тази забавна теория много ми допадна. Знам че е измишльотина, не ме нападайте Simple Smile

# 445
Скрит текст:
Не бях чела спойлери, но нямаше никакви изненади в последният епизод.

Варис, от един от най-умните хора във Вестерос, стана статист. И Кутрето споделя подобна съдба, не заслужаваше такъм жалък край. Не мисля, че книжният персонаж би се молил.

Церсей много лесно го пусна Джайм, има нещо гнило тук. Май наистина е бременна, станала е сантиментална.

И не разбрах каква беше толкова важната роля на Берик, за която бе съживяван. Подозирам, че е мъртъв, все пак няма шанс при такова срутване, да е оцелял.

# 446
За Вала -Много лесно
Скрит текст:
падна Вала. Очаквах епично битка в разгара не която  да се покажат поне десетина  великана и мамути и да почнат да го бутат и всички да почнат да скачат от него в движение. ИМахме няколко минути редене на армията на мъртвите, после  едан ужасно кратка  битка и Вала едва ли не сам си падна-

много съм разочарован от Санса
Скрит текст:
-Нед  учеше децата си, че който изрече присъдата трябва да замахне с меча, нищо общо с това да използваш палач.

За Джон и Дани -
Скрит текст:
цялата сцена е супер перверзна, в единия момента Бран гледа нед, който се е навел, над полуголата Лияна, после той се навежда превърта се и виждаме двама души да правят секс....преди да се покаже следващия кадър в който да видим белите коси на Дани си помислих, Боже Д и Д решиха да извратят историята и да покажат как Нед прави секс със сестра си ooooh!. А и самото секс изпълнение - да гледаме задника на Джон. Да н говорим, че няма никакви мускули. Гледал съм Мики  Рурки и Ким бейсинджър в "девет седмици и половина", Гледал съм Робърт Редфорд и Мишел пфайфър в "поверително и лично". Това бяха сексцени. Сурови мъжаги с тънки като фиданки акриси. Сцената с Бузестия Кит харингътън и сладникавата Емилия  Кларк в леглото може да събуди само отвращение у мен. А като имам предвид, че Бран ги гледа и войорства ми става още по - противно

И от къде накъде Бран реши да се прави на съдник - и за Кутрето и за това трябва ли Джон да знае за името си или не знае. Нали бе велик маг, за когото имаше големи ограничения какво човърка в настоящето.

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 20:55 от Джон Сняг

# 447
Много кратък ми се стори сезона (предните са били по 10 еп.-а.). Не ми беше муден обаче, доволно напрегнат и динамичен. Не съм чела книгите и сигурно това е причината първите сезони да ми се струват по- объркани и мудни  Peace

Холивудско, бозаво и к'вото там, но аз от самото начало си ги сватосах Данито с Джон (малко песен за огън и лед все пак  Heart Eyes Laughing) и съм доволна, дори и след като стана ясен произхода на Джон, не виждам проблем във връзката им, все пак това е фентази, то в реала имаме Макрон и жена му  Joy   Изкефих се на Аря и Санса как хързулнаха хлъзгавото влечуго  Mr. Green и как Джеймито заряза систъра. Тирион верно някак липстващ ми седи (не на себе си  newsm78), 'ма малко ли преживя  Cry ... Малко ме вбеси пукналия дракон, по-туткав ми се щеше да бъде  Crossing Arms...

Не знам за догодина що са планирали само 6 еп.-а , не са ли малко за гранде финале  newsm78 Мартин ли ще пише, друг ли ще си съчинява края  newsm78
Скрит текст:
Искам повечето от омразните герои да изпукат, някой друг от готините, да не е без хич, но бебето на Д и Д с Тирион за съветник  Heart Eyes на трона.

# 448
всъщност логично. нали таргариен това правят принципно.

# 449
Много кратък ми се стори сезона (предните са били по 10 еп.-а.). Не ми беше муден обаче, доволно напрегнат и динамичен. Не съм чела книгите и сигурно това е причината първите сезони да ми се струват по- объркани и мудни  Peace

Холивудско, бозаво и к'вото там, но аз от самото начало си ги сватосах Данито с Джон (малко песен за огън и лед все пак  Heart Eyes Laughing) и съм доволна, дори и след като стана ясен произхода на Джон, не виждам проблем във връзката им, все пак това е фентази, то в реала имаме Макрон и жена му  Joy   Изкефих се на Аря и Санса как хързулнаха хлъзгавото влечуго  Mr. Green и как Джеймито заряза систъра. Тирион верно някак липстващ ми седи (не на себе си  newsm78), 'ма малко ли преживя  Cry ... Малко ме вбеси пукналия дракон, по-туткав ми се щеше да бъде  Crossing Arms...

Не знам за догодина що са планирали само 6 еп.-а , не са ли малко за гранде финале  newsm78 Мартин ли ще пише, друг ли ще си съчинява края  newsm78
Скрит текст:
Искам повечето от омразните герои да изпукат, някой друг от готините, да не е без хич, но бебето на Д и Д с Тирион за съветник  Heart Eyes на трона.
Това за 6- те епизода далеч не  е сигурно. акторът който играе Джора го каза, но след няколок дена Д и Д го опровергаха и казаха, че тази цифра не е закована и че може да направят повече епизоди ако преценят че има смисъл.

АЗ искам всички да изпукат, и Кралят на Нощтта да седне на Железния Трон.
Е, ще бъда доволен и ако вземе Церсей за кралица - Труп
или ако накрая остнаат само железните, тя се омъжи за Юрон и той се гаври с нея.
Искам някакъв гаден финал, в смисъл лошите да победят - например КнН или оня психар Юрон.
Много ще е сладникаво да победят добрите, красивите и умните.

Общи условия

Активация на акаунт