GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 467
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Стига глупости, НЕ е гледал като правят секс!

От змиите не е ли само едната на Елария?

# 481

В книгата беше вкоренен, защото е над 100 годишен, тялото му не би издържало ако не е свързано с дървото. Както и останалите дървовидци. Те виждаха само чрез дърветата обаче.
Бран е по-мощен маг, Санса го усети в Гората на боговете в КЧ, макар там да няма язово дърво.

Хексе,дай цитат,че ми стана интересно. Simple Smile

# 482

Но всичко това няма да се случи в сериала. Почти сигурно ще има железен трон (американците това искат), а има ли, значи някой трябва да седне и да управлява. Пита се кой? Ами мисля, че всички знаем отговора. Дани + Джон. Само Дани. Само Джон. Или детето им с ръка Тирион или Варис, като почти сигурно няма да е Варис.

Ако хипотетичното дете на Джон и Денерис седне на трона ще е възможно най-захаросаният край. Освен ако и двамата не умрат.

Между Джон и Денерис, ще ми е по-интересно да видя Джон на трона.

# 483
 на тези снимки е сладка Дани,обаче  гримасничи ужасно.  като и видя гримасите ми иде да превъртам. Точно като в латино-сапунка. Трябва да тренира повече мимики на лицето, за да е по-естествена
 Например когато издуха с  Дрогон Ланистърите и се приземява с дракона пред Джон изражението й е "вижте ме - имам дракон", а после половин час го чака как ще постъпи, въпреки че тя е на гърба на дракона и той го приближава и Дрогон може да му отхапе главата - което е нереално. И през цялото време го гледа с умиление. И като го раниха пак - едни умилителни погледи, само дето не се разрева. А го познава от два дена. повече трябва да работи върху мимиките си.

# 484
  • Варна

Има по-малки деца, но в сериала не ги дават. Нито дават Ариан. То има и други родове, като Айрънууд, но и тях не ги дават.Арео Хота се мерна веднъж-дваж и изчезна.
Изобщо в сериала дават, че едва ли не с Оберин, Елария и трите й големи дъщери свършва Дорн. Затова премам че пустее.
Извинявай, но написаното е изключителна глупост... Joy Joy Joy

В книгата беше вкоренен, защото е над 100 годишен, тялото му не би издържало ако не е свързано с дървото. Както и останалите дървовидци. Те виждаха само чрез дърветата обаче.
Бран е по-мощен маг, Санса го усети в Гората на боговете в КЧ, макар там да няма язово дърво.

Хексе,дай цитат,че ми стана интересно. Simple Smile

Ще потърся и ще постна в темата за книгите.

# 485
Кит носи очила, а? Значи затова му е такъв нефокусиран погледът, не бруудва човека, а недовижда Laughing

# 486
  • Вестерос
Съчувствам му повече Grinning

# 487
Стига глупости, НЕ е гледал като правят секс!

От змиите не е ли само едната на Елария?
в сериала май ги дадоха всички че са нейни дъщери? иначе в книгата нито една от трите големи не е нейна, а само четирите малки - Елия, Обела, Лореца и Дорея. шест--десет годишни момиченца.

# 488
Здравейте, изгледах и аз епизода и се чудя, има ли възможност КН да е Таргариен - драконов ездач, а и той явно си чакаше точно дракона, може би  неговата магия развали Вала, създаден е от чедата с драконово стъкло, което е замръзнал драконов огън, зомбитата се убиват с огън, а той самият мина в миналата серия през него. Знам, че е абсурдно и не се връзва с легендите, но може да е тъмната половина на Таргите.

# 489
  • Варна
Здравейте, изгледах и аз епизода и се чудя, има ли възможност КН да е Таргариен - драконов ездач, а и той явно си чакаше точно дракона, може би  неговата магия развали Вала, създаден е от чедата с драконово стъкло, което е замръзнал драконов огън, зомбитата се убиват с огън, а той самият мина в миналата серия през него. Знам, че е абсурдно и не се връзва с легендите, но може да е тъмната половина на Таргите.
Не е невъзможно, но мисля, че няма да има значение за сюжета.
Едва ли ще се помирят, защото са роднини.. Mr. Green

# 490
Едва ли, наистина, КН не е типажът на Денерис и няма как да се залюбят, за да си остане магията в семейството Blush Това в рамките на шегата, мислех си по-скоро, че те двамата трябва да се унищожат взаимно, за да умре с тях и всякаква магия. Но това би обезсмислило ролята на Старките като антипод, просто си фантазирам, все пак поредното Голяма чакане за епизоди, книги отново започна.

# 491
  • Варна
Голяма чакане за епизоди, книги отново започна.
Ако е като мналата година, през януари ще знаем половината сценарий.. Mr. Green

# 492
Изгледах.

Скрит текст:
Писнало ми е от инцести в тоя сериал.  Crossing Arms
Браво на Санса и Аря, добър театър. Време беше Кутрето да си замине.
Церсей много гаден номер скрои. Джайм май я изостави нали? Сигурно ще се присъедини в битката срещо бродещите.
Церсей пак е бременна. Ама не за дълго. А финала беше много хубав.
Дано Тормунд не е загинал, защото трябва да направи на Бриен много деца  Mr. Green

# 493

И на мен ми мина през ума, но КН е на 8000 години. Най-много да е техен предшественик Grinning .

# 494
  • Пловдив
Последно Джон Сняг и Денерис брат и сестра ли са? Или аз не знам какво видях!?

Общи условия

Активация на акаунт