GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 627
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Щом спойлерите са верни, няма да бързам да гледам серията
За жалост само се хабих да гледам сериала това лято, с надеждата да разбера какво се случва след последната книга
Сега единствено надеждата, че книгите ще са изключително и значимо различни от филмите, ще ме крепи в този живот Joy JoyJoy

# 316
  • Вестерос
Добре, какви са доказателствата, че Бран е КН? Телепортация? Grinning

# 317
Скрит текст:
Ще го гледам целия сезон, на маратон, много обичам така, сигурна съм, че ще го "видя" по-силен и смислен.
Изненадах се, че Джон направи първата крачка, за първи път поема инициативата, явно мина времето на "нищо не знаеш" , сигурно е влюбен наистина, през цялото време мислех, че по-желаещата ще е Денерис.
Ако теориите, че тя ще забременее се окаже вярна, ще имаме две бременни кралици!
Ако Денерис е бременна и Джон знае, ще иска да се оженят, той няма да допусне още едно копеле, най-големият му страх. Там някъде за повече драма ще разберат за инцеста. И все пак, Джон не би позволил Денерис бременна да води битки, може би тогава ще яхне дракон.
Церсей много лесно пусна Джайм, той май съвсем сам отиде да изпълнява дадената дума. Това е още една причина да смятам, че Джайм не е последния й верен от Ланистър. Много вероятно е Тирион да е малък троянски кон. Той може и да не обича сестра си, но не я мрази по начина по който тя го мрази. През цялото време той искаше да докаже на семейството си, че е достоен да е Ланистър и това е най-главният му двигател.
Не знам, сега най-много за него се притеснявам. ДиД повтарят сценария с "двусмислената" Санса и ще се чудя дългоооо до новия сезон за Тирион.

# 318
  • Вестерос
Скрит текст:
Церсей не пометна ли? Тя няма да има повече деца.

# 319
Скрит текст:
Тирион вероятно мрази сестра си, но е верен на името и рода Ланистър , точно като баща си, на който толкова прилича по хитрост, разбирания, дори фанатичност. Това би обяснило странните му съвети, и други неща.
Не съм гледала епизода, но да Джон не иска копелета. Може би е станал настоятелен и освободен, защото тя му заяви сто пъти, че не може да има деца. Точно такава жена му трябва на него.

# 320
Скрит текст:
Церсей не пометна ли? Тя няма да има повече деца.
Скрит текст:
още е бременна, помятането са го оставили за 8-ми сезон

# 321
 Страхотен финал, браво

Скрит текст:
99 % ще имаме бебе Тиргериенче
Церсей трябваше да убие или Джейми или Тирион, щеше да е по-логично
иначе мисля, че тя ще умре с бебето си

# 322
Добре, какви са доказателствата, че Бран е КН? Телепортация? Grinning
Скрит текст:
Няма конкретни доказателства, от това , което прочетох в линковете по-напред в темата се смята, че евъзможно връщайки се в минали събития, Бран да е останал твърде дълго врагнат в момента на създаването на КН. Имаше и други логични опорни точки в теорията, но теорията издиша само по един параграф, за който феновете нямат обяснения-защо предишната и сегашната триока врана не са се врагнали във горските чада за да спрат създаването на КН.

# 323
Аз май имах по големи очаквания. Много муден ми беше нещо епизода.
Скрит текст:
Цялата сценка в ямата беше добра, особено зомбито като се засили към Церсей.
Денерис добре се появи, но трябваше да е само с 1 дракон. Церсей веднага и светна. Също трябваше да я дадат как прелита над града и хората виждат дракона.
Интереса на Кибърн към създанието не може да се пропусне.
И всички разговори и срещи по пътя до там бяха добри.
Не ми хареса, че толкова години след смърта на драконите още има разни кости там.

Тирион и Церсей ми беше излшно дълга тая сцена, добре, че няма повече ланистъри, че и на тях да им се обяснява защо е убил баща си. Естествно какво се разбраха ни оставиха да гадаем. Може това, че е бременна да е променило нещата.

Теон, напълно излишен. Единствената полза от него е като отиде на ЖО да види, че Юрон не е там и да преупреди. А Юрон какъвто е садист, ще си я вози Яра с него да си я измъчва.
Иска ми се като доведе златната дружина, някой от капитаните да е със златен зъб и 2 ками със дръжки като жени Simple Smile

Санса и Аря не са разигравали театър изобщо.  Аря давайки и кинжала и показа, че няма да я нарани. Кутрето сам се хвана в капана си. Само не знам как толкова лесно призна за Лиза. Хареса ми как зе разрева, изобщоо не го очакваше това.

Сам и Бран от варатата за краката Simple Smile

Сватбата беше прекалено кратка, а Регар си беше Везирис. Някой трябва да ми вади доказателства сега за да повчрвам, че не е.

Секс сцената беше много нелогична, Тирион по скоро гледаше уплашено, но всеки мъж иска да е на мястото на Джон в тоя момент.

И аз претръпнах за Джейми и не разбрах как му се размина след като Церсей кимна полжително. Момента беше идеален да шокира зрителите. Много щеше да се говори за това, пропуснаха го, пък и някой има пророчесто да изпълнява.
Джейми пък сам реши да си спазва обещанието и тръгна дори без Брон.

И накрая Вала. Егати мъртвия дракон, махаше с тия крила по енергично от прилеп. Минаха вала, но нищо не казаха за заклинанието.
Жалко за Тормунд и Берик ако са умряли, но не виждам надежда.

# 324
Скрит текст:
Може би ако нямаше КН, чедата щяха да победят Wink и ще изчезнат хората ( все пак чедата са се борели против хората), така че по-добре 10 000 години борба против КН, откачени сезони и случайни остатъчни магии, отколкото да бъдат изтребени хората)
Силно се надявам, ако залитнат към такива сценарии, да са изпипани, и също така- ироничното да е, че всичко е станало както трябва да стане, и колкото и да е гадно, да е най-добрият възможен вариант

# 325
  • Вестерос
Погледите , които си хвърлят са един път Grinning

# 326
  • Сидни
Така както го виждам аз - Дани и Джон имат бебе Таргериенче, двамата умират в битката с/у ББ, в крайна сметка ББ някакси са изтласкани пак зад Вала....за 1000 години и бебето остава владетел на Вестерос...в смисъл отворен край, нещо такова виждам аз. И много от героите умират де.

# 327
Е какво ще гледаме тогава другия сезон, бременни кралици и раждания и битки цял сезон? Или ще врътнат набързо 9 месеца, в които зомбитата пак ще се влачат със сантиметър на месец?! Не ща бебета.
Вместо прираст, искам значително умиране на голяма част от героите

# 328
  • Варна
Така както го виждам аз - Дани и Джон имат бебе Таргериенче, двамата умират в битката с/у ББ, в крайна сметка ББ някакси са изтласкани пак зад Вала....за 1000 години и бебето остава владетел на Вестерос...в смисъл отворен край, нещо такова виждам аз. И много от героите умират де.

Това е възможно най-елементарния сценарий.

Аз очаквам предателства. Дани предава Джон, Тирион предава Дани, Джон предава Севера.....

Накрая, както се казва във Великолената Седморка: печелят селяните.

# 329
  • Сидни
Емиии...елементарна съм ЛОЛ
Някакси обаче не мисля, че в сериала ще се случат баш такива големи предателства накрая. За книгата - не  знам.
Ще ми е мн тъпо, ако Тирион наистина е предател и играе за Ланистърите...
Джон може да предаде Дани, заради някое от неговите доблестни постъпки.

Общи условия

Активация на акаунт