GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 620
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Да преди нея е. Защото е и роден преди нея и е син на престолонаследника.
За Дани това ще е проблема, докато разбере, че е бременна, за всички е ясно това от няколко серии насам. За Джон ще е проблем някакъв, терзание, че са роднини.

Дано Джейми окончателно се е отвратил от Церсейката. Време му е на сериалния.  

R+L

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 12:18 от Tiffany А

# 346
Това е най-слабият сезон,а тази сутрин - най-слабият епзиод ever.
Скрит текст:
Това,което най-много ме дразни в D&D, е как прецакват един характер,за да си насосат друг,както са си решили.Най-прецаканият този сезон е Тирион,алкохолът ли е изгладил мозъчните му гънки.Правим неузнаваем Тирион,за да блесне великата Церсей,щерката на ненадминатия Тивин Ланистър.Алоууу,Тирион е СИНЪТ НА ТИВИН ЛАНИСТЪР!
Значи - Тирион предлага мегатъпия план да заловят зомби,за да го покажели на Церсей,пък тя щяла да ги подкрепи.Кой,ако не Тирион познава Церсей,и кой,ако не той,знае,че тая е изтъкана само от злоба,болезнена мания за власт и за нея живота на хората няма никаква стойност.И заради мегатъпия план на Тирион,Валът беше преодолян. Sick
Другият му голям пропуск е с двата дракона.Тръгва се с един дракон при тези обстоятелства - нека се чудят къде са другите два.Церсей веднага включи,че нещо е станало с третия.
И какво беше това зяпане на вратата на Денерис.Вярно е,че й е Ръка,а една кралица няма личен живот,ама чак пък толкова.Въобще не можах да им схвана посланието на режисьора/сценариста.
При Аря и Санса така и не ми стана ясно къде свършват обвиненията и къде започва играта.Аря продължава да ми бъде изключително неприятен пресонаж.Ако убие Джайм в 8 сезон,ще чакам нейната смърт с по-голямо нетърпение от смъртта на Церсей.Кутрето-жалка картинка.
Сам беше голям сладур. Hug
Този антиРегар как го изкопаха,идея нямам.Явно кастът е провеждан от човек,неотварял книгите.
Върхът на сладоледа беше как Бран ни говори като на малоумници кои са родителите на Джон,как се казва Джон и за най-тъпите - той е наследник на ЖТ.  hahaha
Сцената Джон/Дани беше кратка и затова хубава.Пролича си,че са влюбени.И за зрителите,на които им е по-трудничко да гледат и слушат с разбиране,вече е ясно,че Денерис ще забременее.
Джайм беше великолепен.И актьорска игра,и реплики,и решения. Heart Eyes

# 347
Скрит текст:
Рамзи не беше ли отрязал само пи%ката на Тион? За топки не се споменаваше Nerd

# 348
Добре, какви са доказателствата, че Бран е КН? Телепортация? Grinning

Няма доказателства, само теория. В това клипче го обясняват добре - https://www.youtube.com/watch?v=_y1w4Fvz3S4

# 349
  • Вестерос
Съгласна съм с Ирена за всичко!

Не съм съгласна, че Бран е КН.  А коментарите под клипа са потресаващи Sweat Smile

# 350
Аз имам въпрос за Джон и Регар

Скрит текст:
Щом истинското име на Джон е Егон, значи ли това, че Регар кръщава двамата си синове Егон ?! Нали първият му син се е казвал Егон и майка му е била Елиа Мартел ?

# 351
Изгледах.

Без спойлъри, само теория за сезон 8:

Предположенията ми за съдбата на Аря са, че накрая безликите ще дойдат да си я вземат.

Очаквам и двубой между Хрътката и Планината, който завършва с огън... Заедно да изгорят драматично прегърнати, като Хрътката най-сетне преодолява страха си. Joy

# 352
  • Вестерос
Аз имам въпрос за Джон и Регар

Скрит текст:
Щом истинското име на Джон е Егон, значи ли това, че Регар кръщава двамата си синове Егон ?! Нали първият му син се е казвал Егон и майка му е била Елиа Мартел ?

да,това излиза Simple Smile

# 353
  • Варна
Изгледах.

Без спойлъри, само теория за сезон 8:

Предположенията ми за съдбата на Аря са, че накрая безликите ще дойдат да си я вземат.

Очаквам и двубой между Хрътката и Планината, който завършва с огън... Заедно да изгорят драматично прегърнати, като Хрътката най-сетне преодолява страха си. Joy

Скрит текст:
За къде да си я вземат, като в над хиляди страници и минутки самите безлики разправят как всички хора трябва да измрЪт? Ще мре и тя, така и е писано. Ако това визираш под идват и си я вземат, ще се изкефя на макс честно...

# 354
  • Вестерос
Никой няма да я търси Аря,не им е чак толкова ценен кадър на безликите.

# 355
Скрит текст:
За къде да си я вземат, като в над хиляди страници и минутки самите безлики разправят как всички хора трябва да измрЪт? Ще мре и тя, така и е писано. Ако това визираш под идват и си я вземат, ще се изкефя на макс честно...

Скрит текст:
Да. Приемам, че тя грубо наруши правилата им, като отиде там, излъга ги, че се е променила и е забравила коя е, извлече забранени за обикновените хора познания и сега използва тези умения за свои лични цели. Това е непростимо и ще получи своето наказание. Ако всеки ходи да ги "дои" така, как ще запазят тайните си и респекта, с който се ползват. Някакво си хлапе ги прецака и ги "окраде".

Така ги виждам нещата, няма да ѝ се размине. Може би самият Джакен ще дойде да я отведе. Колкото и да е добра, има по-добри от нея със сигурност. Дали чрез смърт, дали чрез някаква форма на заточение -
 ще видим. Но не вярвам да остане във Вестерос.

# 356
За Аря- и аз така мисля, но пък може да съм заблудена от "великите" книги

# 357
  • Вестерос
Да измами ги, но не мисля, че Милият човек ще праща хора да я търсят и да я завлекат. Какво ще спечели от това?

# 358
Да измами ги, но не мисля, че Милият човек ще праща хора да я търсят и да я завлекат. Какво ще спечели от това?

Въпрос на репутация и спазване на "договора". Аря им нарушава и религиозните предписания, защото убива за отмъщение и от омраза. Това е секта, как ще я пуснат да си вилнее на воля... и да ги злепоставя.

# 359
Finally the final. Ще го сложа в скрит текст, въпреки че не е спойлер, само малко предвиждания за осми сезон ще споделя:

Скрит текст:
Мисля си, че така, както го покараха вече по холивудски, за съжаление ще бъде в духа на последните два сезона - предвидим и с хепи енд бай холиууд стайл. Макар че не вярвам чак толкова да се отклонят от стила на Мартин и да не бастисат поне един от главните герои. Или Джон, или Денерис - очаквам някой от тях да бъде жертван за спасението на човечеството. По-скоро Джон, ако Денерис я забременят, защото няма да е либерално да я пожертват. Освен ако действието не се проточи и не роди междувременно. Това за да стане, трябва съвсем да забавят темпото ББ, а не е логично да го направят. Тъй че може би ще стане по следния начин - Джон ще направи някоя врътка и все пак ще яхне дракона, вместо Денерис, за да отиде на самоубийствена мисия. Някак си и драконите ги виждам като обречени, не знам защо така. Другият вариант е Денерис наистина да не може да има деца, тогава тя си заминава, Джон остава. Между Джайм и Бриен пак загатнаха нещо, като даже Церсей го усети. Там ще има разрив между брат и сестра. Ако загуби и детето, каквито спойлери имаше за този сезон, мисля, че спокойно може вече и тя да си избере един висок прозорец като Томен.  Ами това е. За по-банално развитие не се сещам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт