GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 442
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Последно Джон Сняг и Денерис брат и сестра ли са? Или аз не знам какво видях!?
Леля и племенник

# 496
  • софия
Много бяха официални, всички в черно LaughingLaughing

# 497
  • срещу двата комина :)))
изгледах и аз , доволна съм  Mr. Green сега се започна голямото чакане  Mr. Green

# 498
Моля, моля, НЕ на цензурата на дупето на Джон и изобщо на голия Джон, Джайм ако може и ако не е умрял и един Тормунд, така, от любопитство как стоят нещата при диваците Relieved може и в скрит текст.

Категорично не смятам, както и Тиф е казала, че Бран гледа любовната сцена. Това е режисьорси похват за подсилване на емоционалния момент.
Не знам как върви тинейджърството при Бран, но не мисля, че плътските удоволствия го вълнуват, той вече е наполовина в този и в друг свят, на друго ниво.
Дано не е НК, аз някак не искам, разбирам опорните точки на теорията, но се съпротивлявам вътрешно.

Мъчно ми е за Джайм, някак самотен ездач накрая, какъв наперен, самодоволен в първи сезон и сега?
Вълците се събират в глутница, лъвовете се разделят.

# 499
Здравейте,
1. Защо Церсей пак е бременна. Ама не за дълго?

Аз не искам Джон или Денито да умират в края, но и Санса да стане баш-шефка, не би ми пречило Wink

Кога е другият сезон?
На мен ми е кофти, че нямаше още някоя друга серия, така - да си бъдат пак 10 в сезона. Можеше да измислят нещо

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 00:26 от rumka833

# 500
1. Какво е КН?
2. Защо Церсей пак е бременна. Ама не за дълго?

Аз не искам Джон или Денито да умират в края, но и Санса да стане баш-шефка, не би ми пречило Wink

1. КН - кралят на ноща.
2. Има пророчество, май в 4-ти сезон ни го показаха, че Церсей ще има три деца, ще изгуби и трите, ще бъде кралица, но ще дойде по-млада и по-красива от нея. Затова смятаме, че ще изгуби бебето.

Всъщност тя е родила 4 деца, но първото и единствено от Робърт умира още бебе.

# 501
  • Русе
Здравейте,
1. Защо Церсей пак е бременна. Ама не за дълго?

Скрит текст:
Преди месеци изтекоха спойлери, които бяха изключително подробни. По-късно всичко наистина се случи според описаното в тях, но не всички спойлери намериха място на екрана – нямаше грешни неща, просто пропуснати. Едно от тях бе, че Церсей помята на края на финалния епизод. Именно понеже ги бях чел, докато гледах днешния епизод в сцената й с Тирион предположих, че ще приеме поднесената й чаша с вино и после ще го обвини, че я е отровил и заради него е загубила бебето. Но в крайна сметка остана за догодина+ да видим какво реално ще се случи и дали сценаристите са отложили, или променили решението си за Джофри II.

# 502
Аз допускам два възможни края, не хайде да са три.
1. Церсей побеждава,  Джайм умира, Церсей се жени за Юрон, той се гари с нея и й реже езика или я дава на Кибърн
2. Другите побеждават, Церсей сключва съйз с тях и става кралицата труп
3. Денерис, церсей , Джайм и прочие умират - Джон, Тирион и Санса създават тройна коалиция. и управляват, както някога Горчивата стомана и Деймън БЛекфир за били обединени и от своето родство (eдинит е шурей на другия).  Пустеещите земи  като Дорн са раздадени на дотраките и други варвари, за да ги култивират

всичко друго ще е боза.

Човек....пиеш ли си редовно хапчетата ????

# 503
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен сезона ми хареса,за съжаление краткотраен.

Значи Денерис е сестра на Регар..защото казвате,че са леля и племенник? Честно казано,от толкова родове и наследници,се обърках.
Другото - ако Ариа краде лица,то тогава следва да се променя и тялом.Казват само "взема им лицата"хубаво,ама те си вървят с оригиналните тела.

# 504
  • Варна
Другото - ако Ариа краде лица,то тогава следва да се променя и тялом.Казват само "взема им лицата"хубаво,ама те си вървят с оригиналните тела.

Да, променя се и тялом.

# 505

Значи Денерис е сестра на Регар..защото казвате,че са леля и племенник?

Е щом е сестра на баща му, каква според теб му се пада?

# 506
То и самото слагане на чуждо лице е пълна глупост, защото им взимат само кожата, а формата на лицето се определя най-вече от  черепа

# 507
Че какво му е на Вала? Добра алтернатива на смъртното наказание. Пък и нека си има диваци зад Вала, аз ги харесвам.

Валът не е там заради диваците, и не само престъпници се изпращат там. Благородниците например не са. В началото големите родове са изпращали там децата си, един вид кръвен данък. И клетвата им има препратки към Дългата нощ. Заради  диваците би им стигал един Адрианов вал, а дезертьорите нямаше да ги зазиждат живи.
На трипръстите им трябват хора, за да им хранят дърветата със зеленозрящите и дръвонета. Нали Бран видя пещера пълна с тях. Затова и диваците са там. От полза са им.

Но ти ги знаеш тези неща, коментирали сме ги, затова поста ти ме изненада.

При евентуална победа над Бродниците и Чадата, Валът се обезсмисля. Нощният страж е разпуснат и Ед си отива в къщи, за да жиее на топло, като нормален човек.  Heart Eyes

# 508
  • Сидни
В реалният живот нали Кит и Емилия уж бяха двойка по едно време?? Може и за ПР да е било де.
Кит има хубаво тяло, как да не е мускулесто...е не бута химии човека най-вероятно, за да изглежда като Планината, ама си е с чудесно тяло! Crossing Arms

Джони, не мога да те чета...аз и не го правя, ама някой като те цитира и видя....О май Гош... #Crazy

Макар че сценаристите до максимум са опростили сюжета и роднинските връзки, повечето хора, които не са чели книгите не разбират много от нещата! 90% от приятелите ми не схващат почти нищо, а само гледат заради драконите и ББ...когато гледаме заедно и усетя, че не правят връзките, направо побеснявам! Само аз ли съм така? От там нататък спирам серията и започвам да им обяснявам, а те на свой ред ми се дразнят, естествено! Ама това е положението! hahaha

Но мие  странно как до сега някои хора не разбраха, че Денерис и Джон не са брат и сестра? ВТФ хора, честно?!

Аз си признавам, че не искам Джон и Дани да умират...но най-вероятно Дани ще пукне. Нямам против детето да управлява Вестерос, може КН да го направи ББ и така да стане следващия КН и да завладеят Света ЛОЛ

# 509
  • Вестерос
На мен сезона ми хареса,за съжаление краткотраен.

Значи Денерис е сестра на Регар..защото казвате,че са леля и племенник? Честно казано,от толкова родове и наследници,се обърках.
Не си внимавала май. Да Денерис е сестра на Регар и Визерис, това от 1ви епизод на сериала се повтаря. Джон е син на Регар, какъв е Джон на Денерис? Flushed

Общи условия

Активация на акаунт