GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 465
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
КН разбрах какво е,  но на кой викате ББ?  Laughing

# 511
  • Сидни
ББ- Белите Бродници - Кралят на нощта + останалите няколко като него.
Зомбитата са армията, те не са Бели бродници, а просто ходещи трупове, вдигнати от Белите Бродници. Постоянно се бъркат! Не са едно и също. Белите бродници са един вид друга раса или нещо подобно, а зомбитата...са си просто зомбита!

# 512
Заради вас снощи взех да гледам епизода, и заспах
Хах
Нищо интересно
Довечера ще пробвам пак, само заради дупето на Кит

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 09:18 от ♥ HAPPY ♥

# 513
 Разбрах elenaz, мерси.

А Бродниците всъщност как са създадени? Каква им е историята?
Извинявам се ако е коментирано. Не чета всички постове. Много пишете  Laughing

# 514
Разбрах elenaz, мерси.

Извинявам се ако е коментирано. Не чета всички постове. Много пишете  Laughing

А, не гледаш ли? В предишния сезон показаха как чадата са създали КнН, а в някой от първите, как той създава ББ.

# 515
Горските чеда са създали Краля на нощта с магия (човек+драконово стъкло)

Кралят на нощта трансформира хора в бродници.

# 516
Аз си признавам, че забравям някои неща. Не съм чела книгите, а сериала с тези паузи е труден за запомняне на всички факти.

# 517
  • Сидни
Сигурно е така, не знам.
Аз четох книгите 3 пъти и сериала съм гледала безброй пъти...но и аз предполагам, че пропускам някои неща.

# 518
Още ли ще се пише в скрит текст или вече всички изгледаха серията? Честно казано 150 нови мнения от вчера и всичко в крит текст- ами пропуснах ги.

# 519
Разбрах elenaz, мерси.

А, не гледаш ли? В предишния сезон показаха как чадата са създали КнН, а в някой от първите, как той създава ББ.

Боже, колко неща съм забравила.  ooooh!

Благодаря Ирена. Много са изглупели тогава тез горски чеда.
Прочела съм само първата книга и спрях. Да не стане миш маш със сериала, пък и нямах време. Като си свърша Колелото и тях ще почна. Тамън ще излезе и последната книга.

# 520
  • HH
Разбрах elenaz, мерси.

Боже, колко неща съм забравила.  ooooh!

Благодаря Ирена. Много са изглупели тогава тез горски чеда.
Прочела съм само първата книга и спрях. Да не стане миш маш със сериала, пък и нямах време. Като си свърша Колелото и тях ще почна. Тамън ще излезе и последната книга.
Да не те отчайвам , но чакаме две книги 😁 Обаче от толкова чакане и само на една ще се радваме 😩

# 521
  • Сидни
Това дали и кога ще излезе книга...Ами то аз вече не съм убедена, че ще излезе нещо...поне не и в следващите 2 години. Да е жив и здрав Мартин, че иначе.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 522
  • Вестерос
Eлорче, хайде идвай в темата за книгите. Аз др.месец почвам препрочит, взех си ги на хартия , ще търся скрити неща за пророчествата и Бран Simple Smile

Един красив арт

Лиана и Регар (не с перуката на Визерис)

г-стайл, върни се и прочети коментарите, може нещо да ти хрумне да коментираш по темите, които обсъждахме на скрито.

Елена, аз имам пресантиман , че ако сериала е отложен за 2019, то тогава Ветровете са догодина.

# 523
Ох, и аз изгледах вчера... изненадващо ми хареса епезода, може би защото се бях настроила на принципа underpromise - overdeliver и очаквах много а*ан епизод. Мисля че не са изгледали всички и затова коментарите още са в скрит текст, Хексе вчера май спомена че ще гледа тази вечер...

# 524
  • Вестерос
Пише в първия пост до даване по бг телевизия. То и утре сигурно ще има не изгледали и другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт