GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 404
  • 754
  •   2
Отговори
# 630
Церсей я разбирам, да пренебрегне зомбито и да разчита на майстера си и гърнетата- все пак тия 100 000 само й ги казаха, не се знае толкоз ли са, а тя си има вече зомби и знае, че не е чудо невиждано.
Но като обърна гръб и на Джайм, направи голяма грешка. Заради това смятам, че е обречена. Но не се знае де
Сетих се супер смърт за нея. Ражда близнаци, момиче и момче, и малкият брат я убива при раждането Simple Smile Технически сигурно и двете ще са я убили, след като се раждат едновременно, но все пак...

# 631
Сметките на Церсей са много умни и логични. Знае как могат да се унищожат зомбитата, защото Джон й демонстрира. Изчаква Джон и Денерис да бъдат пометени и след това заедно с Юрон довършват армията на Бродниците. И остава само тя женена за Юрон. Няма кой да оспорва властта й.

сметките на Церсей не са логични, а вървят по една изкривена логика - важното е аз да съм съм окей, а пък  какво ме е грижа, за някакви си там бунтовници.
Отдаван предскаха, че точно това ще се случи.
Инаеч принципно тя не е права - Ако мъртвиет избият 10 000 северняци, 10 000 рицари на Долината и 10 000 дотраки, 8000 неоптнени и ОЩЕ ДВА Дракона и ги вдигнат като НОВИ ЗОМБИТА към тези 100 000, котии ВЕЧЕ иси имат на церсей свят ще й се завие.

Зомбитата могат да съ възстановяват щетите - имаш сто хилядна армия, излизаш с 20 хилядна армия среущ тях, трепаш, трепаш, хората тиизмират и те ги обръщат на нови други и пак са окей. даже армията им може да нараства. А ако потърсят  разни гробища и изкарат мърътъвциет оттаме ще са си окей.

Драконовият огън е хубаво нещо, но не е без лимитен. на Церсей като й свършат гърнетата какво ще прави? сега е моментът да се обедини с другите Хора, приемам че едно гърне стира 2-3 души те имат 500 гърнета и търсят още 500, а насреща си имат сто хилядна армия и дракон. да не забравяме и великаните-.
И аз това казвам. Церсей просто си изкукуригва или по начало си е била кухо същество. Без грам чувства. Децата си прежали, братята, любовта.
Ако Джон и Денерис не могат да се справят с бродниците, то нито Юрон, нито Церсей ще могат. Джейми и го каза в прав текст. Глупава жена. Да беше пратила Ланистърите да смачкат бродниците, а наемниците да доведе по - късно. А може би точно това замисля. Изпраща брат си с лъжа, за да повярват на нея другите. Това вече е по - логично.
не бих я нарекъл глупава. Ако бе глупава, нямаше да се справи с Джон Арин, Нед Старк, Робърт, тирион, марджери....просто е егоистка и властолюбка с мания за величе, треса я параноята, също и истерията а на моменти леко психясва.* Към децата си не бе добра майка поначало, посел лесно ги прежали, с любимия си Джайм се изпокара, с верния си чичо Кеван - също, отритна Тирион, който дойде да помага, скара се със Съюзнициет - Тирели. И всичко защото иска да е на върха. Запали кулата на Ръката, запали Септата на Белор. Юрон може би може да избяга някъде в много далечни морета, но Церсай трябва да разчита поне временно да се обедини с  другите хора. Тя мисли за Железния си Трон, когато не е ясно дали ще остане такъв.  Много й е къса перспективата.

*А сега за капак е и бременна Joy

# 632
  • Варна
Джон, относно съда в двубой, който смяташ че му се полага на Кутрето. И да му го дадат и какво? Тирион 2 пъти имаше застъпник - Брон и Оберин. За Кутрето никой нямаше да си мръдне пръста, трябваше сам да се защитава. Да, вероятно щеше да е по-зрелищно Аря да го въргаля из цялата зала и да го разпори от гърлото до чатала като чичо си Брандън, но явно трябваше да се спести време.
И на мен ми беше супер смешно с тоя дракон с газовата горелка как проби Вала.. Альоу, сценаристите, да сте чували, че Вала не е само от лед? Има и магия. Как я развалиха?

# 633
Джони, ако говориш за началото на 7 епизод имаха 500 гърнета с катран, не с адски огън и Брон поиска още 500. Човече, ти изобщо като гледаш виждаш и чуваш ли?
Аз говорех за адския огън (wildfire), който Кибърн докладва на Церсей че е под всички важни сгради в КЧ и с който гръмнаха Септата и с който Тирион спаси КЧ от Станис. В сериала са ни казали, че Церсей има още доволно от него, а и пиромантите най-вероятно работят за още под ръководството на Кибърн. Т.е. Церсей има с какво да помогне в битката срещу зомбитата.

# 634
Церсей я разбирам, да пренебрегне зомбито и да разчита на майстера си и гърнетата- все пак тия 100 000 само й ги казаха, не се знае толкоз ли са, а тя си има вече зомби и знае, че не е чудо невиждано.
Но като обърна гръб и на Джайм, направи голяма грешка. Заради това смятам, че е обречена. Но не се знае де
Сетих се супер смърт за нея. Ражда близнаци, момиче и момче, и малкият брат я убива при раждането Simple Smile Технически сигурно и двете ще са я убили, след като се раждат едновременно, но все пак...

По-скоро ще роди умалено копие на Тирион Grin

# 635
Джон, относно съда в двубой, който смяташ че му се полага на Кутрето. И да му го дадат и какво? Тирион 2 пъти имаше застъпник - Брон и Оберин. За Кутрето никой нямаше да си мръдне пръста, трябваше сам да се защитава. Да, вероятно щеше да е по-зрелищно Аря да го въргаля из цялата зала и да го разпори от гърлото до чатала като чичо си Брандън, но явно трябваше да се спести време.
И на мен ми беше супер смешно с тоя дракон с газовата горелка как проби Вала.. Альоу, сценаристите, да сте чували, че Вала не е само от лед? Има и магия. Как я развалиха?
Естествено, че сам ще се защитава, въпроса е за справедливостта.
То и Тирион бе готов сам да се защитава срещу Планината ако не се бе появил Оберин.*
И най-нищожният шанс е по-добър от никакъв.
винаги може нещо да се обърка и да излезеш победител.

*съда вероятно щеше да приключи в рамките на секунди, но Тирион исакше да ядоса Тивин и не искаше да се предаде. Това му заслужи уважението на Оберин, който реши да разиграе картата си и да цака Тивин.

# 636
Мислех и аз да напиша, че 500те гърнета бяха катран, но както и да е Wink
Церсей е умел играч, но вероятно би била лош управник. Дани и тя, за съжаление, Аря- също. Ужас, звуча като Варис. Ма прав е човека.

# 637
  • Вестерос
Бран развалил магията на Вала като мина през нея, а беше докоснат по ръката от НК.

# 638
  • София
Джони,
Не разбрах какво искаш да кажеш, че Юрон може да избяга в далечни морета? Имаш предвид при капитулация ли? Това да.
Защото иначе Юрон изигра театро и всъщност тръгна да доведе Златната дружина.

Маскара,
Дракона посредством КнН бълваше и магия, той вече е магическо създание, защото е върнат с магия (а и КнН нали докосна ръката на Бран, а Бран мина през Вала).
Но всичко останало бе нелепо. Значи това пусто срутване, просто трябваше да го направят да е по-достоверно и една идея по-епично. А и така завърши целия сезон по дяволите?!

# 639
  • Бургас
За вала: Магията я развали Бран. Нали NK го беляза. Иначе, без спор тъпа работа. 7 сезона вал и после 5 минути трошене.
Джон сняг, за Нед Старк не и трябваше много. Не го уби тя. Той сам падна в лапите им. Прословутата му чест го уби. С Робърт как пък се справи? Плющя се с брат си и роди дечица. Просто си чака милата. С Марджери и т.н. изобщо не можа да се справи и ги изби, като уби и детето си. А с Тирион още не може да се справи. Без спор е добре обрисуван характер, но не и велик ум. Не и добър владетел. Да си призная даже не мога да и вникна в характера. Нито жена, нито майка, нито владетел, нито принципна. Нищо. Само видях една злост, отмъщение, задоволство от насилие. Болна ми е на мен тази жена. Даже не я вдявам какво точно иска, да си призная. Явно трона ще да е фикс идеята и. Но пък що и е, като не остана човек, който да е до нея...Ще да видим. Няма да е само това.  Тръгнаха да я обрисуват като велик и зъл ум и накрая нищо.

# 640
Джони, ако говориш за началото на 7 епизод имаха 500 гърнета с катран, не с адски огън и Брон поиска още 500. Човече, ти изобщо като гледаш виждаш и чуваш ли?
Аз говорех за адския огън (wildfire), който Кибърн докладва на Церсей че е под всички важни сгради в КЧ и с който гръмнаха Септата и с който Тирион спаси КЧ от Станис. В сериала са ни казали, че Церсей има още доволно от него, а и пиромантите най-вероятно работят за още под ръководството на Кибърн. Т.е. Церсей има с какво да помогне в битката срещу зомбитата.
. адския огон имам чувствота че огромното количество от него свърши , като гръмнаха Великата септа на Белор. да има доволно количество от него  Церсей- колко пък да е доволно, като използва стотици гърнета. И да направят нов - това не става за ден
Церсей има с какво да помогне в битката, но огъня пак не е без лимитен. ще хвърля гърнета, ще хвърля, ще хвърля....и ще свършат..... и после?
правилният подход тук е да бъде пробита огнена пътека до КнН и джон да го убие.

за мъчителна край на Церсей аз бих се изкефил на две неща -
1 жени се за Юрон и той се гаври с нея (реже й езика и я дава жива на Кибърн, за неговите изследвания) или
2-.Кралят на Нощтта сяда на  престола и Церсей става Кралицата - Труп

това - да я наръгат, или да се роди детето и тя да умре ми се струва голяма милост за нея. Искам ужасяваща смърт за Ц. Искам да пищи* и да се мъчи.

*или да се опитва да пищи, но да не може защото са й отрязали езика или защото са й сложи някакъв гумен обтегач на устата.

# 641
Джони, малко на садизъм те избива, не малко всъщност. Rolling Eyes

# 642
  • Разпиляна във въображението
Ама Кутрето не поиска двубой! И никой не му го предложи! Да е мислил  Whistling

# 643
Гледа, вижда и чува дори повече от обикновения зрител - Орландо Блум само той го е гледал в първи сезон Grinning

# 644
За кимването на Санса към Аря при сцената с Кутрето се спомена нагоре, има го - точно след репликата на Санса за справедливостта и как сами трябва да си я правим. Тогава показват как Санса поглежда към Аря, сякаш започва да кимва, следващият кадър е Аря, която също свежда глава в съгласие. Това беше малко като заповед...

Като заговорихме за кимвания, беше ми смешно, че Планината се разбира с Церсей само с нейно кимване. Как знае кога само да извади меч, кога да убива? Тя с мисъл ли го управлява? В сцената с Джайм тя като кимна си помислих, че дотук беше неговата...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт