GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 456
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Ех, да играеше и Орландо Блум, и някой Хемсуърт, хич нямаше да ми пука за издънките на сценаристите, само ще гледам и ще гледам и ще гледам...

# 646
За вала: Магията я развали Бран. Нали NK го беляза. Иначе, без спор тъпа работа. 7 сезона вал и после 5 минути трошене.
Джон сняг, за Нед Старк не и трябваше много. Не го уби тя. Той сам падна в лапите им. Прословутата му чест го уби. С Робърт как пък се справи? Плющя се с брат си и роди дечица. Просто си чака милата. С Марджери и т.н. изобщо не можа да се справи и ги изби, като уби и детето си. А с Тирион още не може да се справи. Без спор е добре обрисуван характер, но не и велик ум. Не и добър владетел. Да си призная даже не мога да и вникна в характера. Нито жена, нито майка, нито владетел, нито принципна. Нищо. Само видях една злост, отмъщение, задоволство от насилие. Болна ми е на мен тази жена. Даже не я вдявам какво точно иска, да си призная. Явно трона ще да е фикс идеята и. Но пък що и е, като не остана човек, който да е до нея...Ще да видим. Няма да е само това.  Тръгнаха да я обрисуват като велик и зъл ум и накрая нищо.

не съм казал, че е велик ум, а че елиминира досто препятствия, което значи че не е глупава. за сравнение Кейтлин бе отявлена тъпанарка. Робърт живя с нея 16 години, а не се усети каква змия има, че децата не са негови,  и че тя ще го убие.  Тирион беше Ръка, дърпаше конците, отне й шпионите, а Церсей само за 4 дни го отсрани от поста му наклевети го пред Тивин и бързо му спретна процес. Марджери играеше засукани игрички, но Церсей я прати в ареста. Не прецени само, че трябавше да я изтърпи, докато  Ланистъриет се справят с бунтовниците, а Ланистърите укрепнат. великия септон я арестува - стана на пух й прах. На церсей не й липсват кураж, енергия, решителност и определено  е хитра, но  не е принципна, властолюбива е и е ужасно пресметлива й  най- жестока. не случайно Тирион се бъзика често  за "милосоърдната ми сестра", именно защото е много жестока.

# 647
  • Бургас
Церсей ще умре от ръката на Аря. Смятам, че този списък ще бъде завършен. Защо иначе се обучава при безликите? Реално не остана кой друг да я убие достатъчно зрелищно. Нито Джон ще го направи, нито Денерис...само Аря би била достатъчно гадна.

# 648
Ех, да играеше и Орландо Блум, и някой Хемсуърт, хич нямаше да ми пука за издънките на сценаристите, само ще гледам и ще гледам и ще гледам...
Ех Станис да бе Марк СТронг (с по - значима роля), а Мелисандра Ева Грийн или поне - Лора Припон....
И Самьмъл Джексън да се веснеше като Мокоро, а Дерек де Линт* - като Виктарион. hahaha hahaha hahaha
*Ей Боже мноог го харесвам този актьор,  утепал се е да бъде капитан на кораб.

# 649
Церсей ще умре от ръката на Аря. Смятам, че този списък ще бъде завършен. Защо иначе се обучава при безликите? Реално не остана кой друг да я убие достатъчно зрелищно. Нито Джон ще го направи, нито Денерис...само Аря би била достатъчно гадна.
Ако така завърши ще съм ужасно неудолетворен .Твъред милосърдно ще бъде за Церсей, кьто извърши такива чудовищни престъпления че списъкът е дълъг да се изборят - инцест,  прелюбоденяие, държавна измяна, убийството на Нед Старк, ,убийството на Джон Арин, опожаряването на Кулата на Ръката, опожаряването на Септата на Белор,взимането на Белия плащ на Баристан Селми и даването му на Сандор, Отнемането и връщането на белия плащ на Борос  Блънт, ареста и убийството на Марджери, заличаването на рода на Тирелите, убийството на Великия Септон, убийството на Великия Врабец,  и всички врабци, "съда" над Тирион, отговорността й за смъртта на децата си, и сума ти други неща.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 15:38 от Джон Сняг

# 650
  • Варна
Ако така завърши ще съм ужасно неудолетворен .Твъред милосърдно ще бъде за Церсей, кьто извърши такива чудовищни престъпления че списъкът е дълъг да се изборят - инцест,  прелюбоденяие, държавна измяна, убийството на Нед Старк, ,убийството на Джон Арин, опожаряването на Кулата на Ръката, опожаряването на Септата на Белор,взимането на Белия плащ на Баристан Селми и даването му на Сандор, Отнемането и връщането на белия плащ на Борос  Блънт, ареста и убийството на Марджери, убийството на Великия Септоно, убийството на Великия Врабец,  и всички врабци, "съда" над Тирион, отговорността й за смъртта на децата си, и сума ти други неща.
Джони май пак друг филм си гледал.
Инцестът не е престъпление, Джон Арин и Нед Старк не ги уби тя, за държавната измяна да не говорим - то няма герой, който да не я е извършил. Плаща на Баристан не му го отне тя пък и да беше ... леле колко престъпно..
Прелюбодеяние??? Сериозно?
Това с врабците , ВС и тирелите може да мине и за самозащита... Laughing

П.П. За сметка на това на убиеца и родоубиеца Тирион сигурно предлагаш да управлява.

# 651
На света на Мартин това му е хубавото, че справедливост и "да си получиш заслуженото" няма, съвсем като в истинския живот. Така че не очаквам справедливост спрямо Церсей или други герои.

# 652
Аз чакам епична битка между Аря и Грегор Клегейн Smiling Imp

# 653
  • Бургас
Джони, само Аря може да я убие достатъчно гадно. Друг не остана. Ако ще я убива някой разбира се.
Едно ми е раздвоено с този сезон. Ако преди си имах любими и хейт герои, сега си нямам. Все ми е тая какво ще стане. Нещо се загубиха нещата. Денерис трябваше да е затрила Церсей и да се изправят срещу мъртвите, а сега боза. Да бяха изфабрикували един почти щастлив край и после крах...Абе не ми хареса и това е то.
vanqivanova, Грегор е за брат си. Той сам му го каза.

# 654
  • където ми харесва
Аря не може да убие Церсей. Не й е брат.
А пророчеството трябва да се сбъдне докрай.

# 655
  • Бургас
Аря не може да убие Церсей. Не й е брат.
А пророчеството трябва да се сбъдне докрай.
Може да му вземе лицето. Де да знам я. Но все ми се иска да е тя. Въпреки, че и Джейми е добра идея.

# 656
Ако така завърши ще съм ужасно неудолетворен .Твъред милосърдно ще бъде за Церсей, кьто извърши такива чудовищни престъпления че списъкът е дълъг да се изборят - инцест,  прелюбоденяие, държавна измяна, убийството на Нед Старк, ,убийството на Джон Арин, опожаряването на Кулата на Ръката, опожаряването на Септата на Белор,взимането на Белия плащ на Баристан Селми и даването му на Сандор, Отнемането и връщането на белия плащ на Борос  Блънт, ареста и убийството на Марджери, убийството на Великия Септоно, убийството на Великия Врабец,  и всички врабци, "съда" над Тирион, отговорността й за смъртта на децата си, и сума ти други неща.
Джони май пак друг филм си гледал.
Инцестът не е престъпление, Джон Арин и Нед Старк не ги уби тя, за държавната измяна да не говорим - то няма герой, който да не я е извършил. Плаща на Баристан не му го отне тя пък и да беше ... леле колко престъпно..
Прелюбодеяние??? Сериозно?
Това с врабците , ВС и тирелите може да мине и за самозащита... Laughing

П.П. За сметка на това на убиеца и родоубиеца Тирион сигурно предлагаш да управлява.
инцеста е морално престъпление. Вярата искаше да я съди за него. За Джон Арин и нед Старк - човекът който издава заповед за палача, носи дори по-голяма отговорност от него. Цердей можеше да се намеси и да оспори решението на Джофри за Нед Старк, тя му бе майка и кралица -регент, джоф нямаше право на самостоателин решения, а тя имаше сделсак с Нед. Когато й изнася се правеше на много печена, а иначе не можеше да озапти сина си. за Джон Арин - Кутрето го е отстранил с нейното съгласие и одобрение.
държавна измяна има много герои, които не са я извършили - и веднага се хващам за Дорн Мартел. къде му е измяната? измяната е открит бунт или незачитане на правата на суверена. В Случая Церсей извършва пребюлодеяние спрямо монарха, докато е омъжена - това е държавна измяна.
Плаща на Баристан му го отне точно тя, с думите, че вече е твъред стар за да го носи.
с което създаде прецедент

това с врабците и Тирелите трудно ще миен самозащита след като тя уби един велик Септон и  уреди да арестуват марджери.  нейният арест бе ответна реакция.
нейниет престъпления са и морални.

Тирион се защитаваше от действията на Церсей и тивин.
Церсей бе готова да унищожи света за да властва. има разлика между убийство и убийство.
Ако е за въпрос - оправдавам и Олена Тирел че уби Джофри. Не е приятно внучката ти да живее с някакъв психар, който може утер да заповяда да й прережат гърлото, за да види дали й е червена кръвта. нищо общо няма това  с убийството на Нед Старк.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 16:23 от Джон Сняг

# 657
  • Варна
Няма морални престъпления. Stop
Пък и за тези й провинения искаш доста садистични наказания.. Twisted Evil

Сексът между Дани и Джон също ли е морално престъпление? Тях как да ги накажат?
Или викаш незнанието е оправдание.. Wink

П.П. Тирион издебна и уби баща си беззащитен в тоалетната. за каква самозащита иде реч? Rolling Eyes

# 658
Няма морални престъпления. Stop
Пък и за тези й провинения искаш доста садистични наказания.. Twisted Evil

Сексът между Дани и Джон също ли е морално престъпление? Тях как да ги накажат?
Или викаш незнанието е оправдание.. Wink
сексът между Дани и Джон въобще не го възприемам като нормален. Искрено се надявам в книгите да няма такоав извращение Stop
Церсей направи твърде много поразии, че да мине леко. само за това дето позволяваше на  Кибърн да се гаври с млади жени, и да експериментира върху тях живи трябва да й се случи нещо подобно.
но Кибърн е "черешката" на тортата. това как се гавреше със Санса, също как позволяваше на джоф да се гаври с нея, и отношението й към Санса - какво заслужават. Адмирации? Това как сменяше мъжете - Джайм, Лансел, Озни черно котле, Лейди Таена...

# 659
  • Варна
сексът между Дани и джон въобще не го възпириемам като нормален. Искрено се надявам в книгите да няма такоав извращение
Нещо не схващаш. Не става въпрос дали го приемаш или не.
За единия герой искаш мъчителна смърт за нещо, за което ако е за друг герой считаш само за "неприемливо? защо такава омраза към Церсей, която в сериала не е нито по-добра, нито по-лоша от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт