GoT 29 - There is only one war that matters...

• 29 380
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
. адския огон имам чувствота че огромното количество от него свърши , като гръмнаха Великата септа на Белор. да има доволно количество от него  Церсей- колко пък да е доволно, като използва стотици гърнета. И да направят нов - това не става за ден

Тирион спомена пред Денерис как крал Ерис е скрил огън на още няколко места в КЧ.

# 661
 самият факт че ползва черна магия, я прави изключително зла в моите очи. Едва сега оценявам колко положителен жгерой е бил Варис.

# 662
Аз не го приемам, не защото му е леля, уж...
Досега книгите са ни изненадвали. Няма тоя е за тоя, онзи е за еди кой си. Като в живота, има изненадващи обрати. Не искам Хрътката да убива Планината. Искам да стане друго. Изненада да има
А Церсей...нека да е пророчеството, но по извъртян начин. Не както очаква. Да е съвсем друго, но и да е пророчеството.

# 663
Това между Джон и Дани си е в реда на нещата за Таргариени,каквито и двамата са.Родителите на Дани са брат и сестра.В Египет по едно време са практикували същото.В Западна Европа манарсите всичките са роднини (сигурно затова са толкова грозни  Mr. Green ).Т.е. и в реалната история на човечеството има такива традиции.

Тя Церсей може да взриви една голяма част зомбита,ами Краля на нощта как ще го убие? Grinning

# 664
сексът между Дани и джон въобще не го възпириемам като нормален. Искрено се надявам в книгите да няма такоав извращение
Нещо не схващаш. Не става въпрос дали го приемаш или не.
За единия герой искаш мъчителна смърт за нещо, за което ако е за друг герой считаш само за "неприемливо? защо такава омраза към Церсей, която в сериала не е нито по-добра, нито по-лоша от останалите.
Аз и за Дани искам да умре. Просто на Церсей и се натрупаха повечко престъпления. Дани поне никога не е използвала черна магия, не  правила деца от друг мъж на своя съпруг, не е глезила "децата" си до степен да ги докара до психопатия, не е убивала хора от властолюбие.  дани не е била брутална към своите заложница, както беше Церсей към Санса. Дани се стремеше да спести до последно униженията на Визерис, а Церсей унижваше Тирион. Затоав за Дани  съм съгласен на лека смърт, а за Церсей трябва да е жестока - защото самата Церсей е жестока-.

# 665
Това между Джон и Дани си е в реда на нещата за Таргариени,каквито и двамата са.Родителите на Дани са брат и сестра.В Египет по едно време са практикували същото.В Западна Европа манарсите всичките са роднини (сигурно затова са толкова грозни  Mr. Green ).Т.е. и в реалната история на човечеството има такива традиции.

Тя Церсей може да взриви една голяма част зомбита,ами Краля на нощта как ще го убие? Grinning

Лудоста на Таргариен не се ли дължи отчасти на инцеста ?

# 666

Берис каза на Джон - само ти може да убиеш КнН. ти си възкресен с мисия

# 667
Аря не може да убие Церсей. Не й е брат.
А пророчеството трябва да се сбъдне докрай.
Може да му вземе лицето. Де да знам я. Но все ми се иска да е тя. Въпреки, че и Джейми е добра идея.
Това е добра идея. Бедния Джайм самотен се скита някъде на север, присъединява се към добрите, обаче геройски загива, за да спаси Бриен, щото и там трябва да има някаква интрига, иначе защо ги мяткаха тия белтъци. Аря е някъде наоколо и се сдобива с лицето му. И натам вече ясно.

# 668

естествено. И не само на Таргариен. Джофри отвсякъде бе изперкал. Въобще като има инцест  -шансът да си луд е 50 -на 50. джеерис е казал на Баристан, че като се ражда Тарг, Боговеет хвърлят монета, за да видят дали ще е нормален.

# 669
  • Варна
По-скоро, не.

Джони несправедлив си към останалите герои. Ако провериш, ще видиш, че 99 % от тях са жестоки, колкото нея, даже и повече. Ама нали зрителя се нуждае от добри герои и като ги няма си ги измисля.

Джон не обеси половината НС заради покушението срещу него? = Това направи и Церсей като изгори септата на Белор.
Е, забременяла не от мъжа си, а мъжа и колко копелета има?
И Дани ползва черна магия - Мирри.

# 670
Дани е младичка още, никак не е над тези неща- да си роди дете от друг, докато е женена за трети, или да ползва черна магия- напротив, ползва я и още как
И хора разпъва и гори
И брат си уби, и на други неща е готова, ми не е имала време, горката,да се разгърне Simple Smile

# 671
естествено. И не само на Таргариен. Джофри отвсякъде бе изперкал. Въобще като има инцест  -шансът да си луд е 50 -на 50. джеерис е казал на Баристан, че като се ражда Тарг, Боговеет хвърлят монета, за да видят дали ще е нормален.

Значи едно дете между Денерис и Джон може да е луд/а крал/кралица.

Изобщо идеята за тяхно дете не ми се нрави никак  Crossing Arms .

# 672
  • Buffyworld
По-назад в темата нямкой спомена, че безликите ще дойдат за Аря. Аз това не го вярвам. Когато тя напусна къщата на Черното на бялото, тя не избяга, а най- демонстративно напусна. Беше убила бездомничето , или онази, която все я тормозеше, донесе лицето й на Джакен и му каза ..... " Отивам си в къщи " .....   Той даже се усмихна и не се и опита да я спре. Явно е счел, че обучението й е приключило. Четох спойлери за осми сезон, че Джакен щял да дойде с шишенце отрова и да  нареди на Аря да убие Церсей. Това  също ми се струва доста невероятно. Освен ако някой не е платил много пари за убийството на Церсей , просто ми е невероятно, Джакен да търси точно Аря за тази поръчка, сякаш си няма други убийци на разположение.

Много ми беше тъп и смотан и безмислен и жесток начинът, по който убиха Кутрето. Поне можеше да го изведат извън залата и Санса на заповяда на някой да го екзекутира. Така ли трябваше да стане, пред всички , в залата и  точно Аря да го убие, за да докаже на всички колко закоравял хладнокръвен убиец е станала.

Джон и Дани не мога да ги съдя изобщо. Между тях имаше и физическо привличане и уважение, плюс това , все още не знаят , че са роднини.  

Хареса ми ледения дракон, но много лесно ми се стори, че събори стената. Този огромен Вал, толкова бързо  да падне, някак си , очаквах повече труд да хвърлят Другите, за да го преминат.

Дано Мартин междувременно да издаде книгите, има толкова много време до осми сезон, че е безмислено да чака до тогава.  

# 673
  • Русе
Дани поне никога не е използвала черна магия

Ползвала е. Поне два пъти.

не  правила деца от друг мъж на своя съпруг

Въргаляла се е в леглото с други и е изневерявала на съпруга си. Просто не е можела да забременее, което не зависи от нея. Няма разлика с Церсей по този показател, освен че този в леглото й не е бил брат й.

не е глезила "децата" си до степен да ги докара до психопатия

В продължение на горното, тя не може да има деца, така че това отпада. Инак доколкото разглеждаме драконите като нейни деца, отношението й към тях е точно като на Церсей. НЕЙНИТЕ деца над всичко останало, в т.ч. хилядите деца на останалите.

не е убивала хора от властолюбие

Да, Тарли бяха смъртноболни и тя реши да им спести мъките с бърза и безболезнена евтаназия.

дани не е била брутална към своите заложница, както беше Церсей към Санса.

Тъй, тъй. Цялото колене, изкормване и разпъване на кръст с увиснали черва на все още живите пленени мийрински благородници го заповяда някой друг.

В допълнение: Нед Старк не беше убит от Церсей, а от Джофри. Тя самата беше бясна и шокирана, но нямаше време и ситуацията не й позволяваше да спре сина си. Всъщност самата Церсей даде шанс на Нед да се спаси заедно с хората си още преди да бъде обявен за изменник при изключително щедри условия – просто да хвърли значката си и да си се прибере вкъщи ведно с дъщерите си. Буквално му върна жеста, който той прояви към нея преди това с предупреждението, че ще разкрие истината на Робърт. Джон Арин го убиха Кутрето и Лиза. Туй с одобрението на Церсей не знам откъде си го измисли. Тя се възползва от смъртта му, но инак и до ден-днешен не знае кой и защо го е убил и дали е бил убит, или просто си е умрял от болест. За изневярата към Робърт си е виновна, разбира се; на това се гради половината сюжет. Плащът на Баристан му го отне точно Джофри по идея на Кутрето, защото искаше да си назначи кучето в гвардията. Церсей не се възпротиви на идеята, защото можеше да се възползва от нея за собствените си желания (да повиши любимия си в командир, без дори да го пита), но самата идея не беше нейна.

Церсей е черна, доста при това. И от най-омразните герои. Ама айде да не я правим някакъв вездесъщ демон, причинител на всички беди.

# 674
  • Вестерос
Дани спа с Даарио преди да се ожени за Хиздар, как ще е изневерявала на съпруга си?

Общи условия

Активация на акаунт