GoT 29 - There is only one war that matters...

• 28 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Аз пък си мисля другп, Мартин ползва истински исторически събития за вдъхновение. Видяхме много неща от миналото, но каква би била логичната развръзка от историческа гледна точка, абстрахирайки се от любимите ни герои, дракони и дори от КН? Как мислите?
Войната на Розите завършва с избиването на почти всички благороднически родове и се налага да се издигат хора с по-нисък ранг, т.е. има прилив на свежа кръв в благородническото съсловие.

Май правя трета нова тема за 10 дни... Shocked Но...
НОВА ТЕМА

# 751

Мисля си от известно време, какво ще стане ако КнН и Грегър се срещнат, или поне е в обсега му. Ще може ли да го контролира. Ще бъде ли още един подарък за него.

Не. Вдигнати са с различни магии. Няма логика.

Точно щото няма логика е интересно евнтуално развитие. Грегор с магия ли е вдигнат или, чрез някакви експерименти тип Франкенщайн. Може КнН да го усети, че е мъртъв, но да не може да го контролира и това да доведе до някои последици.

# 752
  • Варна
И още нещо за Кейтлин и грешно наложените и тесногръди възгледи как жената трябва да е жена, а мъжът мъж. Преди малко си пуснах първи епизод от първи сезон. В началото около 10-тата минута някъде Бран тренира стреляне с лък, прави няколко неуспешни опита, Джон и Роб го съветват как да изпъва ръката, как да не се замисля много, отгоре от вип-ложата наблюдават Кат и Нед. В един момент Аря удря право в целта мишената, ухилва се самодоволно и всички се разсмиват, а на Кат на лицето дори блаженство някакво аз лично разчетох. На Аря и набиваха постоянно канчето разните му там септи, почерка и не бил като на Санса, бодовете и не били като на Санса,  косата що не си била сресала като Санса. Майка и толкова строго не я съдеше. Скастряше я като хвърля храна по сестра си с възмутителното "Аря", но чак толкова да я държи далеч от заниманията, които на нея и бяха по-забавни май не и беше въобще основна и единствена цел.

# 753
Щото си бяха в техния замък и бяха на върха на хранителната верига, Аря можеше и гола да застане на върх ана кулата и никой нямаше да й каже копче...
Друго е в столицата, сред чужди, даже на задръстения Нед му светна, че трябва да има "официално" извинение за уроците с меча Simple Smile

Ей тази статийка ми помогна да разбера какво са си мислели, че правят сценаристите този сезон https://www.vox.com/culture/2017/8/28/16205048/game-of-thrones-s … daenerys-jon-snow
Аз лично имам забележки и смятам , че не им се получи. Прекалено много обяснения трябват за съшития с бели конци сценарий, и не защото е сложен, а защото е нелогичен

# 754
Момичета и момчета, има нова тема. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт