С какво ви дразнят свекървите- 86

• 97 523
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Сега се сетих да питам - приказката за това, че ако момиче не се страхува от горещото,  няма да се страхува от свекърва си вярна ли е или е вярна само при мен?

По нашия край казват, че ако жена може да държи горещо, значи я е любил циганин. Версията със свекърва не я бях чувала.
Колкото до живеенето заедно, пък ако стане, има опасност агонията да се удължи ненужно, защото имаш фалшиво усещане за семейност и по-трудно се решаваш на раздяла, а ако двамата не стават за живот в двойка, ще го разберат и без пробно поживяване заедно, даже по-бързо ще го осъзнаят.

# 436
Това с циганина не го бях чувала. Интересно звучи. Иначе като малка като отивах при у приятелки на гости, по което и време да беше, все нещо точно хапваха. Една майка на приятелка, ми каза, че един ден свекърът ми ще ме хареса за снаха. Странно, но не е точно така. Ама само това да е. Като не живеем заедно, се претърпява.

# 437
  • София
Ако желаеш нещо много силно , цялата вселена ще ти помогне то да се случи
Абе, аз желах нещо адски силно и впрегнах всичките си налични ресурси и сили да го постигна ама не ме огря. Къде е вселената, да дойде тука и да даде отчет веднага що не стана!
А де...къде е тая Вселена, да й...туууут
Сигурно се има предвид под адски силно - че си готова на всичко, дори да убиеш, заради желанието си. Мерси от такива хора, постигнали целите си, минавайки през хората като парен влак

# 438
Ако желаеш нещо много силно , цялата вселена ще ти помогне то да се случи
Абе, аз желах нещо адски силно и впрегнах всичките си налични ресурси и сили да го постигна ама не ме огря. Къде е вселената, да дойде тука и да даде отчет веднага що не стана!
А де...къде е тая Вселена, да й...туууут
Сигурно се има предвид под адски силно - че си готова на всичко, дори да убиеш, заради желанието си. Мерси от такива хора, постигнали целите си, минавайки през хората като парен влак

Прекалено далече стигнаха интерпретациите .Ако желаното е нещо човешко и нормално , като например всяка вечер да вечеряш с качествена храна , или да пиеш сутрин от любимото си кафе или да си купуваш дрехи от любими магазини не виждам къде ще газя хора по пътя към осъществяването .. поне на мен не ми се наложи . Катастрофирах два пъти с колата но отново не убих никой

А щом Вашите желания включват по пъя си смъртни случай ... помислете си дали проблема не е в Вас или дали наистина това са Вашите желания

# 439
Да  помислим демографски отговорно. Аз предлагам две момченца.  Mr. Green

Демографски отговорното е на всяко момченце да се раждат по няколко момиченца.  Naughty Само с двете момченца доникъде няма да стигнем. И форумно отговорно е  Mr. Green - СО може да се пълни с "Мъжът ми направил дете на любовницата си и ме заряза да гледам нашето и неговото от предния брак". Само с момченцата ще стане като в Китай и Индия - за трийсетина милиона мъже няма ни една булка.

# 440
Значи, трийсетина милиона потенциални свекърви стоят безработни.  Mr. Green

# 441
Ужас, горките! При това не просто свекърви, а Главни баби. Да си родена да си Главна баба (май по-точното всъщност е "да си родила да си Главна баба") и да не те овнучат на длъжност!

# 442
  • София
Хаха, вчера гледах из Фейса примерна покана от свекъри, нещо такова:

С голямо неудоволствие ви каним на сватба. Нашия безценен син се жени за една, дето името не искам да й науча....и т.н. Но докато го търся, ето на какво попаднах:

28 годишен през 1017 год: Преживях живота си достойно.
28 годишен през 1917 год: Имам 11 деца.
28 годишен през 2017 год: Още не съм готов за сериозни отношения.
28 годишен през 2117 год: Мамо, изаках се...

# 443
  • София
Ужас, горките! При това не просто свекърви, а Главни баби. Да си родена да си Главна баба (май по-точното всъщност е "да си родила да си Главна баба") и да не те овнучат на длъжност!

Joy Joy Joy

# 444
Моя преди година ме пита дали държа на брака. Реално има два отговора - да и не. Ако кажа, че държа какво, ще го зарежа само защото искам брак ли? Ако кажа не,  едва ли не му казвам "не ми предлагай". Така че не му отговорих еднозначно. Знаех, че той не иска да се жени, но пък ми предложи и сме сгодени. Сега пък други проблеми. Не искам деца преди сватбата и не искам огромна сватба. Той иска голяма сватба, а детето - когато тогава. Откакто живеем заедно го опознах много. Има неща, които не виждаш с преспивания и срещи!
Всеки е различен. Даже познавам хора, които с един партньор искат едно, но с друг имат други желания.
Аз да кажа, че от свеки съм доволна. Последния път я разбих на табла.

Уф, много грозно това "моя"!

Аз лично не вярвам на тези, които твърдят, че бракът не им бил важен. Това са все такива жени, на които никога просто не им е предлагано, а често те самите се съгласяват да родят и без брак с надеждата, че при налично дете може и да се докопат до брак.
Нито хляб иска, нито вода - един подпис и готово. Но в емоционален план означава адски много - безрезервна любов, доверие, приятелство, поколение, остаряване заедно....абе с две думи искаш да изкрещиш на целия свят "Гордея се, че съм с тази жена! Че е избрала мен от всички мъже на света!"

# 445
На едно познато момиче приятелят и казал - с подпис или без - все тая, нали се обичаме. Момичето му казало - щом е все тая, тогава с подпис Party

Именно! Много сериозен аргумент, жалко, че не се сещат момичетата да го използват.

# 446
  • при късмета
Моя преди година ме пита дали държа на брака. Реално има два отговора - да и не. Ако кажа, че държа какво, ще го зарежа само защото искам брак ли? Ако кажа не,  едва ли не му казвам "не ми предлагай". Така че не му отговорих еднозначно. Знаех, че той не иска да се жени, но пък ми предложи и сме сгодени. Сега пък други проблеми. Не искам деца преди сватбата и не искам огромна сватба. Той иска голяма сватба, а детето - когато тогава. Откакто живеем заедно го опознах много. Има неща, които не виждаш с преспивания и срещи!
Всеки е различен. Даже познавам хора, които с един партньор искат едно, но с друг имат други желания.
Аз да кажа, че от свеки съм доволна. Последния път я разбих на табла.

Уф, много грозно това "моя"!

Аз лично не вярвам на тези, които твърдят, че бракът не им бил важен. Това са все такива жени, на които никога просто не им е предлагано, а често те самите се съгласяват да родят и без брак с надеждата, че при налично дете може и да се докопат до брак.
Нито хляб иска, нито вода - един подпис и готово. Но в емоционален план означава адски много - безрезервна любов, доверие, приятелство, поколение, остаряване заедно....абе с две думи искаш да изкрещиш на целия свят "Гордея се, че съм с тази жена! Че е избрала мен от всички мъже на света!"
Защо твоите разсъждения трябва да са правилните, а още повече единствените? Някаква основателна причина има ли за това? Като не разбираш нещо и слагаш диагнози кой, с какви мотиви правел нещо си. Много ограничено.
Аз съм омъжена и продължавам да твърдя, че брака не ми беше важен. Омъжена съм защото беше важно за мъжа ми. На мен ми беше все едно дали ще подписваме или не. Други неща ми бяха важни и вече ги написах

# 447

Ах!  Heart Eyes Каква велика... глупост.  Laughing

# 448

Ах!  Heart Eyes Каква велика... глупост.  Laughing
Като го прочетох тоя постинг, се зачудих. Ама наистина ли така искат да изкрещят мъжете, че целият свят да ги чуе!?  По женски!?

# 449
  • Най-красивата страна
На едно познато момиче приятелят и казал - с подпис или без - все тая, нали се обичаме. Момичето му казало - щом е все тая, тогава с подпис Party

Именно! Много сериозен аргумент, жалко, че не се сещат момичетата да го използват.

Много ми хареса отговорът на момичето.
Като няма значение и се обичат,защо пък да не се подпишат.Не е толкова страшно.

Общи условия

Активация на акаунт