Агитациите за развод в бг-мама

• 51 239
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Ами просто след детето той е станал друг човек, тя е станала друг човек, цялата обстановка се е променила.

Ако пък няма дълго пробно живеене , пак е същото, ама тогава хората ще те осъдят, че прекалено бързо сте си направили децата преди да се опознаете и ето пак срамота - развеждате се !

Никакво срамота няма в развода- говорим просто за липса на отговорност и към себе си и действията си, и към останалите в семейството.

И не, няма случай, в който всичко да е било наред в едно семейство, да се роди здраво и право дете, и изведнъж да промени родителите така, че да се разритат, защото отглеждането му и семейните грижи се е оказало че не са за тях.

Не виждам защо отдаваш толкова голямо значение на това, че хората щели да те осъдят, като единствено важното е ти на какво осъждаш детето си, когато просто решаваш да го оставиш без баща, щото вече не ти е кеф да си играеш на семейство.

# 601
.....
И не, няма случай, в който всичко да е било наред в едно семейство, да се роди здраво и право дете, и изведнъж да промени родителите така, че да се разритат, защото отглеждането му и семейните грижи се е оказало че не са за тях.

Не виждам защо отдаваш толкова голямо значение на това, че хората щели да те осъдят, като единствено важното е ти на какво осъждаш детето си, когато просто решаваш да го оставиш без баща, щото вече не ти е кеф да си играеш на семейство.
Защо да остане детето без баща ? След развода ако бащата е читав, ще се грижи за детето, ще го вижда, ще се интересува от него и т.н.
Или за всичко все жените са виновни , включително и за това, че след развода някои деца растат без бащи... ?

# 602
  • Монреал
Сетих се за още един непредвидим и често срещан фактор за развод - Когато единият драстично излезе от форма, докато партньорът му проявява волята да тренира, или е природно стегнат. Тогава се появява дисбаланс, че първият хем слиза в по-ниска лига, хем е и депресиран. Тук идва момента да се избира дали да търпиш дебел, кисел партньор плюс всичките му недостатъци заради децата.

Аз пък си мисля, че не трябва да търпиш партньора си, а да му помогнеш, защото е лесно, когато няма проблеми, но любовта и привързаността се доказват, точно в моментите, в които единия е изпаднал в подобно състояние.
Аре пък да ми кажеш как според теб можеш ЕФЕКТИВНО да помогнеш на партньор, който няма воля да се поддържа във форма, камо ли огромното усилие да възвърне изгубена такава.

# 603
И на мен ми е интересно.

# 604
  • София
Айде, айде, пак жените криви, че не били фитнати! А космите от носа и ушите и по задника на мъжете в критическата хич не ги проим, значи! Фасони! И най-грозният и тъп мъж си мисли, че заслужава поне красавица като картинка, а не се вижда той каква карикатура е.

# 605
zemonti, ти как ще постъпиш, ако жена ти надебелее?

# 606
Що пък само жената да дебелее?
Ако мъжът стане прасе, жената длъжна ли е да го търпи? Thinking
Мен този случай ме вълнува.

# 607
  • Монреал
Айде, айде, пак жените криви, че не били фитнати!
Къде пък видя да пишем за жените? Написах "партньора ти" и се обърнах към жена.

# 608
Сетих се за още един непредвидим и често срещан фактор за развод - Когато единият драстично излезе от форма, докато партньорът му проявява волята да тренира, или е природно стегнат. Тогава се появява дисбаланс, че първият хем слиза в по-ниска лига, хем е и депресиран. Тук идва момента да се избира дали да търпиш дебел, кисел партньор плюс всичките му недостатъци заради децата.

Аз пък си мисля, че не трябва да търпиш партньора си, а да му помогнеш, защото е лесно, когато няма проблеми, но любовта и привързаността се доказват, точно в моментите, в които единия е изпаднал в подобно състояние.
Аре пък да ми кажеш как според теб можеш ЕФЕКТИВНО да помогнеш на партньор, който няма воля да се поддържа във форма, камо ли огромното усилие да възвърне изгубена такава.
Откъде са данните, че няма желание и не се харесва на мъжа/ жена си тогава?

# 609
  • София
ааа, не съм разбрала, сори. Абе, честно да ти кажа, не е толкова въпросът ако партньорът не ще да се фитва, защото при мъжете е по-страшно обратното - от страх да не умрат, започват в критическата толкова да се грижат за себе си, че стават като стари моми. Е, те, такова направо не се търпи, особено ако се е увлякло и по еко-био-поозитивистки щуротии. Ако ще е избор между дветезлини, този, нефитнатият, е по-малката.

# 610
Не става дума да тренира много и да кисне във фитнеса.
А да е с нормално тегло.

# 611
  • София
това вече е според природните дадености. Човек, който по природа е от по-слабите, трябва много да се постарае, за да стане с наднормено тегло. а дори не говоря за фитнес, а за по-тривиални неща.

# 612
  • София

Защо да остане детето без баща ? След развода ако бащата е читав, ще се грижи за детето, ще го вижда, ще се интересува от него и т.н.
Или за всичко все жените са виновни , включително и за това, че след развода някои деца растат без бащи... ?

Колкото по- бързо бащата срещне някоя друга, която да му роди, толкова по- скоро ще забрави първото дете и то, не без активната помощ на мама му.

А, как ще се чувства детето с новия татко и щастливата мама, е подробност.......

Този ни диалог е пряка последица от заявеното от мамасита, че в днешно време, мамите било нормално да си тръгнат от брака ей така- щото просто не ги кефи............

# 613
  • Варна
Що пък само жената да дебелее?
Ако мъжът стане прасе, жената длъжна ли е да го търпи? Thinking
Мен този случай ме вълнува.

Моя още го търпя. Взех го 80 кг. стана 113 кг. Едър е, не е баш дебел, но корем има. Аз бях 49кг. и надебелях през годините до 53 кг(за 15 г. семеен стаж). Не му натяквам, не го тормозя, не го гоня с кантара. Истината е, че сам ако нямаш желание никой не може да те накара на сила да правиш каквото и да е.

# 614
Да, Ама повечето определено ги мързи и яко се скатават, че и си отглеждат здраводловните проблеми грижовно..)

Общи условия

Активация на акаунт