Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Защо смятате и зеленчуците? Особено пък доматите и краставиците.

# 106
Защо смятате и зеленчуците? Особено пък доматите и краставиците.
Защото в тях има В, а аз имам право на 20 г на ден. В началото малко се обърках и имах по-повече, но пак до 50 г
Херц, няма нужда, прилагам ти снимки какво съм въвела. Мерила съм, теглила съм, но ако някъде видиш грешка...
% ги имам във фейса.
Скрит текст:

С тези количества съм гладна, но пък успявам да ям по 3 пъти на ден (без 4-я, както обичам). Тези с над 1500 ядох една страхотна пилешка запеканка с бекон и кашкавал...

# 107
  • Бургас
Зизу, менюто ти ми харесва като вид и съотношения. За мен количеството ти може да е малко повече, в предизвикателството нямаше ограничение с калориите. Имаш тук-там някое надвишение на В, но не мисля, че е фатално. Не виждам нужда да променяш нещо в момента, най-малкото защото виждаш промяна в тялото си. Изкарай си и другата седмица така и после тегли чертата и направи равносметка.
Аз лично, смятам че за изводи след 4-5-7 дни на определено хранене е рано. Две седмици ще дадат достатъчно информация за анализ.

# 108
  • Варна
Както и очаквах, не ви се понрави статията. Не виждам смисъл да се подвеждате от правописните грешки - те са дело на журналиста, взел интервюто, не на лекаря. Но, разбира се, не искам никого в нищо да убеждавам. По-скоро я публикувах за хората, като мен, които не могат да карат само на месо и зеленчуци. И за нас има светлина в тунела Simple Smile

# 109
Съгласна с Таня, ден за ден кантара не отчита, яденето днес излиза на 3тия ден кантарево
Един розов, сочен домат е 250 гр, краставички хрускам на принципа 99% вода
Зизу, намалението ти го презентирам с идеята да се свое стомахчето и да свикне на по- малък, но по- калоричен обем
Класическият Вм фаст е 80% мазнини и 900 ккал за 5 дни

# 110
И аз да се отчета
з - 2 кафета.
О- салата с айсберг, сушен домат и няколко маслини. Чаша таратор
В- угощение Simple Smile шепа- две ориз със Зеленчуци, три смокини с 15 гр. Гогронзола, и нз колко миди задушени с масло. Една супена лъжица сладолед.

Аз си поставям мое предизвикателство свързано със захарта и сладкото. Фаста го удържам, но пътувах по работа и с колегите хапвах. Вчера
З кафе, после сок от ягода и моркови
О- шопска салата и таратор
В- шопска салата, зеленчуци на сач и картофи

# 111
  • София
Обич, би ли споделила каква диета спазваш за ИР? Боря го и аз.

# 112
  • София
И аз да се отчета:
З- три яйца + 100 гр шунка
О- пет варени яйца с 50 гр. масло
2 кафета с кокосово масло и канела
В- една доза шоколадов протеин
Поръчах си и протеина с вкус на ягода с бял шоколад , нямам търпение да го опитам

# 113
  • На топло
Хора, вие сте се разписали и сте на път да изпишете темата за рекордно време 😂
Пишете интересни неща! Не мога да се включа в дискусията, че съм капнала.
Амур - прочетох какво си ми писала в другата тема. Всичко чета и взимам под внимание това което пасва на моят темперамент ✌🏻
Минавам да си напиша менюто. Знам, че е малко, но в момента съм под пара и нямам много време за по-сложни манджи.
Днес цял ден бяхме по магазините с детето да купуваме дрехи и пособия за у-ще....уффф.
Закуска - чаша кефир
Обяд - салата с пъпеш и бекон, едно Фрапе, едно малко хлебче.
Вечеря - 1 домат, маслини, краставица и малко сладолед.
( мерси за новата тема! смятам ,че ще имаме много минуси, като гледам как са се мотивирали повечето участнички 😊)

# 114
Каквооо?? Зизу и _Зизу_ са различни хора? А аз мислих, че си внушавам. Te сега се обърках  Grinning Grinning Grinning
Говори ми.
Аз няколко години си бях само Зизу и един ден гледам съм писала в темата. Викам си 'Някоя позната се бъзика', че бях влизала преди време от едно-две други места, а после гледам, че е съвсем друг човек. И за да не сме две еднакви се наложи да сменя малко с някакъв символ за да си запазя името, с което пребивавам, хихи Simple Smile'
Адашчето е по-сериозната от двете. Аз за това съм с чертички - близо до земята и мързела Joy

# 115
Зизу, вчера си писахме във фб по темата и се чудя дали и твоят казус да не е като моя? Тоест да ти трябват малко повечко В, че да се раздвижат мерки и теглилки? Не знам, според мен, като ти свърши предизвикателството, може да пробваш известно време. Ти си знаеш, де...

Аз другата седмица заминавам за моренце. Няма да съм в страната, така че ще се отпусна и ще пробвам, каквото ми се пробва. Не мога да си представя как ям баница, но знае ли човек Simple Smile

Менюто днес:
- киноа с маслини и песто, свинска шунка
- кокосова палачинка с пълнеж
- руло "Стефани" Heart

Тренирам днес гърди, трицепс и предно рамо.

# 116
  • София
Добро утро!
Днес 4,5 км. бягане, но ме гониха кучета, та беше леко интервално hahaha
След море и почти приключил цикъл се отчитам се с по -2 см. в талията и ханша, баджака не е мръднал. Темпото се забави, но това е положението. Оптимално гоня още две кила и половина, което е останала чиста тлъстинка, та ще е по-бавно. Ако падне после още нещо, ще е добре дошло. Засега положението е 54.5 кг. чар и обаяние hahaha В сайта, от който закупих екипчето, моделката беше в същата поза Joy Дано не чете тук женицата, че ще се задави с кафето  hahaha

1. мазно кафе с кокосово масло и канела
2. Чушки с яйца и сирене
3. Ще го измислим..

Хубав ден на всички ви!

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 21:14 от Beeps

# 117
  • София
Ooo, Beeps много си яка! Точно преди 2 дни обикаляхме спортните магазини с голямата ми дъщеря и заглеждах по такива комплекти. Изобщо не мога да си помисля с моите 63кг сланина да се нацеда в такова нещо. да не говорим че изобщо не спортувам, но много много ги харесвам. Аз получавам сърцебиене от най малкото физическо натоварване и не знам как ще започна със спорт, а много ми се иска.  А всъщност съм в порочен кръг понеже за да нямам проблем със сърцето трябва да спортувам и така...

Грумче
аз също установих че не мога без варива , зеленчуци та дори и по малко домашен пълнозърнест хляб.
Не обичам тестяно, но като занм какво съм сложила в хляба и като един дъхав и мекичък........ Simple Smile
Макар че много обичам месото, не ми се получава всекидневното му ядене. Затова си карам на системата....

# 118
Beeps, много си готина!!

# 119
  • София
Lagertha, ячка съм,  да  Laughing
На 15.9 стават два месеца на нв-вм+спорт и срам- не срам, ще покажа снимка по гащи от 59 кила. Гледката е зле, но може да подейства мотивиращо на някого.

Общи условия

Активация на акаунт