Дневникът тема 84 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 312
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Beeps, не съм, в козметичния сектор съм Heart EyesИ аз не вярвам в уроки, баяне, гадане и т.н.
О аз живея на страхотно място, хем съм на центъра, хем съм на глуха улица, където не минават коли, хем съм до самия стадион Ивайло и игрището на математическата гимназия ми е срещу пътната врата BlushОбожавам спорта на открито, но ще се наложи да се върна в залата, защото спортното ми другарче няма възможност вече да идва SadЩе ходя сама за сега, но в лютата зима ще ме е страх в 05.30 сама, но определено ще ми липсва много.Поне с храната вече съм наясно и нямам дилеми кога, какво и как.

# 226
Абе и аз не   вярвах в леенето на куршум,  баене и т.н но се убедих с очите си.
Чудя се и аз как от неспане не отслабнах.

Тази седмица ще съм без вечеря или само чаша айрян. В събота е кръщенето на малкия и искам корема да не стърчи напред. Купих си хубава рокля, харесвам се (това последното аз ли го казах?!)! Килограмите са все така, но много либерално го подкарах и не успявам да премина под 80 Sad

# 227
Примък- примък... Помните ли ме? Simple Smile При толкова много нови попълнения и сравнително скромното ми присъствие преди- едва ли. Не че има значение де. Чета си ви сравнително редовно, макар и да не пиша толкова често, колкото би ми се искало.
От днес и аз скачам в Предизвикателството, в което участва и Зизу, хващам ОТНОВО и гирите /по план- от утре/. Ще комбинирам силови тренировки с йога и пилатес. Последните две за раздвижване и гъвкост основно.
Сварих 6 яйца преди малко. Не всичките са за мен, или поне не за едно ядене. Ще хапна 2- 3 или с масло, или с авокадо. Преди това ще направя един хубав стретчинг, че ме чака дълъг и натоварен ден, трябва да съм в кондиция.
Започвам и аз да записвам всичко какво кога ям, как се чувствам след това, колко време ме държи сита.
Успешна и усмихната седмица на всички. Вече ще досаждам по- начестичко.  Laughing

# 228
Продължавам по същия начин поне седмица, ако имам желание 2!
После увеличение на В .
Относно куршумите и баенето съм убедена от личен опит.
Привет Тили, вярвам в твоя успех Hug
Мадър, браво, само така.

# 229
Здравейте отново! Аз напоследък не пиша много. Поддържам свалените килограми - най-много до един нагоре отиват - 51. Вчера малко разпуснах, но бях рожденичка, пък и си заслужих тортата! Миналата седмица имах доста залитания и доста парчета пица изядени, но от днес вече край с тестото. За сметка на това обаче пък всеки ден си правих таебо-то - по 45 минути.
Всички ми казват да не свалям повече. Аз вече също се чувствам добре, не се дразня на огромен корем в огледалото.  Simple Smile
Пожелавам на всички да видят отражението, за което мечтаят!

# 230
  • WonderLand
Леле, колко сте изписали докато ме няма Grinning

Aз през почивните дни си бях в родния град, където градината беше толкова напращяла със всякакви плодове и зеленчуци, че по цял ден продех и търсих от какво да си откъсна и да си го изям. Не знам колко кг праскови, грозде и смокини съм поела. От петък не съм тренирала обаче, никакво време нямах, днес ако успея след работа ще е хубаво, че станах сутринта и още оправям багаж, но ми прималя нещо и си направих кафенце и седнах да ви прочета.  Калории в събота и неделя не съм броила, като не готвя аз и не мога да сметна колко са, а като си правя нещата чинно си меря и си изчислявам всичко. В момента обаче кухнята е пълна с всякакви пресни домашни нещица и не знам как ще се удържам. Без плодове не мога просто да живея (или поне така си мисля). Не съм се мерила и теглила, но ще купувам механичен кантар, то се е видяло. Тоя електронния само батерии иска и ми действа някак демотивиращо с тея грамчета, в които се забивам. МЦ тъкмо свърши при мен, тъй че скоро ще търся резултати. Истината е, че като не се хранех така, както искам и както се чувствам добре, стомаха ми е много подут и нямам никаква енергия. Хем съм гладна, хем ми е тежко.

Момичета, от безсъние не се отслабва, а напротив, пълнее се или поне процеса на отслабване се стопира, тъй че спинкайте сладко сладко всяка вечер за да сте здрави и красиви фиданчици  Grinning

# 231
Аз да се отчета с изкачване на връх Ботев. В събота се качихме от Априлци до хижа Плевен по една много стръмна пътека, катерехме се около 1ч. и 30 мин. Храната ми беше само вечеря, а дори и за вечеря не бях гладна, 300 гр. консерва свинско варено и няколко домата. В неделя качихме връх Ботев. Общо ходене/катерене около 8 часа. Храната беше: закуска - 300 гр. свинско варено, обяд - един черен шоколад. След като слязохме от върха, някъде около 15 часа хапнах може би 200 грама суфле от кайма. За вечеря - 2 кебапчета.
Не съм се мерила, не съм се теглила, но усещах, че имам страхотна енергия, ядях, когато усетех, че съм наистина гладна. А с този километраж, който навъртях и с денивелацията определено енергоразхода тези два дни ми е бил огромен.

# 232
Здравейте! Отчитам изключително режимен уикенд. Даже ми дойде и нищо не ме изкуши. Единственият гаф - допи ми се айрян и си го направих явно твърде солен, та малко са ми подути клепачите. Днес ще коригираме нещата.

Днес съм си взела за в офиса бъркани яйца и наденички. Довечера не знам какво ще е, трябва да чистя хладилника, че утре заминаваме на море. За почивката реших да съм режимна. В Гърция има толкова много възможности за това - морски дарове, риба, агнешко, други меса. Киселото им мляко е 10%, имат и по-мазни. Вина, зеленчуци, режимни глезотийки си има и там.

# 233
  • София
Зизу, можеш ли да споделиш отново каквое предизвикателството, че напоследък се отпуснах и не четох темата. Може и линк към поста, в който си споделила.

# 234
  • Бургас
Бийпс, ако откриеш илач за спането, куршум, снаряд, каквото и да е, да свиркаш. Моят снощи спейки сяда и рева няколко пъти, държа ме за ръка докато спи, въртя се, ей не се намести. И сутринта скочи ухилен и пълен с енергия в 7. А на мен ми се спииии ...
Ама пък кантара ме харесва. И аз го заобичах Simple Smile

# 235
Привет момичета  Simple Smile
Аз успях все пак да изляза отпуска това лято, но се опитвам да следя темата сравнително редовно. Поздравления за всички постинали успех  bouquet

Зизу, видях ти снимките и определено ефекта е видим  Simple Smile Храната ти на мен не ми се вижда много, но аз съм от тези дето си хапват добре  Joy Харесва ми, но тъй като не смятам проценти, не мога да коментирам по конкретно и да ти бъда полезна. Както и при мен, оказва се,  че без млечни и плодове нещата се получават.
Видях и една прекрасна Бийпс  Simple Smile Ех, колко съм далеч от тази визия...

Бях на кратка почивка, от която си имам много подходящи снимки, та дори и клипче, преди  Mr. Green
От 31 август пооправих храненето, но все още прекалявам с плодовете. Сега съм на село и си бера спокойно от дръвчетата нектарини и сини сливи, ябълки, та дори и грозде си хапвам. Другата седмица се връщам на работа и ще затягам режима. Много ме изкушава на Зизу предизвикателството, но по-скоро ще поспра пак млечните и плодовете само т.е. нещо като БВД-та.
Мен детето не ме морило много с неспане, но аз преди това работих близо 6г с нощни смени и имах закалка. Определено не се отслабва от тях.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 16:56 от z.2012

# 236
Добро утро от първия ден на моята втора отпуска за лятото. Тръгваме следобед, имам финални щрихи по багажа.

Както казах, реших да съм режимна по време на почивката. Ще правя нисковъглехидратни дюнери за изпът, от утре ще дразня с изкушения Simple Smile Снимах се преди почивката, ще се снимам и след нея.

Решихме се на спонтанен дълъг уикенд покрай 22ри. До тогава не трябва да качвам, дори бих и свалила нещо покрай пустите му крака Sad

# 237
  • София
Абе, да не сте отслабнали всички и аз да съм останала сама на къра? hahaha
Станах в 5:30, кафето на Амур, тежести и малко работа за баджака. До 8:30 бях сготвила две манджи и половина и в 9 отпрашихме на разходка. Докато малкия дзвер спи следобяд ще въртя колело.

Приятна и активна почивка на Блеки!

# 238
  • София
Beeps, мен ме е срам да се покажа, затова не пиша. Последните дни намалих В и качих още, явно си прекалявам и с П. Ще си се върна на балансираната.

Най-вече прекалявам с домашното прясно овче сирене сега, безсолно е и толкова вкусно, леко и меко (като моцарела), че трудно се спирам.

Иначе се храня с домати със сирене, филе/пилешки гърди, праскова.

# 239
Аз две седмици след почивката, успях да изчистя плюса. Тази седмица върви по план. Важно е да не отпусна пак да ги кача, както са пресни.

Общи условия

Активация на акаунт